Antec Sonata IV u prodaji

poruka: 11
|
čitano: 2.286
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Antec Sonata IV u prodaji".
17 godina
odjavljen

Dobro, još nekako mogu shvatiti da su ostavili stari dizajn, ali napajanje u gornjem dijelu kučišta?! Halo, ovo je 2011.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
Moj PC  
12 0 hvala 1
18 godina
neaktivan

Dizajn je... STRAŠAN {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
RE: Antec Sonata IV u prodaji
Riker kaže...

Dizajn je... STRAŠAN {#}

Kako kome, meni je bas odlican zato jer je jednostavan... X puta bolje od dizajna NZXT-a...

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
17 godina
Batista kaže...
Riker kaže...

Dizajn je... STRAŠAN {#}

Kako kome, meni je bas odlican zato jer je jednostavan... X puta bolje od dizajna NZXT-a...

Malo prejednostavan

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
18 godina
neaktivan

Ok, možda je bolji u stvarnosti nego na slici, ali za 200 dolara su mogli puno puno bolje osmisliti...Mogao je biti monolitanog izgleda, a ovako izgleda kao neko 'dječje' kućište...Ali, kao i uvijek, o ukusima se ne raspravlja {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

˝Kao i kod prethodnih verzija, i ovom je kućištu najveća odlika dobra izolacija zvuka˝

Ne kužim kako može imati dobru izolaciju,kada na boćnoj stranici ima rupu za dva ventilatora koji hlade diskove,a od svih koponenti diskovi i ventilatori proizvode najviše buke i oni su smješteni najbliže toj rupi{#}

BTW:ta rupa me nekako podsjeća na usis zraka kod bmw-a

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

U 2011 oni izbace kućište u rangu cijene u USA 200usd, sa samo 2 usb-a i 1 usb 3.0...koma, pa valjda je sad vrijeme za barem 2 usb 3.0, i 2 usb 2.0, ako već moraju bit, di je kakav esata evantualno...kad je već samo 1 usb 3.0 mogli su bar 1 esata ubacit. mene na mome esata spašava još od prve verzije mog CM690 s obzirom da praktički stalno koristim vanjski hard, a usb 3.0 prije nije postojao. A i kako kolega gore kaže...ovaj tehnički propust sa napajanjem gore...ne znam čemu to tako. Sa napajanjem na podu niš ne gube na tišini a dobivaju na nižoj temperaturi. Očito su htjeli čim više iskoristit stari tehnološki dizajn i mašineriju, i bez ulaganja pokušat pobrat još malo love prije nego izbaci slijedeći model koji će onda biti tehnološki novi model, za razliku od ovoga koji je praktično samo imenom novi.

O izgledu neću pričat, jer to jako ovisi od osobe do osobe.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Kada će napokon kućišta više klase imati ispuh s rešetkom okruglog profila i s minimalnom smetnjom strujanju zraka? Bilo kakvi izrezi u limu oštrog ruba proizvode buku kada kroz njih struji zrak.

Heart: _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ Brain: __________________________

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Preskupo za ono što nudi, mada je to najvjerovatnije zbog napajanja. Dugo nisam vidio da se isporučuje napajanje sa kućištem, jedino u jeftinjacima MS i dr.

Btw gdje su rupice za provođenje kablova? Ne vidi se najbolje na slici, čini mi se kao neka sjena od neke plastike.

Sve što imam sam ukrao, samo sam školu i vozačku kupio.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Batista kaže...
Riker kaže...

Dizajn je... STRAŠAN {#}

Kako kome...

Sve što imam sam ukrao, samo sam školu i vozačku kupio.
17 godina
odjavljen
boxer kaže...

Preskupo za ono što nudi, mada je to najvjerovatnije zbog napajanja. Dugo nisam vidio da se isporučuje napajanje sa kućištem, jedino u jeftinjacima MS i dr.

Btw gdje su rupice za provođenje kablova? Ne vidi se najbolje na slici, čini mi se kao neka sjena od neke plastike.

Pa cijena je nekako morala biti kompenzirana, pa su ubacili napajanje.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697 ili posjetite stranicu- http://mobiservis.webs.com/
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice