hm, il se meni čini il apple-u baš nešto ne ide u zadnje vrijeme? iphone napokon postaje smartphone
Opet je brzi od symbiana na vecini nokia 
To te ja pitam, tako se radi kad se Apple počne inatiti. A šta bi tek ljudi radili da imaju prave financije za razvoj takvih stvari...
Ne kužim nečiju potrebu uzeti iPhone i onda koristiti na njemu Android?
Inače, lijepa vijest :)
Ne kužim nečiju potrebu uzeti iPhone i onda koristiti na njemu Android?
Razni interesi... pritisci zbog određenih stvari itd... ne bih se čudio da donacije budu pozamašne od nekih anonimaca aka Adobe evangelista 
Stvarno cime se ljudi bave, te windows 95 na ipadu, pa windows na n900, sad android na iphoneu ccc... Cekam da netko zamjeni software na vesh masini s onim od tostera pa se time pohvale na youtubeu
Bilo bi fora tako na mobovima imati dualboot imaš android i iphone os, i tako ti mobitel ima 100% funkcionalnost: brzina, stabilnost i hrpa aplikacija na iphone os-u, dok na androidu imaš funkcionalni bluetooth i multitasking(dok ne dođe os4
) i imaš widgete i slične fore na homescreenu
Cudno da im je ovolko trebalo. Kad bi se ovo napravilo na 3gs onda bi to bila prava stvar jer bi bio dosta brzi android.
Neimenovani bloger!? Čovjek se lijepo predstavio imenom i prezimenom na početku videa..
svetogrđe!!!
hvala bogu da se netko ovoga sjetio... ^^ i slazem se sa anshom... cak je brzi nego symbian na nokiama xD imam 5800, svaki dan sam i u doticaju sa N97 tako da je..
Sad je iPhone konačno postao upotrebljiv...
TO je dobro, kada imas alternativu onda apple prisiljen popustiti ne stvarati blokadu na svojem OS-u.
Ljudi ako žele flash i one aplikacije koje iphone blokira onda lijepo stavitie android i mirna bosna :)
Neimenovani bloger!? Čovjek se lijepo predstavio imenom i prezimenom na početku videa..
Vijest je pisana prije objave samog videa, dok je cijeli događaj bio još u najavi, a video je dodan danas kada je vijest trebala biti objavljena i nisam bio upoznat s imenom, pa mi je isto promaklo.
Hvala na upozorenju i isprike na pogrešnoj informaciji - radi se o Davidu Wongu koji stoji iza hakerskog nadimka "planetbeing".
LOL. Apple popustiti? Nemoj sanjat, nema šanse. Pa tko će se truditi staviti na svoj iPhone operativni sustav koji nije predviđen za njega i nema službene podrške? Ovo je prikazano da se vidi da se može i ništa nije prilagođeno za iPhone, ovo je, onak, geekovski fetiš
Jel netko možda zna da li je netko uspio staviti Android na SE Satio?
Koliko li ce se samo Apple boriti protiv ovoga? Jer ce ako mu korisnici predju na Android izgubiti previse para od prodaja aplikacija sa app storea :)
Ogromne pare će izgubiti kad 10-ak geekova stavi Android umjesto iPhone OS-a!
Stvarno cime se ljudi bave, te windows 95 na ipadu, pa windows na n900, sad android na iphoneu ccc... Cekam da netko zamjeni software na vesh masini
I da tito ustane iz groba.
Joj pa šta vam je, neće apple nikako reagirati na ovo. Pogledajte samo iPodove koji vrte linux, koristi ih dosta ljudi, ali opet nedovoljno da ozbiljno utječe na appleov profit. Ljudi neznaju za alternative, a oni koji znaju neda im se s njima zejbavati.
Linux je portan na sve živo i neživo (čak i na mrtvog jazavca, i na vešmašine i aparate za kavu (ozbiljno)). To mu je u prirodi :)
I bome Android dosta dobro ide na ovom... mislio sam da će jedan klik trajat po 2-3 sekunde.
Na jazavca? Nisam... još
Nisam ni na iPhone (pošto ga nemam :), ali po videu izgleda ok... mislio sam da će se vući ko krepana mačka.
Al da imam iPhone prve generacije sigurno bi probo.
neka me netko ispravi ako se varam, ali nisam na bug online vidio vijest da na windows mobile uredajima se moze imati android u dual bootu sa windowsima, da se na njih moze staviti i ubuntu(bez emulacija), da je android portan na n900, da maemo uredaji mogu bootati debian i ubuntu itd, i to je sve davno napravljeno, a sad cim je to a iphoneu odmah je to velika vijest...
vijesti bi trebale biti nepristrane, a ne slijediti trendove i povijati se kuda vjetar puse.
Napokon pravi OS za taj uređaj...koji ga pretvara u Smartphone,
naspram OS-a koji je PhoneForDummys.
Napokon pravi OS za taj uređaj...koji ga pretvara u Smartphone,
naspram OS-a koji je PhoneForDummys.
Puno laskse i neriskantno je jednostavno ga jailbreakat. Kakav vrazji android, sta vi mislite da je to stvarno upotrebljivo za svakodnevnu uporabu??
Pa ni dosad nije bio osobito upotrebljiv za svakodnevnu uporabu 
neka me netko ispravi ako se varam, ali nisam na bug online vidio vijest da na windows mobile uredajima se moze imati android u dual bootu sa windowsima, da se na njih moze staviti i ubuntu(bez emulacija), da je android portan na n900, da maemo uredaji mogu bootati debian i ubuntu itd, i to je sve davno napravljeno, a sad cim je to a iphoneu odmah je to velika vijest...
vijesti bi trebale biti nepristrane, a ne slijediti trendove i povijati se kuda vjetar puse.
Mislim da se ne varaš, očito su Apple i njegovi uređaji puno zanimljiviji od svih ostalih, iz nekog meni nedokučivog razloga.
Pa ni dosad nije bio osobito upotrebljiv za svakodnevnu uporabu 
Pricaj mi o tome...