Android na iPhoneu

poruka: 37
|
čitano: 4.389
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Android na iPhoneu".
18 godina
neaktivan
Android na iPhoneu

hm, il se meni čini il apple-u baš nešto ne ide u zadnje vrijeme? iphone napokon postaje smartphone

There's no SAVE GAME in real life!!!
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Android na iPhoneu

Opet je brzi od symbiana na vecini nokia Belji se

Moj PC  
6 7 hvala 0
18 godina
RE: Android na iPhoneu

To te ja pitam, tako se radi kad se Apple počne inatiti. A šta bi tek ljudi radili da imaju prave financije za razvoj takvih stvari...

18 godina
neaktivan
Android na iPhoneu

Ne kužim nečiju potrebu uzeti iPhone i onda koristiti na njemu Android?

11 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koliko su iPhonea ''brickali'' dok su ovo napravili? :D
Inače, lijepa vijest :)
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr /// BF:BC2 ingame: (_.:BRUNO:._)
18 godina
Nixon kaže...

Ne kužim nečiju potrebu uzeti iPhone i onda koristiti na njemu Android?

Razni interesi... pritisci zbog određenih stvari itd... ne bih se čudio da donacije budu pozamašne od nekih anonimaca aka Adobe evangelista Cool

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.4.2010 11:37 (makopos).
16 godina
protjeran
Android na iPhoneu

Stvarno cime se ljudi bave, te windows 95 na ipadu, pa windows na n900, sad android na iphoneu ccc... Cekam da netko zamjeni software na vesh masini s onim od tostera pa se time pohvale na youtubeuSmijeh

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Android na iPhoneu

Bilo bi fora tako na mobovima imati dualboot imaš android i iphone os, i tako ti mobitel ima 100% funkcionalnost: brzina, stabilnost i hrpa aplikacija na iphone os-u, dok na androidu imaš funkcionalni bluetooth i multitasking(dok ne dođe os4Belji se) i imaš widgete i slične fore na homescreenuSmijeh

Moj PC  
5 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Android na iPhoneu

Cudno da im je ovolko trebalo. Kad bi se ovo napravilo na 3gs onda bi to bila prava stvar jer bi bio dosta brzi android.

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Neimenovani bloger!?  Čovjek se lijepo predstavio imenom i prezimenom na početku videa..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
17 godina
neaktivan

svetogrđe!!!

16 godina
neaktivan
Android na iPhoneu

hvala bogu da se netko ovoga sjetio... ^^ i slazem se sa anshom... cak je brzi nego symbian na nokiama xD imam 5800, svaki dan sam i u doticaju sa N97 tako da je.. 

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Android na iPhoneu

Sad je iPhone konačno postao upotrebljiv...

http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html

10 2 hvala 0
17 godina
neaktivan

TO je dobro, kada imas alternativu onda apple prisiljen popustiti ne stvarati blokadu na svojem OS-u. 

Ljudi ako žele flash i one aplikacije koje iphone blokira onda lijepo stavitie android i mirna bosna :) 

Ubuntu 9.10 Karmic Koala
17 godina
odjavljen
ferovca1 kaže...

Neimenovani bloger!?  Čovjek se lijepo predstavio imenom i prezimenom na početku videa..

Vijest je pisana prije objave samog videa, dok je cijeli događaj bio još u najavi, a video je dodan danas kada je vijest trebala biti objavljena i nisam bio upoznat s imenom, pa mi je isto promaklo.

Hvala na upozorenju i isprike na pogrešnoj informaciji - radi se o Davidu Wongu koji stoji iza hakerskog nadimka "planetbeing".

18 godina
neaktivan
Android na iPhoneu

LOL. Apple popustiti? Nemoj sanjat, nema šanse. Pa tko će se truditi staviti na svoj iPhone operativni sustav koji nije predviđen za njega i nema službene podrške? Ovo je prikazano da se vidi da se može i ništa nije prilagođeno za iPhone, ovo je, onak, geekovski fetišPoljubac

http://3.141592653589793238462643383279502884197169399375105820974944592.com/index314.html

2 0 hvala 0
18 godina
Android na iPhoneu

Jel netko možda zna da li je netko uspio staviti Android na SE Satio?

There's no business like showbusiness
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Android na iPhoneu

Koliko li ce se samo Apple boriti protiv ovoga? Jer ce ako mu korisnici predju na Android izgubiti previse para od prodaja aplikacija sa app storea :)

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Android na iPhoneu

Ogromne pare će izgubiti kad 10-ak geekova stavi Android umjesto iPhone OS-a!

2 0 hvala 0
16 godina
Android na iPhoneu
Nešto na appleovu proizvodu što poboljšava njihov "savršeni" proizvod, a nije apple. To je svetogđe. Da mi je znati kako će na to reagirati apple i njihov sveznajući Jobs.
Ako slučajno pomognem molimo pritisnite gumg hvala.

0 0 hvala 0
17 godina
ansha kaže...

Stvarno cime se ljudi bave, te windows 95 na ipadu, pa windows na n900, sad android na iphoneu ccc... Cekam da netko zamjeni software na vesh masini 

I da tito ustane iz groba. 

18 godina
neaktivan
Android na iPhoneu

Joj pa šta vam je, neće apple nikako reagirati na ovo. Pogledajte samo iPodove koji vrte linux, koristi ih dosta ljudi, ali opet nedovoljno da ozbiljno utječe na appleov profit. Ljudi neznaju za alternative, a oni koji znaju neda im se s njima zejbavati.

Linux je portan na sve živo i neživo (čak i na mrtvog jazavca, i na vešmašine i aparate za kavu (ozbiljno)). To mu je u prirodi :)

I bome Android dosta dobro ide na ovom... mislio sam da će jedan klik trajat po 2-3 sekunde.

We're all mad here.
Moj PC  
0 0 hvala 1
18 godina
neaktivan
Niki, probao si?
Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
18 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Niki, probao si?

Na jazavca? Nisam... jošSmijeh

Nisam ni na iPhone (pošto ga nemam :), ali po videu izgleda ok... mislio sam da će se vući ko krepana mačka.

Al da imam iPhone prve generacije sigurno bi probo.

We're all mad here.
17 godina
protjeran
Android na iPhoneu

neka me netko ispravi ako se varam, ali nisam na bug online vidio vijest da na windows mobile uredajima se moze imati android u dual bootu sa windowsima, da se na njih moze staviti i ubuntu(bez emulacija), da je android portan na n900, da maemo uredaji mogu bootati debian i ubuntu itd, i to je sve davno napravljeno, a sad cim je to a iphoneu odmah je to velika vijest...

vijesti bi trebale biti nepristrane, a ne slijediti trendove i povijati se kuda vjetar puse.

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.4.2010 16:32 (grimyHR).

3 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Napokon pravi OS za taj uređaj...koji ga pretvara u Smartphone,

naspram OS-a koji je PhoneForDummys.

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=970113 http://www.techpowerup.com/gpuz/6p8v4/
16 godina
protjeran
Don Kihoty kaže...

Napokon pravi OS za taj uređaj...koji ga pretvara u Smartphone,

naspram OS-a koji je PhoneForDummys.

Puno laskse i neriskantno je jednostavno ga jailbreakat. Kakav vrazji android, sta vi mislite da je to stvarno upotrebljivo za svakodnevnu uporabu??

17 godina
odjavljen

Pa ni dosad nije bio osobito upotrebljiv za svakodnevnu uporabu Neodlučan

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
neaktivan
grimyHR kaže...

neka me netko ispravi ako se varam, ali nisam na bug online vidio vijest da na windows mobile uredajima se moze imati android u dual bootu sa windowsima, da se na njih moze staviti i ubuntu(bez emulacija), da je android portan na n900, da maemo uredaji mogu bootati debian i ubuntu itd, i to je sve davno napravljeno, a sad cim je to a iphoneu odmah je to velika vijest...

vijesti bi trebale biti nepristrane, a ne slijediti trendove i povijati se kuda vjetar puse.

Mislim da se ne varaš, očito su Apple i njegovi uređaji puno zanimljiviji od svih ostalih, iz nekog meni nedokučivog razloga.

16 godina
protjeran
Sum_of_all_fears kaže...

Pa ni dosad nije bio osobito upotrebljiv za svakodnevnu uporabu Neodlučan

Pricaj mi o tome...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice