odlična tema za trolling.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
marketing? 
Ma čisto savršenstvo!
Predviđam min. 10 stranica!
kajgod. symbian je najbolji. zasto? zato. 
Po svim testovima,dokazano je puno puta da android najbrze ucita stranice.I mislim da se nebude ovdje puno pisalo o tome jer appelovci to vec sve znaju.
Slažem se istraživanjem. Imam iphone 4 na iOS 4,3 i HTC desire sa androidom 2.3.3 i desire je puno bržiji u otvaranju stranica bilo koje vrste, tako apple može govoriti što hoće da imaju optimizacije ili šta, ali je sporiji, kako god se okrene.
Ono što je drugi par rukava je, što mi safari na iphonu radi ultra-glatko, zoomiranje i skrollanje je puno uglađenije nego na androidu i zbog toga mi je ugodnije surfati na iphonu nego na desire-u, a recimo da je na safariju brže mjenjati tabove nego na stock browseru od androida, srećom android ima odličan dolphin browser pa to onda nije problem, ali ni on nije toliko fluidan kao safari.
apple postaje sloppy
radujte se narodi. :D
meni su svi ti testovi presmijesni...
LOL, ajmo sad malo o flashu i o tome kako usporava browsanje:D
apple - epic fail.
apple - epic fail.
E da vidiš, flash
E sa njim ako otvoriš heavy flash stranicu e onda ovo istraživanje pada u vodu, onda je browser spor, zato mi stoji uvijek na on demand, jer sa upaljenim imaš feeling da radiš na 5x lošijem mobitelu, barem je tako na desire-u...
Radi se o sekundi maksimalno. Probao sam to, baš me interesiralo kolika je razlika.
X10 je učitavao brže, ali daleko je to od neke drastične i bitne razlike.
Na Androidu će mi zastajkivati browser a na iPhoneu će mi dulje učitavati stranicu. Ni jedno ni drugo neće puno utjecati na surfanje a na kraju dana će oba odraditi posao. :)
nije da sam primjetio razliku, kao što je nisam primjetio između 4.2 i 4.3 ... al ako je i istina, so what. Hoće li tako biti kad izađe novi safari ili iPhone? Netko mora biti nekad brži, nekad sporiji.
Radi se o sekundi maksimalno. Probao sam to, baš me interesiralo kolika je razlika.
Da ali x10 je na androidu 2.1, a na androidu 2.2 je browser drastično poboljšan i puno je bržiji, a na 2.3 mislim da je još mrvicu poboljšan.
Da ali x10 je na androidu 2.1, a na androidu 2.2 je browser drastično poboljšan i puno je bržiji, a na 2.3 mislim da je još mrvicu poboljšan.
da, 2.2 je dosta optimiziraniji, između 2.2 i 2.3 nisam primjetio neku bitnu razliku
Smješno.
UIWebView nije Safari. UIWebView nije odavno updejtan. Prema tome - optimizacija u njemu nema.
Kao da testiram dvije grafičke kartice - jednu sa najnovijim dostupnim driverima, a jednu sa driverima starim dvije godine. Kruške i jabuke.
Sama tvrtka koja je radila test priznaje pogrešku.
apple - epic fail.
Tehnički, iPhone stranicu sa flashom učitava beskonačno dugo :-P
Bug posta hejter!
Probal sam usporedit ip4 s desireom i brži je desire oko 2-3 sekunde dok je safari fluidniji,ima bolje tabove.
Isto sam probao ip4 vs galaxy tab i ip4 je brži oko 0.5-1 sekundu u 5 testa web stranica.
S desireom sam usporedi prije nove godine valjda je nešto brži safari s 4.3 sofverom.