Android – brži na Internetu?

poruka: 19
|
čitano: 2.724
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Android – brži na Internetu?".
18 godina
neaktivan

odlična tema za trolling. 

Većinu novca sam prokartao, prokurvao i propio. Ostatak sam potrošio bezveze - George Best

21 0 hvala 3
18 godina
neaktivan

marketing?  {#}

Gimme a bag of donuts, and no one gets hurt :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Re: Android – brži na Internetu?
hrvooje kaže...

Ma čisto savršenstvo!

Predviđam min. 10 stranica!

We're all mad here.
15 godina
protjeran
hrvooje kaže...

kajgod. symbian je najbolji. zasto? zato. {#}

16 godina
neaktivan

Po svim testovima,dokazano je puno puta da android najbrze ucita stranice.I mislim da se nebude ovdje puno pisalo o tome jer appelovci to vec sve znaju.

6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nebitno, stavi se opera i gotovo
17 godina

Slažem se istraživanjem. Imam iphone 4 na iOS 4,3 i HTC desire sa androidom 2.3.3 i desire je puno bržiji u otvaranju stranica bilo koje vrste, tako apple može govoriti što hoće da imaju optimizacije ili šta, ali je sporiji, kako god se okrene.

Ono što je drugi par rukava je, što mi safari na iphonu radi ultra-glatko, zoomiranje i skrollanje je puno uglađenije nego na androidu i zbog toga mi je ugodnije surfati na iphonu nego na desire-u, a recimo da je na safariju brže mjenjati tabove nego na stock browseru od androida, srećom android ima odličan dolphin browser pa to onda nije problem, ali ni on nije toliko fluidan kao safari.

Stoja
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2011 12:05 (Stoja).
Moj PC  
11 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

apple postaje sloppy

tu sam samo radi vijesti o apple-u
18 godina
neaktivan

radujte se narodi. :D

A.

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Za tih sekund - dva necu umrijeti...

meni su svi ti testovi presmijesni...
Marija Antoaneta je intelektualni Mount Everest za Jadranku Kosor...
18 godina
neaktivan

LOL, ajmo sad malo o flashu i o tome kako usporava browsanje:D

apple - epic fail.

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
funat kaže...

apple - epic fail.

E da vidiš, flash{#} E sa njim ako otvoriš heavy flash stranicu e onda ovo istraživanje pada u vodu, onda je browser spor, zato mi stoji uvijek na on demand, jer sa upaljenim imaš feeling da radiš na 5x lošijem mobitelu, barem je tako na desire-u...

Stoja
18 godina
neaktivan

Radi se o sekundi maksimalno. Probao sam to, baš me interesiralo kolika je razlika.

X10 je učitavao brže, ali daleko je to od neke drastične i bitne razlike.

Na Androidu će mi zastajkivati browser a na iPhoneu će mi dulje učitavati stranicu. Ni jedno ni drugo neće puno utjecati na surfanje a na kraju dana će oba odraditi posao. :)

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2011 14:19 (Danny_HR).

4 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

nije da sam primjetio razliku, kao što je nisam primjetio između 4.2 i 4.3 ... al ako je i istina, so what. Hoće li tako biti kad izađe novi safari ili iPhone? Netko mora biti nekad brži, nekad sporiji.

A.

1 0 hvala 0
17 godina
Danny_HR kaže...

Radi se o sekundi maksimalno. Probao sam to, baš me interesiralo kolika je razlika.

Da ali x10 je na androidu 2.1, a na androidu 2.2 je browser drastično poboljšan i puno je bržiji, a na 2.3 mislim da je još mrvicu poboljšan.

Stoja
17 godina
neaktivan
Stoja kaže...
Danny_HR kaže...

Da ali x10 je na androidu 2.1, a na androidu 2.2 je browser drastično poboljšan i puno je bržiji, a na 2.3 mislim da je još mrvicu poboljšan.

da, 2.2 je dosta optimiziraniji, između 2.2 i 2.3 nisam primjetio neku bitnu razliku

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

Smješno.

UIWebView nije Safari. UIWebView nije odavno updejtan. Prema tome - optimizacija u njemu nema.

Kao da testiram dvije grafičke kartice - jednu sa najnovijim dostupnim driverima, a jednu sa driverima starim dvije godine. Kruške i jabuke.

Sama tvrtka koja je radila test priznaje pogrešku.

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Super Enterprise Edition, AutoCAD 2011, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2011 16:21 (Random.).

4 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
funat kaže...

apple - epic fail.

Tehnički, iPhone stranicu sa flashom učitava beskonačno dugo :-P

Bug posta hejter!

Big wheel keep on turning, Proud Mary keep on burning, Trolling, trolling, trolling on the river.
18 godina

Probal sam usporedit ip4 s desireom i brži je desire oko 2-3 sekunde dok je safari fluidniji,ima bolje tabove.

Isto sam probao ip4 vs galaxy tab i ip4 je brži oko 0.5-1 sekundu u 5 testa web stranica.

S desireom sam usporedi prije nove godine valjda je nešto brži safari s 4.3 sofverom.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.3.2011 16:20 (jpelko2).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice