Super proizvod samo da ne nabiju cijenu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kao ponosni vlasnik Acera Aspire One mogu reći: jako loš netbook, pod windowsima ga un-preporučam. Pod Linuxom radi ajmoreći solidno, a već dva puta je samo odjednom umro i u život ga je vratio upgrade BIOS-a. Frendovima su crkli tipkovnica i mousepad, uglavnom samo problemi.
Kao ponosni vlasnik Acera Aspire One mogu reći: jako loš netbook, pod windowsima ga un-preporučam. Pod Linuxom radi ajmoreći solidno, a već dva puta je samo odjednom umro i u život ga je vratio upgrade BIOS-a. Frendovima su crkli tipkovnica i mousepad, uglavnom samo problemi.
Ja opet imam jako odlična iskustva sa AAO. Nije najbrži komp, po performansama se može usporediti sa računalima od prije nekih 5 godina. Optimizirao sam Win XP koji su došli s njim i moram priznati da se sasvim solidno vrte. U 'bundle'-u sam, pored raznih drugih aplikacija koje sam obrisao, dobio MS Works kao solidnu alternativu MS Office-u, jer ga koristim samo za najosnovnije stvari. Vrti sve filmove standardnih rezolucija, jako dobar Dolby audio preko slušalica (ugrađeni zvučnici su slabi). Mogu se vrtiti i grafički nezahtjevne igrice. Na Linuxima nema nikakvih problema sa driverima, čak ima i podršku na nekim netbook-orijentiranim distroima (Jolicloud, Ubuntu for netbooks itd). Sve u svemu, super mobilan stroj za cijenu od 1000 i nešto malo više kuna koliko sam ga platio za produženje ugovora mobilnog interneta kod jednog našeg providera. Moj slijedeći netbook će opet biti Acer - AAO sa ION-om ili Ferrari.
NVidia Ion eh o tome sam govorio. Samo još i drugi da krenu sličnim putem da se šta može i i zabrati.