Acer – prijenosnik bez okvira?

poruka: 9
|
čitano: 1.392
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Acer – prijenosnik bez okvira?".
17 godina
protjeran

ekran bez okvira je fenomenalna stvar,

ali tipkovnica bez tipki se vec dokazala da je smece

i moze sluziti samo na padovima i mobitelima,

za obiljan rad nikako

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Acer – prijenosnik bez okvira?

Uvijek možeš uštekat normalnu tipkovnicu dok nešto pišeš, a dok si on the road imaš 5-6 mm tanji laptop. Uglavnom ne može bit lošije od tipkanja po touchscreenu :D

17 godina

Da, pa koliko ljudi danas ima iPhone/iPod a sad i iPad i svi normalno tipkaju. A ovo moze bit samo bolje jer je fizicka tipkovnica, i jedva cekam da vidim sta ce bit od ovog, Acer je stvarno krenuo revolucionarno. Prvo s netbookovima veceg ekrana, onda Timeline serijom i sad ovo.

0 0 hvala 0
18 godina
abraham kaže...

za obiljan rad nikako

Za kakav ozbiljniji rad sve tipkovnice na prijenosnicima su neadekvatne, pa baš u tom segmentu vidim mogućnost "uštede" na pravljenju prijenosnika. Jedino da ne naprave jedno veće smeće od prijenosnika pa i otkucat nešto banalno kratko bude problem ali čisto sumnjam.

18 godina
Renesis kaže...

Da, pa koliko ljudi danas ima iPhone/iPod a sad i iPad i svi normalno tipkaju. A ovo moze bit samo bolje jer je fizicka tipkovnica, i jedva cekam da vidim sta ce bit od ovog, Acer je stvarno krenuo revolucionarno. Prvo s netbookovima veceg ekrana, onda Timeline serijom i sad ovo.

tipkaju - da, al da je normalne - ne..

16 godina
neaktivan

Odlična inovacija - izuzev tipkovnice, al opet ona će koristiti onima koji se hoću pokazivat i šepurit...

www.val.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Vakaka kaže...
abraham kaže...

za obiljan rad nikako

Za kakav ozbiljniji rad sve tipkovnice na prijenosnicima su neadekvatne, pa baš u tom segmentu vidim mogućnost "uštede" na pravljenju prijenosnika. Jedino da ne naprave jedno veće smeće od prijenosnika pa i otkucat nešto banalno kratko bude problem ali čisto sumnjam.

Prijenosnici cesce imaju bolje tipkovnice od stolnih PC-eva. To nije samo moje misljenje, makar sam na laptopu vec 3 godine, nego i vecine ljudi koje poznajem.Namigiva

Malo sam skeptican sto se tice toga laptopa, mozda bi neka slika promijenila moje misljenje.Izlanuo se

...Scooter Tuning is not A Crime!!...
18 godina
Lion King kaže...
Prijenosnici cesce imaju bolje tipkovnice od stolnih PC-eva. To nije samo moje misljenje, makar sam na laptopu vec 3 godine, nego i vecine ljudi koje poznajem.Namigiva

Malo sam skeptican sto se tice toga laptopa, mozda bi neka slika promijenila moje misljenje.Izlanuo se

Oni koji će npr. programirat nabavit će bolju tipkovnicu od prosječne 20-30 kuna tipkovnice, ono se može radit na laptopu ali daleko je bolje priključit tipkovnici na laptop i tako radit. Na sve se možeš navić pa tako i na rad na laptop tipkovnici ali tvrdit da može konkurirat vanjskoj... sumnjam.

16 godina
protjeran

Opa, pa aceru sve bolje i bolje ide... Ja sam osobno jako zadovoljan sa svojim acer laptopom koji je vec 3 godine star pa mislim da ce tako nastaviti i dalje.  Belji se

MOLIM VAS OTIĐITE NA OVU STRANICU KAKO BI MI POMOGLI PRI OSVAJANJU NAGRADE: http://www.e-castig.com/index.php?r=Fijh PUUNO HVALA! :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice