2(5) im je godina tek...

poruka: 12
|
čitano: 1.651
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "2(5) im je godina tek...".
14 godina
protjeran
2(5) im je godina tek...

na zalost nikada nisam bio ljubitelj d-linka. od AP-ova, routera do usb wifi stickova - jednostavno uvijek neki problemi, uvijek lovi nowi firmware, uvijek trazi driver koji ce proci instalaciju ...

jedino sta im je ikad dobro radilo su unmamanged switchevi (vidio sam cak i par managed switcheva s optikom, al - naravno- malomalo ne mozes pristupiti web sucelju ...)

eto ... ima li netko tko moze reci : D-LINK! YES! uvijek radi! , ili sam samo ja imao losa iskustva?

colonello bastardo
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: 2(5) im je godina tek...

Nikad na zelenu granu sa d-linkom.. Uvijek nešto nije htjelo raditi kako spada.. A da ne pričam kako nakon godinu dana najčešće su postali neupotrebljivi.. Od routera do wifi usb sticka.. 

17 godina
odjavljen
2(5) im je godina tek...

onda sam ja srece jer moj ruter radi oki doki vec 3-4 godine... :/ just sayin

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

vjerovatno imas srece ja sam sahranio 2 rutera a frend 3... just sayin :-)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
odjavljen
CroVandal kaže...

damn, sad me nelagoda lagano hvata.. pregorit ce na dan kad bf3 dodje. kako stoji t com s ruterima koje sam kupim, da npr uzmem nekog na svoju ruku? ili imaju neku listu podrzanih uredjaja?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
neaktivan

Nemam problema s d-link-ovim uređajima.

Nego, u ovoj ideji digitalnog doma bolno nedostaje nekakav ethernet i/o kontroler. S jednostavnim web sučeljem, pa da osim samog nadzora kamerom možeš i paliti/gasiti kakve električne uređaje barem..

16 godina
skank666 kaže...
CroVandal kaže...

damn, sad me nelagoda lagano hvata.. pregorit ce na dan kad bf3 dodje. kako stoji t com s ruterima koje sam kupim, da npr uzmem nekog na svoju ruku? ili imaju neku listu podrzanih uredjaja?

Ako si pod ugovorom mozes dobiti besplatno drugi ruter ako prijavis da ovaj neradi ispravno i da recimo veze cesto puca i gasi se stalno, resetiraju im se postavke same...takve sam ja probleme susretao! Koristio sam gigaset sx763 koji se meni pokazao najbolje i najstabilniji! Ako nisi pod ugovorom mozes kupiti preko njuskala takav samo ukucas svoje postavke u njega(znaci za spajanje na net)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
2(5) im je godina tek...

Vjerojatno će vam se ovo činiti kao zajebancija, ali nije: upravo mi je danas crko D-Linkov router! :D

Na svu sreću, nisam bacio stari Kasdin.

Nikad više D-Link!!!

Svakom poklopcu lonac!

1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Pupi kaže...

Vjerojatno će vam se ovo činiti kao zajebancija, ali nije: upravo mi je danas crko D-Linkov router! :D

Nikad više D-Link!!!

vjerujete li vi meni, da kad sam jucer dosao s posla doma, otkrio da mi je ruter crko{#}! mislim, svjetli on i sve to ali pokazuje da nema vezu s netom (veza PCa s ruterom je ok ), non stop dole u not. area onaj mali crveni krizic. resetao par puta i uspio dobit vezu ali samo na 1 min. bem ti misa.. bas sam ga morao pohvalit!

17 godina
neaktivan
skank666 kaže...
Pupi kaže...

Nikad više D-Link!!!

vjerujete li vi meni, da kad sam jucer dosao s posla doma, otkrio da mi je ruter crko{#}! mislim, svjetli on i sve to ali pokazuje da nema vezu s netom (veza PCa s ruterom je ok ), non stop dole u not. area onaj mali crveni krizic. resetao par puta i uspio dobit vezu ali samo na 1 min. bem ti misa.. bas sam ga morao pohvalit!

U mom je slučaju obrnuta situacija. ADSL veza je funkcionirala, ali onaj mrežni dio radi problema. Išao sam ga otvoriti i imao sam što za vidjeti (tj. osjetiti): čipovi unutra su užareni! Kada ga ostavim da se malo ohladi, onda ga mogu koristiti, ali ukoliko je sve vrelo - ovaj ne reagira!

Na koncu sam na dva najtoplija čipa namontirao neke stare hladnjake, i da pokucam u drvo [kucka se u glavu], za sad sve radi. Doduše, 4 diode koje signaliziraju mrežnu aktivnost svjetle bez nekog reda i smisla, iako je mreža priključena na samo jedan port! :D

"Uradi sam" hlađenje ADSL routera "Uradi sam" hlađenje ADSL routera

[sarkazam]Kako stvari stoje, D-Linkovim uređajima bi najbolje odgovaralo kakvo vodeno hlađenje![/sarkazam]

Svakom poklopcu lonac!
17 godina
odjavljen
2(5) im je godina tek...

dosao thomson... :/ moze neka preporuka rutera samo za net iz linksa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

S D-Linkom uglavnom dobra iskustva. Moj 584-t je na vjecna lovista poslala munja nakon 2 godine dobrog rada (osim problema sa zaboravljivoscu nakon nestanka struje).

My computer once beat me at chess, but we got even after a round of boxing.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice