199 besplatnih programa na DVD-u zaključana tema

poruka: 36
|
čitano: 7.194
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "199 besplatnih programa na DVD-u".
17 godina
199 besplatnih programa na DVD-u

Bug postaje ispran. Tako je bilo i s Hackerom prije nego je propao (kad ste ga već spominjali).

Vidi je druga priča (dobar je, ali nema igara u njemu, predosadan je za čitati).

Moram kupiti koji noviji broj PCChipa da vidim kakav je on, prije je bio prihvatljiv.

Bug je bio najbolji; dobro pisano o očvrsju, solidno o mekušju i kvalitetno (ne kvantitetno) o igrama.

Valjda si ekipa umislila da ćemo ih kupovati i kad poćmu s recikliranjem. Valjda je istina.

No skill, just 191x7!
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: 199 besplatnih programa na DVD-u
QFlash kaže...

Uspoređivat s Hacker s BUG-om je smiješno.Hacker je bio dobar u jednom kratkom periodu kad mu je urednik bio Kristijan Žibreg, kasnije je bio na razini PC pLaya,dakle loš časopis bez sadržaja.PSX je bio daleko duže časopis vrijedan 20ak kuna.

naravno da mislimo svi na to vrijeme.     iako specijaliziran za igre, mislim da je Hacker tada bio idealan   IT časopis. 
  s druge strane, BUG je oduvijek bio suv časopis   i manje više dosadan tako da ovakva situacija danas meni osobno se ne čini ništa puno drugačijom nego prije.     Neki ljudi su vjerojatno to nakon nekog vremena uvidjeli pa prestali kupovati, međutim, uvijek ima novih potencijalnih čitatelja.     vjerujem da znaju oni u BUG-u šta rade. 
"Hedonism Is My LifeStyle"©
17 godina
neaktivan

hacker je zakon :)))

Konzolitis - destroying games since PS 2

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Do početka ove godine kupovao sam i Bug, PCChip i Vidi, i na kraju samo ostao sam na Bug-u i kad kada Vidiu. Razlog je to što PCChip u zadnje vrijeme ima identične teme i opise hardware kao i Bug i Vidi. Tako da ustvari svi časopisi opisuje identične teme ali ime se to dogodi u istom mjesecu. Tako ispada da čitam skorim identične članke (opisane teme) u Bugu i u PCChipu. Po mojem mišljenju smatram da PCChip kopira Bug. Ali također sam primjetio da i u Buga se smanjuje kvaliteta članaka i teme(dosta ima copy- paste prijašnjih tema), nekako su prije bili više zanimljiviji za čitanje, prije je bilo gušt čitati časopis a danas tako, tako, za sada se još može kako tako zaintegrirati za pokoju temu ali ih je sve manje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Vidi mi je bio odličan dok je za njeg pisao Teo Valić, u zadnje vrijeme se dosta srozao mada i dalje ima dobrih tema.

PC Chip mi je dosadan, smatram da ima previše softverskih recenzija.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Eto bas sam danas kupio taj novi Bug i iznenadio sam se kad sam vidio da niste stavili Dev-C++ medju besplatnim programima u kategoriji programiranje....

Sve što možeš sad ostavi za kasnije

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice