100-gigabitni Ethernet

poruka: 17
|
čitano: 2.409
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "100-gigabitni Ethernet".
17 godina
neaktivan
100-gigabitni Ethernet

Strasno..

CRS-3 - 322 Tbps... Strasno!

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
100-gigabitni Ethernet

mi jadnici jos dan danas nemamo opticke kablove...a ovi ameri imaju snopove siroke 2 metra i duge 900 km...

Moj CPUz http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=936982
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: 100-gigabitni Ethernet
eXpl0it kaže...

mi jadnici jos dan danas nemamo opticke kablove...a ovi ameri imaju snopove siroke 2 metra i duge 900 km...

budu i u nas došli tamo ne tako daleke 2130. godine

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
18 godina
eXpl0it kaže...

Kako mislis nemamo opticke kablove?

Pa T-Com ih je poceo uvodit u zgrade? A ovo 2m i 900 km kuzis da je to backbone - glavni link?

I'm going woo woo
18 godina
neaktivan
tnakir kaže...
eXpl0it kaže...

Pa T-Com ih je poceo uvodit u zgrade? A ovo 2m i 900 km kuzis da je to backbone - glavni link?

U okviru pilot projekta da. Ali T-com je odustao od ulaganja u optiku radi nekih zahtjeva/negodovanja HAT-a.

Random chance seems to have operated in our favor.
18 godina
tnakir kaže...
eXpl0it kaže...

Metronet/Vodatel ima opticka vlakna po Zagrebu vec godinama, puno prije nego li je T com poceo postavljati svoje.

Nije vazna informacija...al tek tako da se zna... :P

- Psiho246
18 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
tnakir kaže...
eXpl0it kaže...

Metronet/Vodatel ima opticka vlakna po Zagrebu vec godinama, puno prije nego li je T com poceo postavljati svoje.

I koliku pokrivenost imaju? Dva kvarta vjerojatno..

Optiku treba sprovesti na nacionalnoj razini.

Random chance seems to have operated in our favor.
18 godina
Spock kaže...
Psiho246 kaže...
tnakir kaže...
eXpl0it kaže...

Imaju dobar komad Zagreba pokriven i to nije mala stvar.

Oni vjerojatno imaju jednoznamenkasti postotak trzista u Hrvatskoj, pa ajde ti prokopaj Hrvatsku s tako "malom" kolicinom novca. Smijeh

To bi trebala napraviti drzava ili eventualno T com.

- Psiho246
18 godina
100-gigabitni Ethernet

Znam da t-com po splitu dovodi (Žnjan, Mertojak)

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
100-gigabitni Ethernet

Drago, koliko znam, Ethernet se baš i ne koristi za backbone mreže.

Ako je backbone onda će najvjerojatnije biti SDH.

A ako je Ethernet, onda teško da je backbone.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.3.2010 13:33 (kratko).

0 0 hvala 0
18 godina
100-gigabitni Ethernet

Ja sam mislio na AT&T... dakle veza backbonea i njihove mreze...

I'm going woo woo
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.3.2010 14:19 (tnakir).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Spock kaže...

optika je davnih dana sprovedena na nacionalnoj razini.......druga je stvar kaj su se nasljednici hoću internet generacije razbahatili i sad bi fiber2home..........imho za potrebe 90% fizičkih korisnika interneta 4/256 je više no dovoljno

kod mene normalno radi.....
17 godina
odjavljen
100-gigabitni Ethernet

4/1 je minimum. Moja vizija budučnosti je statičke IPv6 adrese i 10/10 simetrična veza s tendencijom porasta brzine. Bilo da se radi o cloud-u ili osobnim data serverima, upload će biti gotovo jednako važan kao download, a i zahtjevi za brzinom će rasti.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.

0 0 hvala 0
16 godina
Psiho246 kaže...
Spock kaže...
Psiho246 kaže...
tnakir kaže...
eXpl0it kaže...

Imaju dobar komad Zagreba pokriven i to nije mala stvar.

Oni vjerojatno imaju jednoznamenkasti postotak trzista u Hrvatskoj, pa ajde ti prokopaj Hrvatsku s tako "malom" kolicinom novca. Smijeh

To bi trebala napraviti drzava ili eventualno T com.

Ili ne,mi smo u dosta dubokim govnima zato kaj smeca poput sanadera i ostale njegove gang bang ekipe razmislja da hape sve iz drzave i da si jaja cesu sa novcanicom od soma kuna a za ostale boli qurac i sada mi to ispastamo.E da sam bar bio u titovo doba roden ili slicno da zivimo ko kraljevi to neko malo vrijeme i gotovo..Al neka,valjda cemo se nekako izvuc jer nezelim ici radit izvan drzave a trebam se jos do godine uselit u novu kucu.Nego ovo kaj pricam nije tema ove teme nego ja nes blebecem al dobro.Nemojte mi zamjerit.

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
16 godina
neaktivan
MrBlc kaže...

4/1 je minimum. Moja vizija budučnosti je statičke IPv6 adrese i 10/10 simetrična veza s tendencijom porasta brzine. Bilo da se radi o cloud-u ili osobnim data serverima, upload će biti gotovo jednako važan kao download, a i zahtjevi za brzinom će rasti.

moja vizija budućnosti je borba između skyneta i autobota :)

ja pričam o sadašnjosti i sadašnjim potrebama user vulgarisa kojem iskreno 1Mbit/s up ne igra nikakvu ulogu prilikom fejsanja

kod mene normalno radi.....
17 godina
odjavljen
cekpi kaže...

ja pričam o sadašnjosti i sadašnjim potrebama user vulgarisa kojem iskreno 1Mbit/s up ne igra nikakvu ulogu prilikom fejsanja

Fejsanje ne, ali slanje maila s većim privitkom, upload videa na youtube, neke multiplayer igre kod kojih je server hostan kod jednog igrača i sl. ipak traže malo veći upload.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...
eXpl0it kaže...

onoliko koliko se t-com nakrao u razdoblju od  kada je uveden dsl mogli su vec uvesti optiku prije mnogo vremena u vecim gradovima.

Moj CPUz http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=936982
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice