Bravo bug! Jedva cekam da novi broj dodje do BiH...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
:)
veeee
i ja jedva čekam utorak ili nedaj bože sridu
veeee
samo spamas!
veeee
samo spamas!
Tko? Ja? Nikad!
Jedva čekam utorak pa kad pođem u školu uzet ću ga.
A ja ga već pročitao:)
Jako zanimljiv broj.
A ja ga već pročitao:)
Jako zanimljiv broj.
Sram te bilo kako nam se možeš rugat XD
pa jel to u 208 broju buga ili.....
Jako nepismeno.
Cestitke Bug-u na dobro organiziranoj dostavi ovaj mjesec. Stvarno je rano stigao.
:)
Čini se tako daleko, ali stić će i on! Čini se jako dobar broj... Can't wait :)
Ajde jedna originalna tema sa dosta pokrivenih podrućja..
Drugi tjedan dakle jednu večer rezerviram samo za BUG uz hladnu pivicu ili topli cappucino (ovisno o trenutačnom raspoloženju) 
Napokon, prebrzo sam procitao prošli broj pa već dugo čekam ovaj...
Psss Ivo, ne bih ga ja pročitao u 2 dana...ja guštam cijeli mjesec =)
Inače imam jednu zamjerku na temu broja. Ima Top 10 aplikacija za iPhone i Android. OK, za njih ima najviše aplikacija, ali symbian je još uvijek najzastupljenija smartphone platforma (barem prema wikipediji (po isporukama mobitela u 2009.)) tako da mislim da je trebalo uvrstiti i symbian...
Puno grešaka na tako malo prostora - je l' se autoru žurilo na kavu? Netbook od Lenova je greška za smrtnu kaznu kad pričamo o profesionalnom novinarstvu, malo prije toga nepotrebno stoji riječ "koji", a ni "kiosk" pri kraju nije ispravno napisan.
Other than that, teme se čine odlične! 
Nažalost, već znam što će sadržavati TOP10. Kao i obično totalno razočaranje za nekog poput mene. Istina da ne kupujem časopis, ali odabir programa vrlo često bude zbog određenih afiniteta, a ne kvalitete ili mogućnosti. Pravi test bi pokrio svijet MacOS-a, Linux-a :). Zapravo zanima me da li će napisati za program na kojim sve sistemima su ga isprobali. Ili će napisati, nažalost ovaj super alat radi samo na W7, eh.
Zvuči predobro, ne znam kako ču dočekati utorak!!! Baš ste ga pogodili gdje treba!...
Zvuči predobro, ne znam kako ču dočekati utorak!!! Baš ste ga pogodili gdje treba!...
Ja neću moči spavati do utorka.
Nažalost, već znam što će sadržavati TOP10. Kao i obično totalno razočaranje za nekog poput mene. Istina da ne kupujem časopis, ali odabir programa vrlo često bude zbog određenih afiniteta, a ne kvalitete ili mogućnosti. Pravi test bi pokrio svijet MacOS-a, Linux-a :). Zapravo zanima me da li će napisati za program na kojim sve sistemima su ga isprobali. Ili će napisati, nažalost ovaj super alat radi samo na W7, eh.
Uopće se ne radi o programima, nego o dodacima za programe
ah, opet neka top lista programa...zar niste to obradili u BBK2?
Nisu. "Samo" ima najviše aplikacija upravo za te platforme..
Uopće se ne radi o programima, nego o dodacima za programe
ah, opet neka top lista programa...zar niste to obradili u BBK2?
veliku večinu liste tvore dodaci za programe, programa ima najmanje