10 x TOP 10 u novom Bugu!

poruka: 27
|
čitano: 2.767
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "10 x TOP 10 u novom Bugu!".
16 godina
neaktivan

Bravo bug! Jedva cekam da novi broj dodje do BiH...Smijeh

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: 10 x TOP 10 u novom Bugu!
Kad će taj utorak više?
:)
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
neaktivan

veeee

i ja jedva čekam utorak ili nedaj bože sridu

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.3.2010 10:16 (P4k1).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
P4k1 kaže...

veeee

samo spamas!Namigiva

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
16 godina
neaktivan
stevan94 kaže...
P4k1 kaže...

veeee

samo spamas!Namigiva

Tko? Ja? Nikad!Iznenađen

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.3.2010 10:17 (P4k1).
17 godina
neaktivan

Jedva čekam utorak pa kad pođem u školu uzet ću ga.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A ja ga već pročitao:)

Jako zanimljiv broj.

World championships: 7, GP started: 251, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,377

5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

A ja ga već pročitao:)

Jako zanimljiv broj.

Sram te bilo kako nam se možeš rugat XD

16 godina
neaktivan

pa jel to u 208 broju buga ili..... 

xfx 4890,asus maximus formula x38,q6600 3.3ghz,wd 750gb, corsair 520W,4gb corsair xms2

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Jako nepismeno.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Za BUG nema krize :) !
Volim čitati BUG //// Imaš problem sa LG Cookijem ili pitanje ? Javi na privatnu poruku

3 0 hvala 3
16 godina
neaktivan

Cestitke Bug-u na dobro organiziranoj dostavi ovaj mjesec. Stvarno je rano stigao.

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Kad će taj utorak više?
:)

Čini se tako daleko, ali stić će i on! Čini se jako dobar broj... Can't wait :)

Staring at you from the top of the game man, I might drop the World if i change hands...
18 godina
neaktivan

Ajde jedna originalna tema sa dosta pokrivenih podrućja..

Drugi tjedan dakle jednu večer rezerviram samo za BUG uz hladnu pivicu ili topli cappucino (ovisno o trenutačnom raspoloženju) Namigiva

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Napokon, prebrzo sam procitao prošli broj pa već dugo čekam ovaj...

Ja nemam potpis!?
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Psss Ivo, ne bih ga ja pročitao u 2 dana...ja guštam cijeli mjesec =)

Inače imam jednu zamjerku na temu broja. Ima Top 10 aplikacija za iPhone i Android. OK, za njih ima najviše aplikacija, ali symbian je još uvijek najzastupljenija smartphone platforma (barem prema wikipediji (po isporukama mobitela u 2009.)) tako da mislim da je trebalo uvrstiti i symbian...

Ako double postam znači da pišem s moba...// Ako ne kužiš na kog se post odnosi stisni nadporuka!

2 0 hvala 0
18 godina

Puno grešaka na tako malo prostora - je l' se autoru žurilo na kavu? Netbook od Lenova je greška za smrtnu kaznu kad pričamo o profesionalnom novinarstvu, malo prije toga nepotrebno stoji riječ "koji", a ni "kiosk" pri kraju nije ispravno napisan.

Other than that, teme se čine odlične! Osmijeh

Down goes the window, out goes the heat!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
To petric piše sa nexusa...=)
Ako double postam znači da pišem s moba...// Ako ne kužiš na kog se post odnosi stisni nadporuka!
18 godina

Nažalost, već znam što će sadržavati TOP10. Kao i obično totalno razočaranje za nekog poput mene. Istina da ne kupujem časopis, ali odabir programa vrlo često bude zbog određenih afiniteta, a ne kvalitete ili mogućnosti. Pravi test bi pokrio svijet MacOS-a, Linux-a  :). Zapravo zanima me da li će napisati za program na kojim sve sistemima su ga isprobali. Ili će napisati, nažalost ovaj super alat radi samo na W7, eh.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Zvuči predobro, ne znam kako ču dočekati utorak!!! Baš ste ga pogodili gdje treba!...Namigiva

“Ustanite kao lavovi iz drijemeža, U nesavladivom broju Stresite lance ko rosu sa vas Koje su, dok ste spavali, stavili na vas Vas je mnogo, a njih je – malo.”
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
wanderer kaže...

Zvuči predobro, ne znam kako ču dočekati utorak!!! Baš ste ga pogodili gdje treba!...Namigiva

Ja neću moči spavati do utorka. 

16 godina
neaktivan
samo android i iPhone? ehh nisu to jedino platforme, znam da su medu najrasirenijima ali ipak.. naravno, ne bi skodilo da su stavili symbian ili windows mobile :/
01000010 01110010 00000111 01111000 || Dajem lockerz pozivnice!! javite se na PM :D
18 godina
zbuzanic kaže...

Nažalost, već znam što će sadržavati TOP10. Kao i obično totalno razočaranje za nekog poput mene. Istina da ne kupujem časopis, ali odabir programa vrlo često bude zbog određenih afiniteta, a ne kvalitete ili mogućnosti. Pravi test bi pokrio svijet MacOS-a, Linux-a  :). Zapravo zanima me da li će napisati za program na kojim sve sistemima su ga isprobali. Ili će napisati, nažalost ovaj super alat radi samo na W7, eh.

Uopće se ne radi o programima, nego o dodacima za programe

16 godina
neaktivan

ah, opet neka top lista programa...zar niste to obradili u BBK2?Neodlučan

a onda sam se probudio...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ja baš čitam novi broj, ima super stvari...
Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
16 godina
C3PO kaže...
samo android i iPhone? ehh nisu to jedino platforme, znam da su medu najrasirenijima ali ipak.. naravno, ne bi skodilo da su stavili symbian ili windows mobile :/

Nisu. "Samo" ima najviše aplikacija upravo za te platforme..

18 godina
denix kaže...
zbuzanic kaže...

Uopće se ne radi o programima, nego o dodacima za programe

crazy_luđak kaže...

ah, opet neka top lista programa...zar niste to obradili u BBK2?Neodlučan

veliku večinu liste tvore dodaci za programe, programa ima najmanje

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice