Tokenpokalipsa – termin koji objašnjava sve

poruka: 33
|
čitano: 3.776
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Tokenpokalipsa – termin koji objašnjava sve".
17 godina
Re: Tokenpokalipsa – termin koji objašnjava sve
Sirotanovic kaže...
..
Da ponovim, 50 puta veći računi za struju u saveznim državama gdje imaju UI data centre (izvor današnje HRT poslovne vijesti)!
..

-to je ona nova-trumpova matematika, 600%.. 

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
8 godina
ihush kaže...
Sirotanovic kaže...
..
Da ponovim, 50 puta veći računi za struju u saveznim državama gdje imaju UI data centre (izvor današnje HRT poslovne vijesti)!
..

Ezgekli

Samu vijest na HRT portalu ja ne nađem ali sam našao sličnu na drugom i piše da je cijena u nekim područjima porasla za 76% što nije niti blizu 50 puta! Daleko je od malenog porasta ali ne treba toliko pretjeravat.

AI data centers trigger massive 'irreversible' 76% electricity price spike in largest US region — federal watchdog demands tech giants pay for their own power infrastructure

Činjenica je da bi se svi igrali sa LLM modelima ali nitko neželi data centre blizu sebe, svi bi stabilnu opskrbu strujom bez zagađivanja a nitko nebi nuklearku....

17 godina
nikonja kaže...
ihush kaže...
Sirotanovic kaže...
..
..

Ezgekli

Samu vijest na HRT portalu ja ne nađem ali sam našao sličnu na drugom i piše da je cijena u nekim područjima porasla za 76% što nije niti blizu 50 puta! Daleko je od malenog porasta ali ne treba toliko pretjeravat.

AI data centers trigger massive 'irreversible' 76% electricity price spike in largest US region — federal watchdog demands tech giants pay for their own power infrastructure

Činjenica je da bi se svi igrali sa LLM modelima ali nitko neželi data centre blizu sebe, svi bi stabilnu opskrbu strujom bez zagađivanja a nitko nebi nuklearku....

Vjeruj "oni" niti trpe data centre u blizini sebe niti imaju nestabilnu opskrbu struje, to je samo za kmetove. 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice