Galaxy Note 8 u Microsoftovom izdanju

poruka: 14
|
čitano: 5.636
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Galaxy Note 8 u Microsoftovom izdanju".
12 godina
neaktivan

Možda bi Microsoft mogao kupio Samsung za nekih 50 milijardi dolara i početi ponovno praviti lumije pod Samsungovim imenom. Možda bude ovaj put krenulo sa Windows phone 

2 1 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: Galaxy Note 8 u Microsoftovom izdanju
Šta da i Samsung uništi?
HTC Hero-iP 3GS-Nexus S-N7-Htc 8S-iP4-Galaxy S2-Sensation-Lumia 625-N8-Dell Venue 8-Z1C-M2 Note-M8-Z1C-BB 9900-Z1C-L630-Xperia E-OPO-HOX-N5-Nokia 6120-Nokia 5310-N5-iP4S-iP5S
18 godina

mogao bi MS pustit svoj win lanucher na play store.. ionak su uvijek vise drzali do drugih OS-a nego svojeg

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
12 godina
protjeran

Pa i sada kad sam kupio Galaxy S6 u Tele2 on mi je dosao s predinstaliranim citavim Office paketom, one driveom i jos mnogo toga. Naravno nista od tih aplikacija ne mogu maknuti. Iako sam otplatio cijeli uredjaj i moj je. Ali ne mogu birati koje aplikacije se na njemu nalaze. Tako da ne razumijem sto je tocno novoga u ovom Microsoft paketu Notea.

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina

Jedna bitna opaska je da se navedeni uređaj može kupiti samo u SAD-u (ispravite me ako je bilo u tekstu napisano).

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Markić7 kaže...

Možda bi Microsoft mogao kupio Samsung za nekih 50 milijardi dolara i početi ponovno praviti lumije pod Samsungovim imenom. Možda bude ovaj put krenulo sa Windows phone 

Samsung vrijedi puno vuse od 50 milijardi dolara.

Trenutna trzista vrijenost Samsunga je 400 milijardi.

Cisto radi usporedbe:

Microsoft: 642 milijarde

Apple: 898 milijardi

Google:728 milijarde

18 godina
kingofthenight kaže...
Markić7 kaže...

Samsung vrijedi puno vuse od 50 milijardi dolara.

Trenutna trzista vrijenost Samsunga je 400 milijardi.

Cisto radi usporedbe:

Microsoft: 642 milijarde

Apple: 898 milijardi

Google:728 milijarde

pa sumnjam da bi microsoft (ili itko drugi) kupio odjel samsunga koji proizvodi tankere, aute i vesmasine.

nisu ni cijelu nokiu kupili

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
neaktivan

Zašto bi Samsung prodao svoj odjel koji im donosi profit i u čemu su dobri, zapravo najveća konkurencija Appleu?

1 0 hvala 1
15 godina
nixass kaže...

mogao bi MS pustit svoj win lanucher na play store.. ionak su uvijek vise drzali do drugih OS-a nego svojeg

Misliš na ovaj? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.launcher&hl=hr

18 godina
5220 kaže...
nixass kaže...

Misliš na ovaj? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.microsoft.launcher&hl=hr

vidio sam taj, ali sam mislio na onaj klasicni WP look sa tiles/plocicama.

ima nekih izvedbi na play storeu al je sve amaterski odradjeno

15 godina
odjavljen

Da, baš bi bilo dobro kad bi MS napravio svoj launcher il kak se to već zove(kao što je taj lagwiz za Samsunge) da imaju žive pločice itd...

12 godina
neaktivan
Moj komentar je bio više zezancija.

Oni su do sada puno izgubili, platili su za mobilno poslovanje Nokie dok je još vrijedio iako je bio u padu ali činjenica da su potrošili i puno love, sa nekim serijama lumije su bili i sami kupci i dijelili zaposlenicima.

U vezi Launchera, opet to nije to. Aplikacije su zaklučane, kad bi se pojavilo puno modela androida kao Xiaomi mi a1 e onda bi bila prava stvar, prvo sto bi uradili je instalirali launcher po želji i apo koji su povezani sa njime, lako bi maknuli aplikacije koje nam žele nametnut.

Meni nije jasno, zašto proizvođači ne ponude bolji android one smartphone. Jer po meni a1 nije ono što tražim, htio bi recimo xiaomi redmi note 5 sa android one.
17 godina
neaktivan

Kakva je to glupost da S8 trza? Imao sam S6 na Noguatu koji je letio, nakon toga iPhone 7 (poslovni) i sad imam S8 i Touchwiz je sve samo ne spor, i to zadnje 2,3 godine nisam imao problema s njim. Glavne aplikacije sve do jedne mi bolje rade na S8 nego na iPhoneu. Općenito Android više nije spor, dok je iOS svakom verzijom sve sporiji na starim uređajima. Iskreno radije ću bit bez podrške nego da naprave ono što su recimo iPhoenu 5s kojeg koristi mama i koji je na iOS-u 11 kanta a ne može se vratit stari.

1 0 hvala 1
17 godina
PlayMaker10 kaže...

Kakva je to glupost da S8 trza? Imao sam S6 na Noguatu koji je letio, nakon toga iPhone 7 (poslovni) i sad imam S8 i Touchwiz je sve samo ne spor, i to zadnje 2,3 godine nisam imao problema s njim. Glavne aplikacije sve do jedne mi bolje rade na S8 nego na iPhoneu. Općenito Android više nije spor, dok je iOS svakom verzijom sve sporiji na starim uređajima. Iskreno radije ću bit bez podrške nego da naprave ono što su recimo iPhoenu 5s kojeg koristi mama i koji je na iOS-u 11 kanta a ne može se vratit stari.

https://i.imgur.com/lNUh0uV.gif

Life is great
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice