Rival Clan regruta COD 4

poruka: 7
|
čitano: 1.348
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Rival Clan regruta COD 4

......

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2009 9:54 (toxic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Rival Clan regruta COD 4

Inace zaboravi ovo gledanje tko kolko sati ima jer to nije nikakav pokazatelj. Neznam tko je to izmislio samo znam da se ozbiljniji klanovi tome smiju. Uglavnom sve 5. Posaljem ti jednog jako dobrog igraca na testiranje ako ste fakat dobri :D

Xfire: ukay1000

,,Baš i nije... COD je više razbibriga u odnosu na nadmoćni BF2.'' ROFLCOPTERIMAO
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Rival Clan regruta COD 4
ukay1000 kaže...

Inace zaboravi ovo gledanje tko kolko sati ima jer to nije nikakav pokazatelj. Neznam tko je to izmislio samo znam da se ozbiljniji klanovi tome smiju. Uglavnom sve 5. Posaljem ti jednog jako dobrog igraca na testiranje ako ste fakat dobri :D

Xfire: ukay1000

.....

17 godina
neaktivan
Rival Clan regruta COD 4

slazem se da sati nisu nikakav pokazatelj..imam more primjera igraca sa 2000 i preko koji su zesce lowine...

VITIS NEMO SINE NASCITUR - Nitko nije rodjen da ne pogrjesi.

1 0 hvala 0
17 godina
Rival Clan regruta COD 4

Ma nije to nikakav pokazatelj vjeruj mi. Posto obozavam FPS dosta mi je 10-20 sati da se prilagodim igri i to je to. Netrebas biti talent vec sve ovisi kako razmisljas. Primjer- na battlefield heroes tucem likove 20+ lvl a tek 9. :D

,,Baš i nije... COD je više razbibriga u odnosu na nadmoćni BF2.'' ROFLCOPTERIMAO
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
GeForce kaže...

slazem se da sati nisu nikakav pokazatelj..imam more primjera igraca sa 2000 i preko koji su zesce lowine...

.....

17 godina
ukay1000 kaže...

Ma nije to nikakav pokazatelj vjeruj mi. Posto obozavam FPS dosta mi je 10-20 sati da se prilagodim igri i to je to. Netrebas biti talent vec sve ovisi kako razmisljas. Primjer- na battlefield heroes tucem likove 20+ lvl a tek 9. :D

.....

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.12.2009 9:55 (toxic).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice