Svaka čast majstore :) Nisam toliko upućen bio u to. I nisam mislio na nikakve nemoralne radnje. Švercanja i sl. Jednostavno mi je taj proizvod kojeg sam vidio kao kopiju odgovarao za taj novac.
Kužim. S druge strane, da na sebi nije imao značku Bose, onda se ne bi mogao prodati ni za tu lovu. Krivotvorine su za*ebana stvar jer od njih koristi ima isključivo proizvođač. I oni koji se vole k*rčiti s markiranom robom, pa makar bila krivotvorena. Ostali imaju štete - proizvođač originalnog proizvoda ima štete jer gubi prodaju i možebitno reputaciju, dok se kupca ili prevari ili, ako je svjesno kupio "kopiju", onda ju je zapravo preplatio (jer da nema značku poznate marke platio bi proizvod manje). Upravo je iritantno što, kad su već sposobni napraviti solidan proizvod, ne stvore neku svoju marku. Mislim, ako pogledaš proizvođače smartfona - danas kinezi imaju milijardu svojih marki smartfona. I lijepo se prodaju, i nemaju nikakve potrebe za stavljanjem tuđe značke. Čak su se i počeli prodavati kod nas.