Mislim ove godine u 2. mjesecu narucio sam slusalice za mobitel iz Hong Kong-a u cetvrtak navecer i stigle su u utorak ujutro sljedeci tjedan :P
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kako obrisati poruke iz TRASH?
kako obrisati poruke iz TRASH?
Očito nikako, zar ne? Možda se same obrišu nakon nekoga vremena. eBay baš ne voli da se išta briše. Može poslije poslužiti kod nesuglasica.
Nemoj se s tim opterećivati. Ako bi ti i zaračunali carinu/PDV (ovisi kako se službeno tumači pravilnik), zaračunali bi ti carinu/PDV na 10 kuna.
To su dvije vrste shippinga.
I koju ja gledam ak budem narucila taj proizvod?
Do sada mi je uvijek samo jedno pisalo, tj. ili free ili cijena.
Mislim da kod narucivanja odabires koji shipping uzimas, nisam siguran jer se nisam nasao u takvoj situaciji, cijena ili free mi je uvijek dolazilo
Ovdje možeš birat...mislim da je po defaultu free kad naručuješ.
A kad budem narucivala di odem da izaberem od te dvije jel koju cu?
I po cemu se to razlikuju uopce te dvije postarine? :)
A kad budem narucivala di odem da izaberem od te dvije jel koju cu?
I po cemu se to razlikuju uopce te dvije postarine? :)
Moguce da stize tracking number.
Uostalom kod skuplje pise da je datum dolaska robe malo ranije. Ako nije zurba uzmes free i gotovo.
A tracking number mi stigne tamo u Purchase History?
A tracking number mi stigne tamo u Purchase History?
Da.
Hvala!
Dobar dan , zanima me nešto , dakle Hrvatska je ušla u EU , e sad kupujem nešto iz jedne od članica EU (preko ebaya) , to nešto je malo skuplje recimo da kupujem mobitel , 400-500 € , e sad da li ja plaćam bilo kakve druge troškove , recimo da je free shipping dakle čak je i dostava odnosno poštarina besplatna , plaćam li ja bilo što osim točne cijene mobitela , znači hoću li mora dati i € više nego što je bilo planirano ?? , pod to mislim PDV (POREZ) , CARINU , OVO ONO... BILO ŠTO DRUGO .....
Hvala unaprijed :)
Dobar dan , zanima me nešto , dakle Hrvatska je ušla u EU , e sad kupujem nešto iz jedne od članica EU (preko ebaya) , to nešto je malo skuplje recimo da kupujem mobitel , 400-500 € , e sad da li ja plaćam bilo kakve druge troškove , recimo da je free shipping dakle čak je i dostava odnosno poštarina besplatna , plaćam li ja bilo što osim točne cijene mobitela , znači hoću li mora dati i € više nego što je bilo planirano ?? , pod to mislim PDV (POREZ) , CARINU , OVO ONO... BILO ŠTO DRUGO .....
http://www.bug.hr/forum/topic/internet/ebay-cesto-postavljana-pitanja-faq/167189.aspx
http://www.bug.hr/forum/topic/internet/ebay-cesto-postavljana-pitanja-faq/167189.aspx
nekako mi se sve vise cini da bi iza svakog posta na koji je nesto upitano sto ima smisla trebalo zalijepit ovaj link sa napomenom često postavljana pitanja
a meni se cini da kartoni trebaju pocet letit zbog ljenosti..... izglea koda je ovaj forum za retardirane svaki drugi post se upucuje na FAQ koji su vec milion puta napisani,opisani i opjevani.....
a meni se cini da kartoni trebaju pocet letit zbog ljenosti..... izglea koda je ovaj forum za retardirane svaki drugi post se upucuje na FAQ koji su vec milion puta napisani,opisani i opjevani.....
Izgleda da ću zbilja morati početi dijeliti kartončiće i brisati takve poruke jer je lijenost ljudi prevršila svaku mjeru.
U naslov teme bi trebalo napisati da se pročita prva stranica
Pozdrav!
Kupio bi si neki fotić, recimo pao mi je za oko Sony DSC WX50.
Razmišljam kupiti ga preko interneta. E sad, jel tko kupovao preko eBaya? Na tu cijenu dodajem još PDV jer je do 150eura.
Koliko je sigurno kupiti preko eBaya?
Jel imate kakav web shop iz europe odokuda bi mogao kupiti?
Vjerojatno bi me izaslo jeftinije neko kupiti kod nas, ali ipak ima neki rizik?
E sad, jel tko kupovao preko eBaya?
Nije.
Pozdrav!
Kupio bi si neki fotić, recimo pao mi je za oko Sony DSC WX50.
Razmišljam kupiti ga preko interneta. E sad, jel tko kupovao preko eBaya? Na tu cijenu dodajem još PDV jer je do 150eura.
Koliko je sigurno kupiti preko eBaya?
Jel imate kakav web shop iz europe odokuda bi mogao kupiti?
Vjerojatno bi me izaslo jeftinije neko kupiti kod nas, ali ipak ima neki rizik?
zasto preko ebay-a?
http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=Sony+DSC+WX50
Gledam da bih kupio ovaj sat http://www.ebay.co.uk/itm/MENS-SEIKO-5-Military-Army-Automatic-Winder-Analogue-Nylon-Strap-Sport-Watch-UK-/180767139178?pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&var=&hash=item2a168fa56a
E sad malo me prpa da ču dobit lažnjaka, ako se to dogodi kome se treba žaliti PayPal-u ili eBay-u (ili obadvoje?) i kako?
Gledam da bih kupio ovaj sat http://www.ebay.co.uk/itm/MENS-SEIKO-5-Military-Army-Automatic-Winder-Analogue-Nylon-Strap-Sport-Watch-UK-/180767139178?pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&var=&hash=item2a168fa56a
E sad malo me prpa da ču dobit lažnjaka, ako se to dogodi kome se treba žaliti PayPal-u ili eBay-u (ili obadvoje?) i kako?
Otvoriš case u kojem odabereš da proizvod nije onakav kakvim se oglašava (100% genuine). Ali sumnjam da bi itko mrdnuo prstom bez da dokažeš da je proizvod krivotvoren.
Ne kužim inače baš zašto misliš da bi uredno registrirana firma u VB samo tako prodavala lažne satove. Već odavno bi zatvorili tu firmu. I ne bi na eBayu imali tako visok postotak pozitivnih ocjena, nego bi im ukinuli korisnički račun.
Otvoriš case u kojem odabereš da proizvod nije onakav kakvim se oglašava (100% genuine). Ali sumnjam da bi itko mrdnuo prstom bez da dokažeš da je proizvod krivotvoren.
Ne kužim inače baš zašto misliš da bi uredno registrirana firma u VB samo tako prodavala lažne satove. Već odavno bi zatvorili tu firmu. I ne bi na eBayu imali tako visok postotak pozitivnih ocjena, nego bi im ukinuli korisnički račun.
A čuj nemam puno iskustva s kupovanjem na eBayu a frend je iz amerike naručio neki sat pa mu stigao fejk. Znači misliš da je ovaj prodavatelj ok?
Koji sat, po kojoj cijeni i od koga?
Neznam detalje ali prodavatelj je bio iz Amerike, radilo se o satu marke Invicta i koštao je oko 500-600kn.
EDIT:Dali mogu mirno onda ovaj seiko odozgo naručit iz Velike Britanije?
Neznam detalje ali prodavatelj je bio iz Amerike, radilo se o satu marke Invicta i koštao je oko 400-500kn.
Onda nam taj podatak ništa ne znači, zar ne? Netko negdje od nekog putem eBaya kupio nešto krivotvoreno. Dogodilo se već puno puta i događat će se i ubuduće.
Mirno možeš kupit sat u dućanu u Hrvatskoj, s računom i garancijom, jer prodavača možeš prijaviti policiji ako ti proda krivotvorenu robu.