pa ima karticu ali nije imao paypal kupio je direktno sa kartice pa nema zastitu kupaca koju paypal nudi
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa ima karticu ali nije imao paypal kupio je direktno sa kartice pa nema zastitu kupaca koju paypal nudi
upravo tako
Znači,tako kako je kolega CroVandal objasnio?Ja sam mislio da se može kupovati samo preko pay pal-a.Hvala na pojašnjenju.
Vidim stvarno pouzdan site kad ste već 8 stranica napisali :D
Je li ima tu komponenata za računalo? Ili možda periferije marke Logitech, Razer, Roccat ili neke druge poznatije.
Je li ima tu komponenata za računalo? Ili možda periferije marke Logitech, Razer, Roccat ili neke druge poznatije.
Nema. Jedino što sam ja vidio je grafička kartica nVidia GeForce 9500 GT za 57$, ništa drugo. A od periferija imaju samo kineske firme.
Ma to su kinezi... nema toga tu :) Imas jeftinu kinesku robu. Znaci ne ocekun bogzna kakvu kvalitetu jer je neces dobit.
Ma i to ti ovisi, ima par dosta kvalitetnih stvari.
znam iz iskustva....
Nova 9500 GT za 300kn? Pa nije ni to loše.
Bar je perfierija jeftina, uzet ću bratu par komada pa se više neću derati na njega kad zamasti cijelu tipkovnicu. Jednostavno ću mu dati drugu
Nova 9500 GT za 300kn? Pa nije ni to loše.
Bar je perfierija jeftina, uzet ću bratu par komada pa se više neću derati na njega kad zamasti cijelu tipkovnicu. Jednostavno ću mu dati drugu
Ak ti šupe carinu ovi naši šupci, onda ti neće bit svejedno.....23% na 300kn ti je ko nova u HR....s tim da ju tu dobiješ za 2-3 dana, a iz hongkonga ide mjesec dana...
Koliko je prosječno vrijeme dolaska?
Koliko je prosječno vrijeme dolaska?
Meni je došlo za 17 dana od dana kojeg je poslano. Naručio sam 18.1. došlo je danas.
a ti sreću..ja 8.1 i još ništa...jer mogu kako provjeriti na carini da nije zapelo(makar nebi smjelo)...mp3 je košta 7$
8.1 si narucio ili je 8.1 poslano? inace pravilo nekakvo je 14radnih dana od dana kad su poslali!
Vidim da ste svi navalili na DealExtereme (btw. odličan site sa jeftinjačama)
No, neke stvari oni nemaju, ili se cijene razlikuju. Ja sam par stvari naručio sa FocalPrice , sve je uredno stiglo.
Isto imaju za sve artikle freeshipping.
Pa pogledajte.
Čudno što nemaju ponudu glazbe.
oko 3dana kasni nije niti previse cak doci ce meni su isto kasnili neki itemi tako + bila je kineska nova godina sad tako da zapravo niti ne kasni jel nisu radili jedan cijeli tjedan!
mp3 je košta 7$
moze link da bacim oko? :)
trenutno sam u fazi punjenja wish-lista, pa jednom se bude narucivalo, kad budem imao zivaca zaebavati se preko paypala i cekanja itema i oko carine (citaj: ljeto)
Sad je i službeno da mi se mp3 negdje izgubio putem...danas otvorim kaslić kad ono paket..ali ne mp3 nego paket koji sam naručio kasnije....tj 14.1 te je poslano 19.1
EDIT: i sad gledam fale mi tri stvari unutura...jel moguće da su poslali drugim paketom? kako da znam jesu poslali drugim paketom?
Što sad..ovi mi se ne javljaju,ne odgovaraju na mailove...
ma ja i dalje mislim da ce doci i meni su tako stvari kasnile i dolazile one koje sam prije narucio!jel nemas nikakav racun da si to platio? inace dode od dealextrema jedan i jedan od paypala!?
otvoris tamo na myaccount item i kliknes rma replacment i imas dalje kao da nije doslo i slijedi upute!
Evo neznam stvarno..gledam u paketu fale mi dvije kemijske olovke...sad i za to pišem ticket...stvarno su u banani :S
E jesi dobio papiric da nesto fali? uglavnom meni nikada ali bas nikada nije nista falilio ili nije doslo a narucio sam preko 50 itema + jos je moja cura narucuje i uvjek je sve doslo dok sa ebaya mi se znalo desit da narucim nesto ono dode nesto sasvim deseto recimo narucim usb stick od 16gb meni dode mp3 player od 2gb
Sad je i službeno da mi se mp3 negdje izgubio putem...danas otvorim kaslić kad ono paket..ali ne mp3 nego paket koji sam naručio kasnije....tj 14.1 te je poslano 19.1
EDIT: i sad gledam fale mi tri stvari unutura...jel moguće da su poslali drugim paketom? kako da znam jesu poslali drugim paketom?
Ne mora značiti da će pošiljka koja je prije poslana biti prva isporučena. Što se tiće stvari koje nedostaju, DE ti pošalje papirić na kojem ti piše da tu stvar nisu imali i da čuvaš papirić. Možeš zatražiti povrat novca ili pričekati da nabave.
U pošti su ostali bez olovka pa su se ponudili
mah neznam šta da kažem...mislim da od tamo više neću ništa kupovati...jako su neljubazni,support im je online niko se nejavlja,šaljem mailove i tickete oni ništa...ostajem ja kod ebay-a makar je skuplji...al je i kvalitetniji
mah neznam šta da kažem...mislim da od tamo više neću ništa kupovati...jako su neljubazni,support im je online niko se nejavlja,šaljem mailove i tickete oni ništa...ostajem ja kod ebay-a makar je skuplji...al je i kvalitetniji
Mislim da ti DealExtreme kao firma neradi do 11.2 zbog praznika u KIni, pa zato neodgovaraju na mailove. Sumnjam sa su tako neodgovorni.
Ja isto čekam svoju pošiljku pa se ovako tješim...
neznam svi ih hvala a ja nemam dobra iskustva s njima :D bar ne zasad....pa šta nije bilo pisalo da ponovo kreću raditi 07.02 ? Šta onda support radi online ako nerade :D hahaha
neznam svi ih hvala a ja nemam dobra iskustva s njima :D bar ne zasad....pa šta nije bilo pisalo da ponovo kreću raditi 07.02 ? Šta onda support radi online ako nerade :D hahaha
A ko ga znade, ja te samo pokušavam tješiti (čini se da će i meni slična situacija biti )...
ma vidjet ćemo :D neću propast za 10-tak $ al opet ...možda nam uspiju poslati ili bar odg na mail :D