nazalost nemoze se plivat :S
Ja obavezno kupujem igru za xbox, danny koji ti je gamertag na live-u?
I s koje si to stranice narucio?
A naručio sam sa www.game.co.uk
Ak kupiš obavezno se javi da rokamo multić skupa.
Evo jedan upitnik pa što da kažem.. ispunite (mada sumnjam da će to nekom igrat ulogu) 
50-50 smo. :)
Jel ima indijanaca u igri?
Jel ima indijanaca u igri?
Na filmićima sam ih vidio.. građani, kauboji, meksikanci i indijanci 
Ja ga kupujem za svoj PS3 u petak! Jedva čekam! Igrao sam ga na X360 i fenomenalan je. Mnogi PC useri se smiju konzolama al da ovo vidite, promijenili biste mišljenje (naravno da bi na nekom super uber PC-u bilo još bolje) al ovo je super što mogu "kutije" koje koštaju oko 2500 kn :-)
Btw, da ne krene flejmanje odma i prepucavanje, imam ja i PC za igranje, sasvim dobar, sam sam ga sastavljao (i5, 6gb ddr3, gtx 260...)
zna ko šifre za ovu igru za xbox 360 na igri nikad nemam metaka?
napominjem da je multiplayer je odličan !
Gamertag mi je dannyhr.
Ja ga kupujem za svoj PS3 u petak! Jedva čekam! Igrao sam ga na X360 i fenomenalan je. Mnogi PC useri se smiju konzolama al da ovo vidite, promijenili biste mišljenje (naravno da bi na nekom super uber PC-u bilo još bolje) al ovo je super što mogu "kutije" koje koštaju oko 2500 kn :-)
Btw, da ne krene flejmanje odma i prepucavanje, imam ja i PC za igranje, sasvim dobar, sam sam ga sastavljao (i5, 6gb ddr3, gtx 260...)
Kakvo flamanje, ti si uzor. Svaki pravi gamer entuzijast bi trebao imati i dobar gaming pc i bar jednu konzolu. Šteta propuštati ovakve naslove. I meni je u srednjoročnom planu PS3, jedan od odlučujućih motiva mi je baš ova igra.
Jedno pitanje ovo nešto slično gta, ali u prošlosti ili...
GTA IV na divljem zapadu. Isti grafički engine, sličan gameplay, ali ima i hrpa novih fora tako da kao veliki fan GTA IV jedva čekam da zaigram.
Najveći grad ikada (bar tako čujem) i koristi isti engine kao GTA IV
Još stignu najaviti PC verziju tamo negdje krajem godine pa da izađe tijekom 2011. 
(da, još se nadam..)
Još stignu najaviti PC verziju tamo negdje krajem godine pa da izađe tijekom 2011. 
(da, još se nadam..)
Također se nadam, ali ovo moram kadtad igrati...vrlo lako na konzoli...
Ocjena u Gameplayu - 20/20
EDIT:
Inače, prije njega je samo Bioshock dobio 20, ako se ne varam.
Nisam dobio nagradu :(
GUN anyone? 
Je li to čudo izašlo za PC? I hoće li hardverski zahtjevi biti isto tako ljudožderski kao i za GTA IV?
Je li to čudo izašlo za PC? I hoće li hardverski zahtjevi biti isto tako ljudožderski kao i za GTA IV?
rekli smo vec
nema planova za pc
znaci jos nisu ni odlucili dal bi portali a da dal je vec izasla
AKo ipak dođe za PC nadam se kvalitetnom portu sa dodatnim poboljšanjima grafike i potpunom podesivosti kontrola 
ista će situacija bit ko i sa gta iv, bit će vjerojatno na pc do kraja ili sljedeće god... SAMO SE NADAM da nebude bila tako loše optimizirana kako je to iv...
Rockstar radi novu igru i neki dan su nas počastili prvim trailerom. Riječ je o nekakvom westernu open-worldom kojeg već nazivaju GTA igrom na Divljem zapadu. Zvuči prilično zavnimljivo pa rekohg zašto ne otvorit topic kad ga već nema. Da vidimo šta mislite o igri.
Evo trailera, screenshota i prvih informacija o igri:
Ej Ementaleru link ne valja. Kad stisnem na njega otvori mi vijest
PES 2010 dobio službeni websitemože pitanje samo ovak informativno, indirektno je povezano sa ovom igrom.....da li postoji "nešto" za komp, nekakav komad hardwera, cd/dvd player koji bi se dao ugraditi u kompjuter i koji je napravljen da bi primao orignalne PS3 igre? Da li takvo nešto postoji, i ako postoji da li je legalno, tj da li se može kupiti u trgovini? Vidite na što ciljam
Sigurno već znaš da ima...... a koliko vidim nisi nikada probao emulatore
E ti emulatori su jako loši, probao sam ih gotovo sve....... jedva emuliraš PS2, stari xbox, gamecube i NDS, trebaš imati mrcinu od kompa i sada se zapitaj kako će biti sa PS3 cell-ovim procom 
Jedino ti preostaje nadati se PC verziji, kupiti konzolu ili čekati negdje do 2016 - 2020+ godine kada će tj ako će postojati nekakav dobar PS3 emulator..........
probao sam ja emulatore i te kako. No samo one za N 64, Super Nintendo itd., zato i pitam da li postoje emulatori za ove naprendije konzole tipa X box 360