Red Dead Redemption

poruka: 650
|
čitano: 203.367
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Nakon lažljivaca i prevaranata - noćna mora
16 godina
protjeran
Red Dead Redemption

Ova me igra nevjerovatno podsjeca na igru za PC GUN.U nekim scenama koje sam gledo na traileru izgleda identicno.

One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Red Dead Redemption

Vidiš, Gun nikada nisam odigrao. Ajde bar nešto da me utješi Neodlučan

@Danny:

što se tiče prodaje PC verzije tu se varaš.

Na PC-u drastično fali dobrih western igara, a RDR je najbolje što može biti po gameplay-u i prezentaciji. Ja ne kupujem puno originala ali za RDR sam se odlučio ćim sam vidim prve trailere (tada sam još gajio nade da će izaći PC verzija).

O multiplayer komponenti da ne govorim - samo zbog nje bi bila šteta igrati piratsku verziju.

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Red Dead Redemption

2 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
RE: Red Dead Redemption
Dado_ZG78 kaže...

Na PC-u drastično fali dobrih western igara,

Koje su bile baš dobre u zadnje vrijeme?

CoJ BiB je meni savršena igra bila, prije par godina sam prešao Gun...osim toga ništa nisam igrao na divljem zapadu koliko se sjećam...

a baš mi to fali!

17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Vidiš, Gun nikada nisam odigrao. Ajde bar nešto da me utješi Neodlučan

@Danny:

što se tiče prodaje PC verzije tu se varaš.

Na PC-u drastično fali dobrih western igara, a RDR je najbolje što može biti po gameplay-u i prezentaciji. Ja ne kupujem puno originala ali za RDR sam se odlučio ćim sam vidim prve trailere (tada sam još gajio nade da će izaći PC verzija).

O multiplayer komponenti da ne govorim - samo zbog nje bi bila šteta igrati piratsku verziju.

Slažem se da fali dobrih western igara, ali u isto se vrijeme ne slažem da se varam što se prodaje tiče.

Ti sam nisi mjerilo za dobru ili lošu prodaju, ni jedan pojedinac nije.

Radi se o tome da i sam možeš vidjeti koliko ljudi kupuje bilo što ovdje. Jako malo.

To što je nešto inovativno ili malo dostupno na PC ne znači da će se dobro prodati daleko od toga. Previše je primjera...

Izdavanje igara za PC sve je više financijski neisplativo, zato igre kasne za PC, zato se igre za PC otkazuju i zato izdavači izbjegavaju PC igre kad god to mogu. Sve češće... Žalosno ali tako je.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Izdavanje igara za PC sve je više financijski neisplativo, zato igre kasne za PC, zato se igre za PC otkazuju i zato izdavači izbjegavaju PC igre kad god to mogu. Sve češće... Žalosno ali tako je.

OK, ali ako je situacija baš toliko crna što će to dugoročno značiti za PC industriju hardvera (ipak su igre glavni razlog kupovanja jačih strojeva)?

Biti će uvijek nekakvih ekskluziva za konzole, ali glavnina naslova će izlaziti na svim platformama po logici stvari.

Nadam se da gaming na PC-u nikada ne bude skroz umro (doduše tada bih uštedio novce koje ovak potrošim na hardveraj hehe..) Neodlučan

Lijep pozdrav ;)
16 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...
Danny_HR kaže...

OK, ali ako je situacija baš toliko crna što će to dugoročno značiti za PC industriju hardvera (ipak su igre glavni razlog kupovanja jačih strojeva)?

Biti će uvijek nekakvih ekskluziva za konzole, ali glavnina naslova će izlaziti na svim platformama po logici stvari.

Nadam se da gaming na PC-u nikada ne bude skroz umro (doduše tada bih uštedio novce koje ovak potrošim na hardveraj hehe..) Neodlučan

PC industrija hardvera će se morati prilagoditi. Sumnjam da imaju prostora za sponzoriranje proizvođača igara kao što to radi Microsoft za XBox.

Možda da ponude PC igraću platformu koja će imati hardverski onemogućenu piratizaciju kao PS3? Ali opet, tko je tako velik da to može izvesti? Sve su to proizvođači komponenti koji žive i od drugih stvari. Intel sigurno neće propasti, AMD i Nvidia mogu raditi čipove za konzole, proizvođači miševa i tipkovnica će se boriti da konzole koriste te periferije ili će se preorijentirati na kontrolere itd.

Gaming na PC-u će sigurno preživjeti, ali će vjerojatno sve više igara ići po principu "prvo konzole, da vidimo kakva je prodaja pa onda eventualno PC."

15 godina
protjeran
Red Dead Redemption

može pitanje samo ovak informativno, indirektno je povezano sa ovom igrom.....da li postoji "nešto" za komp, nekakav komad hardwera, cd/dvd player koji bi se dao ugraditi u kompjuter i koji je napravljen da  bi primao orignalne PS3 igre? Da li takvo nešto postoji, i ako postoji da li je legalno, tj da li se može kupiti u trgovini?  Vidite na što ciljam

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Oblomir Gombalo kaže...

može pitanje samo ovak informativno, indirektno je povezano sa ovom igrom.....da li postoji "nešto" za komp, nekakav komad hardwera, cd/dvd player koji bi se dao ugraditi u kompjuter i koji je napravljen da  bi primao orignalne PS3 igre? Da li takvo nešto postoji, i ako postoji da li je legalno, tj da li se može kupiti u trgovini?  Vidite na što ciljam

Jedino u budućnosti preko nekakvog emulatora koji bi 'čitao' BR disk iz BR drive-a.

Lijep pozdrav ;)
16 godina
neaktivan
Red Dead Redemption

Malo pogledajte ove ekrane

Nešto nam piše sa dva slova

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
M0by kaže...

A ma neće bre izaći skoro za PC, zar nisi poslušao onaj interview sa developerima? nemaju uopće u planu PC verziju

17 godina
neaktivan
M0by kaže...

To su stare slike..  vjerojatno im se potkrala greška Neodlučan

Rockstar nije ništa naknadno komentirao, a u ovom intervjuu (ranije spomenutom i linkanom) prije par dana su samo rekli da 'za sada nema nikakvih planova portanja na PC'.

Lijep pozdrav ;)
16 godina
neaktivan
Red Dead Redemption

baš sam ga skinuo i spržio kasnije ču ga igrat pa javi dojmove

XBOX Live: badcxx

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RPG vs TENK kaže...

Hahaha toliko o tome kako ne izlazi na PC zbog piratiziranja, a evo kako fino se 'skida' za Xbox360 Belji se

Lijep pozdrav ;)
16 godina
protjeran
Dado_ZG78 kaže...
RPG vs TENK kaže...

Hahaha toliko o tome kako ne izlazi na PC zbog piratiziranja, a evo kako fino se 'skida' za Xbox360 Belji se

pa on skida tj mi tu balkanci i mozda po jos par drzava u svijetu(i to jako malo ljudi radi ako se uspoređuje sa pc) jer se ljudi jako boje modifikacija 

a na pc moze bilo ko piratizirat  

i xbox pirati su mala beba naspram pc pirata

#x262D
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.5.2010 14:01 (hrvatskafarkasevec).
16 godina
neaktivan
Red Dead Redemption

igra sama po sebi nije toliko loša ali su kontrole prespetljane za jahanje konja se mora stiskat A i držat gljivicu naprijed a kočit se nemože kad se da malo jači gas onda se tip obije s konja.

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Red Dead Redemption

Pročitajte komentar od lika dolje...mada je samo jedan...

biti će nekih exkluziva samo za PS3, opširnije u linku...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Oblomir Gombalo kaže...

Postoji postoji,  Kako ne bi.

16 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...
Oblomir Gombalo kaže...

Jedino u budućnosti preko nekakvog emulatora koji bi 'čitao' BR disk iz BR drive-a.

U kojoj to buducnosti 2458-oj ?

Nema ni full ps2 funkconalnog emulatora da bi vrtio igre bez grešaka,a ne sa divljim frejmovima, a vi tu brijete o potencijalnim ps3 emulatorima, zaboga, jadnih 333mhz ps2 arhitekture strojcine jedva emuliraju.

16 godina
neaktivan
mario1984 kaže...
Dado_ZG78 kaže...
Oblomir Gombalo kaže...

U kojoj to buducnosti 2458-oj ?

Nema ni full ps2 funkconalnog emulatora da bi vrtio igre bez grešaka,a ne sa divljim frejmovima, a vi tu brijete o potencijalnim ps3 emulatorima, zaboga, jadnih 333mhz ps2 arhitekture strojcine jedva emuliraju.

slažem se ja nisam mogo igrat ps2 igre na emulatoru kad sam imao 6000+ koji je radio na 3.2ghz naspram nakakvih jadnih 333 

onda bi za ps3/x360 trebao neki s 50 jezgri koje rade na 5+ghz

17 godina
neaktivan
RPG vs TENK kaže...

onda bi za ps3/x360 trebao neki s 50 jezgri koje rade na 5+ghz

Nije istina, emulator Xbox-a se teoretski može dosta lako napraviti jer se radi o PC arhitekturi Namigiva

Samo je pitanje volje, vremena i koliko to nekome ima smisla tj. koliko bi M$ gonio one koji bi to izbacili hehe..

Naravno sa PS3 je druga priča, ali dalo bi se i to skemijat (pa postoje 100% funkcionalni emulatori raznih Nintenda, Atarija, Amige, C64, Spectruma i sl. - zato sam rekao u budućnosti - kroz 5,6 godina..).

Lijep pozdrav ;)
15 godina
protjeran
hrvatskafarkasevec kaže...
Dado_ZG78 kaže...
RPG vs TENK kaže...

pa on skida tj mi tu balkanci i mozda po jos par drzava u svijetu(i to jako malo ljudi radi ako se uspoređuje sa pc) jer se ljudi jako boje modifikacija 

a na pc moze bilo ko piratizirat  

i xbox pirati su mala beba naspram pc pirata

baahahhhahahha, ta ti je dobra, pa pirata ima i na Grenlandu, šta ti misliš da smo mi b hrvati/balkanci jedini grešnici? lol i opet lol

16 godina
protjeran

baahahhhahahha, ta ti je dobra, pa pirata ima i na Grenlandu, šta ti misliš da smo mi b hrvati/balkanci jedini grešnici? lol i opet lol

pa ima al kolko to je pitanje

#x262D
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.5.2010 3:03 (hrvatskafarkasevec).
16 godina
protjeran
Red Dead Redemption

evo bas gledam stream od nekog lika i objasnjava dosta o igri 

veli da je mapa dosta veca od just couse 2 (znaci ogromna)

grafika je dosta bolja neg na gta iv

kolko sam skuzio djelovi tijela se raspadaju 

ako izgubite konja a usred nicega ste morate si ulovit divljeg 

sa lasom i kad ga ulovite ima mini igra balansiranja na njemu (veli da je to najslabija tocka igre)

ima potpuno nov nacin biranja oruzja 

ima inventory

prica je jako dobra i ima puno side misija 

ako nekoga ubijete da vas pocnu lovit mora bit svjedoka 

znaci ako na tom podrucju ubijete sve moguce mozete se izvuc

moze se pljackat bilo koga znaci ubijete negok i poberete loot (ko u nekom rpg-u)

moze se ic u lov i npr. konju mozes oderat kozu i prodat ju (tak nekaj uglavnom konj bez koze izgleda ogavno)

ima zmija,zeceva,klokana(ozbiljno) dosta vrsta konja, jelen ...

ako netko na vas prvi puca mozete ga ubit i nista vam se nece dogodit

mozes bit dobar il los (valjda nesto ko karma na f3)

moze se uc u bas svaku kucu i opljackat ju

moze se drugima lasom uzimat oruzja iz ruku

ima jako dobar cover sistem

(malo sugav redosljed al piso sam kak je prico)

#x262D
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.5.2010 3:20 (hrvatskafarkasevec).
Moj PC  
0 0 hvala 6
16 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

evo bas gledam stream od nekog lika i objasnjava dosta o igri 

veli da je mapa dosta veca od just couse 2 (znaci ogromna)

grafika je dosta bolja neg na gta iv

kolko sam skuzio djelovi tijela se raspadaju 

ako izgubite konja a usred nicega ste morate si ulovit divljeg 

sa lasom i kad ga ulovite ima mini igra balansiranja na njemu (veli da je to najslabija tocka igre)

ima potpuno nov nacin biranja oruzja 

ima inventory

prica je jako dobra i ima puno side misija 

ako nekoga ubijete da vas pocnu lovit mora bit svjedoka 

znaci ako na tom podrucju ubijete sve moguce mozete se izvuc

moze se pljackat bilo koga znaci ubijete negok i poberete loot (ko u nekom rpg-u)

moze se ic u lov i npr. konju mozes oderat kozu i prodat ju (tak nekaj uglavnom konj bez koze izgleda ogavno)

ima zmija,zeceva,klokana(ozbiljno) dosta vrsta konja, jelen ...

ako netko na vas prvi puca mozete ga ubit i nista vam se nece dogodit

mozes bit dobar il los (valjda nesto ko karma na f3)

moze se uc u bas svaku kucu i opljackat ju

moze se drugima lasom uzimat oruzja iz ruku

ima jako dobar cover sistem

(malo sugav redosljed al piso sam kak je prico)

igra je dosta bugovita pogotovo kad se jaše konj

17 godina
Oblomir Gombalo kaže...

Sigurno već znaš da ima...... a koliko vidim nisi nikada probao emulatore

E ti emulatori su jako loši, probao sam ih gotovo sve....... jedva emuliraš PS2, stari xbox, gamecube i NDS, trebaš imati mrcinu od kompa i sada se zapitaj kako će biti sa PS3 cell-ovim procom Šutim

Jedino ti preostaje nadati se PC verziji, kupiti konzolu ili čekati negdje do 2016 - 2020+ godine kada će tj ako će postojati nekakav dobar PS3 emulator..........

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.5.2010 9:19 (lovac82).
16 godina
protjeran
Red Dead Redemption

evo jedan review  

#x262D
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Red Dead Redemption

Zakaj dovraga na PSN-u nema dema :(

Za njega nude dodatne materijale, a nebi ni demo dali da malo isprobamo

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Armor kaže...

Zakaj dovraga na PSN-u nema dema :(

Za njega nude dodatne materijale, a nebi ni demo dali da malo isprobamo

da nije ni bilo za gta iv

#x262D
16 godina
neaktivan
Red Dead Redemption

Evo i IGN recenzija.

.

I'm gonna be Iron, like Lion, in Zion...
Moj PC  
2 0 hvala 5
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Nakon lažljivaca i prevaranata - noćna mora
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice