2. Oko 35, ali svejedno trebaš imati DVD u xboxu da bi pokrenuo igru.
a znaci ipak moram imat dvd od igre, ne moze bez njega ?
2. Oko 35, ali svejedno trebaš imati DVD u xboxu da bi pokrenuo igru.
Da.
Sad vidim pitanje u vezi XBL-a (XBoxLivea), da, treba se plaćati, možeš plaćati na 1mj, 3mj, 6m ili 12mj. (no za broj mjeseca nisam baš siguran)
Koje kabele trebam za zvuk preko zvucnika (osim AV HD)?
ne kuzim ti bas pitanje, mislis konzolu spajat na TV ili na neki poseban monitor...
za TV dobijes s-video kabel (zuti,crveni i bijeli sve u jednom) i spojis ga, ali ako imas HD TV najbolje ti ga je spojit preko hdmi kabla...
@Mr.Croatian100, neboj se, ne mozes dobit RROD, mislim da sad po novome mozes dobit "red dot of death" jer ti svijetli crvena tockica xD
Koje kabele trebam za zvuk preko zvucnika (osim AV HD)?
ne kuzim ti bas pitanje, mislis konzolu spajat na TV ili na neki poseban monitor...
za TV dobijes s-video kabel (zuti,crveni i bijeli sve u jednom) i spojis ga, ali ako imas HD TV najbolje ti ga je spojit preko hdmi kabla...
@Mr.Croatian100, neboj se, ne mozes dobit RROD, mislim da sad po novome mozes dobit "red dot of death" jer ti svijetli crvena tockica xD
spojit cu x360 na monitor,a posto monitor ima VGA samo kupio sam VGA HD (AV HD) Kabel,no monitor nema zvucnike pa cu spajat na zvucnike koji imaju samo 3.5mm audio jack,no neznam koje kabele i adaptere trebam.
kuzis sad?
Carb0n
Posto sam vec skoro sve odlucio (dakle uskoro kupujem xbox) sad sam se bacio na potraznju nekih igara.
Sutra idem da izvadim debitnu karticu ili se prvo mora podnijeti zahtjev pa cekati (nemam pojma) da bi mogao kupovati preko zavvi.com :D
E sad od vas iskusnijih gamera,trazim neku preporuku :)
Kupio bi za pocetak neki tenis (virtual 4 ili top spin 4) -vjerovatno top spin
I jos neki call of duty (ali one malo jeftinije) 4 MW ili World ar War...
Sta mi vi predlazete? Ima li jos koja igra u prijedlogu :D
Da napomenem da bi za pocetak uzeo samo dvije igre ovako jeftinije od po 12-15 funti...
I jos jednom da provjerim sta se na zavvi.com upisuje u one 2 kockice od adrese...
ako kupujes xbox must have igre po meni su ti Gears of war 1 i 2..mislim ako volis takvu vrstu igara i Fallout 3 ili New Vegas je isto super... :)
zna li tko kako da boostam wirelles signal, dobio sam novi router i sada kada idem se spojiti na internet preko wirellesa na xboxu daje mi jednu crticu... konzola je 2 sobe dalje od routera..
zna li tko kako da boostam wirelles signal, dobio sam novi router i sada kada idem se spojiti na internet preko wirellesa na xboxu daje mi jednu crticu... konzola je 2 sobe dalje od routera..
Sumnjam da se softverski može pojačat domet.
Ne možeš nikako spojit kablom?
Jel ima tko Mortal Kombat da ga pwnam :) ?!
Danas dosao!
dal se mogu kupovat gold clanstva preko xbox-a, puno su jeftinija nego u nasim trgovinama
If you have NOS, you are the BOSS... dude don't slow down drift that shit !!! =)
Daj mi reci kako demo igre mogu štetit xboxu?
Misliš da će se xbox zapalit ako igraš demo igru?
lol
ma prije kad sam igrao demo igre na kompu, padao mi je sustav.... sta je sigurno, sigurno je
dal se mogu kupovat gold clanstva preko xbox-a, puno su jeftinija nego u nasim trgovinama
mogu, tamo su stalno neke akcije i puno je bolje i isplatljivije kupit tam gold nego igdje kod nas...
i na demosica zivis prvih mjesec dana tak da nema nikakvog straha od ikakve stete
...
ma prije kad sam igrao demo igre na kompu, padao mi je sustav.... sta je sigurno, sigurno je
ŽDemo nemože oštetiti niti windowse niti xbox niti ps3,netko ti je dobro slagao ili neznam šta da ti drugo kažem.Vi ste posebni ljudi,nema šta :)
Sumnjam da se softverski može pojačat domet.
Ne možeš nikako spojit kablom?
ma dobro je rijesio sam problem, spojio sam se na wirelles kod susjeda
car si 
sad znas da kad ce susjed bit na internetu, tj. youtube, neki stream ili ak ce skidat nest preko torrenta da nece bit teoretske sanse da nest odigras u mp kak spada 
ja imam crticu-dvije i to one crvene kod sebe na wirelessu i radi sve normalno, a xbox mi je u istoj sobi kao i ruter, a kod susjeda isto sve zeleno xD ...
nista nije idealno, a realno je da je sve idealno xD
car si 
sad znas da kad ce susjed bit na internetu, tj. youtube, neki stream ili ak ce skidat nest preko torrenta da nece bit teoretske sanse da nest odigras u mp kak spada 
ja imam crticu-dvije i to one crvene kod sebe na wirelessu i radi sve normalno, a xbox mi je u istoj sobi kao i ruter, a kod susjeda isto sve zeleno xD ...
nista nije idealno, a realno je da je sve idealno xD
Kod mene moj router 40 metara od ps3 i xbox, i veza je savršena, u mad bro ? 
ŽDemo nemože oštetiti niti windowse niti xbox niti ps3,netko ti je dobro slagao ili neznam šta da ti drugo kažem.Vi ste posebni ljudi,nema šta :)
ma nije me niko lagao, nego par puta mi je prije padao sustav zbog demo igara ali nisu bili poznati naslovi, kuzis
ovako mene bi zanimalo ak bi ja mogo updatetati svoju konzolu na najnoviji frimware i tako bi izgubio svoju modifikaciju,da li bi ja onda mogao bez problema igrati online igre?
Ako na taj naćin poništiš modifikaciju onda nečeš moći ni orginal nit pirat igrat i još če te stavit na listu za ban.
znači bolje da prodam takva kakva je sad i kupim novi xbox 360 slim?