Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.396.048
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori
Looka kaže...

2. Oko 35, ali svejedno trebaš imati DVD u xboxu da bi pokrenuo igru.

a znaci ipak moram imat dvd od igre, ne moze bez njega ?

If you have NOS, you are the BOSS... dude don't slow down drift that shit !!! =)
16 godina
neaktivan
Genoxxx kaže...

a znaci ipak moram imat dvd od igre, ne moze bez njega ?

Da.

Sad vidim pitanje u vezi XBL-a (XBoxLivea), da, treba se plaćati, možeš plaćati na 1mj, 3mj, 6m ili 12mj. (no za broj mjeseca nisam baš siguran)

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.7.2011 15:30 (Looka).
16 godina
da, placa se clanarina za live. najjednostavnije ti je uzet karticu, malo pronjuskat po netu, i 12mj platis oko 250-280kn. kodove ti posalju na mail u kratkom roku, ukucas, i miran si godinu dana
17 godina
neaktivan
Jel ovo fakat moram govoriti svakih pet stranica, ako imate modificiranu konzolu koja je updateana na najnovio verziju modifikacije i vrti provjerene igre sanse za ban su male, jako male. Koristim ga tako godinu i pol i jos nisam ni flaggan a kamoli banan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
polako, doce i tvoj red:)
15 godina
neaktivan
malada kaže...

Koje kabele trebam za zvuk preko zvucnika (osim AV HD)?

ne kuzim ti bas pitanje, mislis konzolu spajat na TV ili na neki poseban monitor...

za TV dobijes s-video kabel (zuti,crveni i bijeli sve u jednom) i spojis ga, ali ako imas HD TV najbolje ti ga je spojit preko hdmi kabla...

@Mr.Croatian100, neboj se, ne mozes dobit RROD, mislim da sad po novome mozes dobit "red dot of death" jer ti svijetli crvena tockica xD

-=Every moment is another Chance=-
15 godina
neaktivan
SeleS kaže...
malada kaže...

Koje kabele trebam za zvuk preko zvucnika (osim AV HD)?

ne kuzim ti bas pitanje, mislis konzolu spajat na TV ili na neki poseban monitor...

za TV dobijes s-video kabel (zuti,crveni i bijeli sve u jednom) i spojis ga, ali ako imas HD TV najbolje ti ga je spojit preko hdmi kabla...

@Mr.Croatian100, neboj se, ne mozes dobit RROD, mislim da sad po novome mozes dobit "red dot of death" jer ti svijetli crvena tockica xD

spojit cu x360 na monitor,a posto monitor ima VGA samo kupio sam VGA HD (AV HD) Kabel,no monitor nema zvucnike pa cu spajat na zvucnike koji imaju samo 3.5mm audio jack,no neznam koje kabele i adaptere trebam.

kuzis sad?

[url=http://www.userbars.be][img]http://img689.imageshack.us/img689/6052/815.gif[/img][/url] [url=http://www.userbars.be][img]http://img839.imageshack.us/img839/2042/29393.gif[/img][/url]
15 godina
protjeran
jel zna netko tko koristi sluske na boxu,koje sve kablove trebam da bi dobio zvuk na sluskama?
Carb0n

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
stevan94 kaže...

Posto sam vec skoro sve odlucio (dakle uskoro kupujem xbox) sad sam se bacio na potraznju nekih igara.

Sutra idem da izvadim debitnu karticu ili se prvo mora podnijeti zahtjev pa cekati (nemam pojma) da bi mogao kupovati preko zavvi.com :D

E sad od vas iskusnijih gamera,trazim neku preporuku :)

Kupio bi za pocetak neki tenis (virtual 4 ili top spin 4) -vjerovatno top spin

I jos neki call of duty (ali one malo jeftinije) 4 MW ili World ar War...

Sta mi vi predlazete? Ima li jos koja igra u prijedlogu :D

Da napomenem da bi za pocetak uzeo samo dvije igre ovako jeftinije od po 12-15 funti...

I jos jednom da provjerim sta se na zavvi.com upisuje u one 2 kockice od adrese...

ako kupujes xbox must have igre po meni su ti Gears of war 1 i 2..mislim ako volis takvu vrstu igara i Fallout 3 ili New Vegas je isto super... :) 

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are clean!" — Bob Marley
15 godina

dal slim ima wifi tj. dal ga mogu povezat pomocu wifi-a na internet ili moram kupovat adapter ?

If you have NOS, you are the BOSS... dude don't slow down drift that shit !!! =)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Genoxxx kaže...

dal slim ima wifi tj. dal ga mogu povezat pomocu wifi-a na internet ili moram kupovat adapter ?

16 godina
neaktivan

zna li tko kako da boostam wirelles signal, dobio sam novi router i sada kada idem se spojiti na internet preko wirellesa na xboxu daje mi jednu crticu... konzola je 2 sobe dalje od routera..

Maky
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CroMaky96 kaže...

zna li tko kako da boostam wirelles signal, dobio sam novi router i sada kada idem se spojiti na internet preko wirellesa na xboxu daje mi jednu crticu... konzola je 2 sobe dalje od routera..

Sumnjam da se softverski može pojačat domet.

Ne možeš nikako spojit kablom?

15 godina
CroMaky96 kaže...

mozda s ovim... "jeftinija" verzija... dual

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.7.2011 21:13 (Genoxxx).
16 godina
protjeran

Jel ima tko Mortal Kombat da ga pwnam :) ?!

Danas dosao!

Prodajem sve od tehnike.Usb 4 gb -35 kn!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

dal se mogu kupovat gold clanstva preko xbox-a, puno su jeftinija nego u nasim trgovinama

0 0 hvala 0
15 godina
Oprostite na duplom postu, saljem sa moba pa nemogu edititari.... Dal demo igre stete xboxu, skidam dukea forever demo pa me zanima dal stete ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Genoxxx kaže...
Oprostite na duplom postu, saljem sa moba pa nemogu edititari.... Dal demo igre stete xboxu, skidam dukea forever demo pa me zanima dal stete ?

Daj mi reci kako demo igre mogu štetit xboxu?

Misliš da će se xbox zapalit ako igraš demo igru?

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.7.2011 13:54 (Looka).
16 godina
neaktivan
Genoxxx kaže...

lol

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina

ma prije kad sam igrao demo igre na kompu, padao mi je sustav.... sta je sigurno, sigurno je

0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
Genoxxx kaže...

dal se mogu kupovat gold clanstva preko xbox-a, puno su jeftinija nego u nasim trgovinama

mogu, tamo su stalno neke akcije i puno je bolje i isplatljivije kupit tam gold nego igdje kod nas...

i na demosica zivis prvih mjesec dana tak da nema nikakvog straha od ikakve stete {#}...

15 godina
neaktivan
Genoxxx kaže...

ma prije kad sam igrao demo igre na kompu, padao mi je sustav.... sta je sigurno, sigurno je

ŽDemo nemože oštetiti niti windowse niti xbox niti ps3,netko ti je dobro slagao ili neznam šta da ti drugo kažem.Vi ste posebni ljudi,nema šta :)

PS3 ID- http://gamercards.exophase.com/111351.png
16 godina
neaktivan
Genoxxx kaže...

Da, tako sam ja jednom pio vodu i zagrcnuo se.

Od onda nisam pio vodu, šta je sigurno, sigurno je.

16 godina
neaktivan
Looka kaže...
CroMaky96 kaže...

Sumnjam da se softverski može pojačat domet.

Ne možeš nikako spojit kablom?

ma dobro je rijesio sam problem, spojio sam se na wirelles kod susjeda

Maky
15 godina
neaktivan
CroMaky96 kaže...

car si {#}

sad znas da kad ce susjed bit na internetu, tj. youtube, neki stream ili ak ce skidat nest preko torrenta da nece bit teoretske sanse da nest odigras u mp kak spada {#}

ja imam crticu-dvije i to one crvene kod sebe na wirelessu i radi sve normalno, a xbox mi je u istoj sobi kao i ruter, a kod susjeda isto sve zeleno xD ...

nista nije idealno, a realno je da je sve idealno xD

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.7.2011 23:27 (SeleS).
16 godina
neaktivan
SeleS kaže...
CroMaky96 kaže...

car si {#}

sad znas da kad ce susjed bit na internetu, tj. youtube, neki stream ili ak ce skidat nest preko torrenta da nece bit teoretske sanse da nest odigras u mp kak spada {#}

ja imam crticu-dvije i to one crvene kod sebe na wirelessu i radi sve normalno, a xbox mi je u istoj sobi kao i ruter, a kod susjeda isto sve zeleno xD ...

nista nije idealno, a realno je da je sve idealno xD

Kod mene moj router 40 metara od ps3 i xbox, i veza je savršena, u mad bro ? {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
Tommy_123 kaže...
Genoxxx kaže...

ŽDemo nemože oštetiti niti windowse niti xbox niti ps3,netko ti je dobro slagao ili neznam šta da ti drugo kažem.Vi ste posebni ljudi,nema šta :)

ma nije me niko lagao, nego par puta mi je prije padao sustav zbog demo igara ali nisu bili poznati naslovi, kuzis

15 godina
neaktivan

ovako mene bi zanimalo ak bi ja mogo updatetati svoju konzolu na najnoviji frimware i tako bi izgubio svoju modifikaciju,da li bi ja onda mogao bez problema igrati online igre?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ako na taj naćin poništiš modifikaciju onda nečeš moći ni orginal nit pirat igrat i još če te stavit na listu za ban.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

znači bolje da prodam takva kakva je sad i kupim novi xbox 360 slim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice