Ja imam modificiran xbox pa me zanima mogu li raditi update-ove xboxa 360
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
citao sam mozes preko usb-a ili dvd-a ali neznam koliko je to nuzno pa sam ja odlucio da ipak necu
JA bi to skinuo preko neta a ne preko usb-a ili dvd-a
JA bi to skinuo preko neta a ne preko usb-a ili dvd-a
Kad se spojiš na live treba ti updatat
a kad se spojis na LIVE ..mozes odabrati koji update zelis ili on updejta na najnoviji?
Ali ja imam modificiranog xboxa pa me zanima dali me neče banat ako se spojima na live i skinem update
imam i ja par pitanja znaci htio bih kupiti polovnu konzolu
1.mogu li kupiti bannanu konzolu al da hdd normalno radi(zato jer je dosta jeftinije)
2.mogu li igrati pirate offline(nemislim se nikad spajat online)bez ikakvih problema
3.ako kojim slucajem uzmem zakljucani hdd mogu li kupiti posebno hdd za xbox360 i na njega stavljati igrei saveove
4.gdje mogu jeftino nabaviti modanu i bannanu konzolu(po mogucnosi elite)
imam i ja par pitanja znaci htio bih kupiti polovnu konzolu
1.mogu li kupiti bannanu konzolu al da hdd normalno radi(zato jer je dosta jeftinije)
2.mogu li igrati pirate offline(nemislim se nikad spajat online)bez ikakvih problema
3.ako kojim slucajem uzmem zakljucani hdd mogu li kupiti posebno hdd za xbox360 i na njega stavljati igrei saveove
4.gdje mogu jeftino nabaviti modanu i bannanu konzolu(po mogucnosi elite)
1.Da
2.Možeš
3.Da
4.Ja ti preporučujem da kupiš u inozemstvu jer košta puno manje (nova konzola,) ja sam svoj xbox360 prije 2 mjeseca u Njemačkoj platio 220€
NETREBA TI SLIM
elite ima najveci hdd a koji si ti uzeo

elite ima najveci hdd a koji si ti uzeo
Ja sam uzeo elite 120gb
SORRY MISLIO SAM DA SI MISLIO U PRIJAŠNJEM POSTU NA SLIM A NE NA ELITE
EEE imam dva pitanja !! dali je potrebno imati wireless internet ili se moze igrati online i sa normalnim internetom?? i drugo pitanje je u vezi xbox live dali se bas mora registrati i placati godisnje clanarinu da bi se igrale igre online ??
EEE imam dva pitanja !! dali je potrebno imati wireless internet ili se moze igrati online i sa normalnim internetom?? i drugo pitanje je u vezi xbox live dali se bas mora registrati i placati godisnje clanarinu da bi se igrale igre online ??
zaboravio sam rec da kupujem xbox 360 slim i dali netko zna di mogu kupiti ?
EEE imam dva pitanja !! dali je potrebno imati wireless internet ili se moze igrati online i sa normalnim internetom??
WTF?!
drugo pitanje je u vezi xbox live dali se bas mora registrati i placati godisnje clanarinu da bi se igrale igre online ??
Možeš kupiti i tromjesečni i jednomjesečni live gold. Ali da, moraš platiti gold da bi igrao multi.
zaboravio sam rec da kupujem xbox 360 slim i dali netko zna di mogu kupiti ?
za ovo prvo pitanje neko mi je reko da se mora imati bezicni internet za xbox a ja imam obicni kak da kazem xD sam mi nije jasno
e hvala puno ! e a sta je silver membership
Sa njim i dalje imaš pristup DLC-ima, demoima i sličnim glupostima al nemaš pristup multiplayeru.
a isuse samo mi je glupo to sto se mora placat za mp a otprilike kolko je godisnji taj membershim se placa da se moze igrati mp
kad gledas nije toliko skup ....
ako gledas godisnje 1kn/po danu odnosno 300kn/12 mjeseci
a isuse samo mi je glupo to sto se mora placat za mp a otprilike kolko je godisnji taj membershim se placa da se moze igrati mp
...a negdje 250- 300 kn(12 mjeseci) , ali iz UK kod nas košta previše.
ok fala puno
...a negdje 250- 300 kn(12 mjeseci) , ali iz UK kod nas košta previše.
kako mislis iz UK i kod nas kosta previse nekuzim
i jos nesto koji je najblji xbox za kupit a da ima headset ?
koristi uredi!!
kad gledas nije toliko skup ....
ako gledas godisnje 1kn/po danu odnosno 300kn/12 mjeseci
nije puno,ali trebali su multiplayer stavit pod silver jer to bi trebalo bit besplatno kao kod psn
new-xbox-360-dashboard-contains-new-anti-piracy-features
http://n4g.com/news/638907/new-xbox-360-dashboard-contains-new-anti-piracy-features
Oću reći da u sophoslabu košta oko 550 kn, možda i više. A sa stranica kao što su game.co.uk možeš nabavit za cca 300 kn. A možeš i sa njuškala kupit, tamo ima ljudi koji mogu za tebe naručit bon, koji naplačuju 300 kn(12 mjeseci)
I još ovo što si pitao: i jos nesto koji je najblji xbox za kupit a da ima headset ?
Ne kužim do kraja pitanje, ali kolko sam ja shvatio....Xbox 360 Elite ima u paketu slušalice, za Arcade stvarno neznam.
new-xbox-360-dashboard-contains-new-anti-piracy-features
http://n4g.com/news/638907/new-xbox-360-dashboard-contains-new-anti-piracy-features
NemA VezE MenE SamO ZanimA DalI MogU UpdateatI DoK JE ModificiraN