pa to je totalno bez veze,oda je bolje igrat pir.igre,koja ti je korist originala onda????
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa to je totalno bez veze,oda je bolje igrat pir.igre,koja ti je korist originala onda????
možeš igrati igre u MP-u i bez straha se spajaš na xbox live
Ko mi kaze da nema 25 kn mjesecno za live lazov je.

Kako misliš? sam nešto loše napravio?
pa mislim ono ako netko hoce igrati nek igra samo sam stavio link.
Na cijelu priču o lovi koja se ulaže u spriječavanje piratstva i na zapostavljanje PC platforme zbog visoke stope piratstva i onda se fino pirati igraju 2 tjedna prije izlaska. LOL
To je fail.
može li xbox kontroler se spojit na xbox 360
može li xbox kontroler se spojit na xbox 360
http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20071206010820AAzHAB0
2. hit na googlu
dosao mi xbox ...
no problemi s kontrolerom drugim ....
prvi crni kontroler radi normalno .. stavim baterije konzola ga prepozna i radi ...
stavim iste baterije u bijeli kontroler i vrti mi ono kao da ga trazi i onda samo bljeste sve 4 one crte... u cemu je stvar?
dosao mi xbox ...
no problemi s kontrolerom drugim ....
prvi crni kontroler radi normalno .. stavim baterije konzola ga prepozna i radi ...
stavim iste baterije u bijeli kontroler i vrti mi ono kao da ga trazi i onda samo bljeste sve 4 one crte... u cemu je stvar?
moraš stisnut na kontroleru ono x i na xbox-u ono sa strane di su memoriske onaj gumbić
evo ga .. namjestio sam taj drugi controler ....
sad me muci malo slika .. spajam preko VGA kabla ali nekako vidim od slova odsjaj ... i npr. na rdr uopce ne vidim reklamu tj. loading screen (cijeli je crn) ....
jel to mozda zbog pirat igara?
evo prikljucio sam preko scarta na tv ... imam i zvuk a slika je prelijepa ... nema vise nikakvih problema ....
samo kad ubacim neku igru kaze mi da moram prebaciti na PAL50 da ona moze raditi .. dok npr. RDR radi i na PAL60 (kakve razlike izmedju 50 ili 60?)
:D
evo prikljucio sam preko scarta na tv ... imam i zvuk a slika je prelijepa ... nema vise nikakvih problema ....
samo kad ubacim neku igru kaze mi da moram prebaciti na PAL50 da ona moze raditi .. dok npr. RDR radi i na PAL60 (kakve razlike izmedju 50 ili 60?)
:D
Ma joj, spoji nečim boljim ako ikako možeš.
50 i 60 ti je frekvencija osvježivanja.
da pa reko sam odma nek se ide na dvi hdmi sa njim sigurno nebi bilo nikakvih problema
no dobro
kakve su to greske RROD i E74, dali njih ima i kod slima, neki tvrde da se xbox 360 lako kvari, jeli i kod slima postoji izbor poput - elite, premium i arcade...rado bih ga kupio al neznam koji tocno uzet sta mi preporucate...hvala
To ti je vrlo rijetko (k)od Jaspera. (45nm)
Kod Slima ti postoje dvije verzije:
- Arcade, 4GB HDD, 1.900Kn
- Elite, 250GB HDD, 2.400Kn
aha a jos samo jedno pitanje nebitno bas, instaliranje na hdd, dali je to ustvari pribacivanje ili se instalira ko u pc, ja sam imao ps2 i cinio mi se jako jednostavan, al za ovo neznam neki govore da se lako kvare lako griju dali je to stvarno tako
aha a jos samo jedno pitanje nebitno bas, instaliranje na hdd, dali je to ustvari pribacivanje ili se instalira ko u pc, ja sam imao ps2 i cinio mi se jako jednostavan, al za ovo neznam neki govore da se lako kvare lako griju dali je to stvarno tako
To je baš instalacija na hard, novi modeli jasper i slim se jako malo kvare i griju
To je baš instalacija na hard, novi modeli jasper i slim se jako malo kvare i griju
nadam se da to nije bas konplicirano, jer zbog tih instalacija mi se i ne dopada pc jos oni cd key i one datoteke koje treba premjestiti ( znas obe za piratske igre) nadam se da bar toga nema kod xbox, a sama instalacija je ok
nadam se da to nije bas konplicirano, jer zbog tih instalacija mi se i ne dopada pc jos oni cd key i one datoteke koje treba premjestiti ( znas obe za piratske igre) nadam se da bar toga nema kod xbox, a sama instalacija je ok
Instalacije ti se obavi za manje od 5 sec, netreba nekakav key ni ono next
za manjeeeeeee od 5 sekundi.....pa to moram uzeti, mislim da necu pozaliti
Instalacija ti je doslovno da u izborniku boxa odaberes igru koju želiš instalirati, pritisneš jednu tipku (sad se ne mogu napamet sjetiti koju :) ) i on sam krene u instalaciju koja je gotova kroz par min. Ti ne trebaš ništa tokom instalacije raditi osim pričekati da ona završi. S tim da bezobzira što si igru instalirao na HDD moraš imati DVD igre u boxu (radi provjere da li je igra original ili ne)
jel xbox ima neki mod prozracivanja (da mu se upale ventilatori na najjace i da ga jednostavno ispuse)?
ja nakon sto zavrsim sa igranjem prekrijem xbox sa nekim tankim ''stolnjakom'' da se ne skuplja prasina .. jel to dobro?
posto je xbox kupljen u londonu ima onaj adapter za pretvaranje struje .. jel njega dobro iskopcavati ili ostaviti cijelo vrijeme u struji?
jel mogu slobodno usisavati xbox (gdje imaju rupice za ventilaciju)?
kako ga jos ''maziti i paziti'' ?
ja ga drzim polegnutog na stolu .. jel bolje da je uspravno?
Moj stoji na istom mjestu več 6mj i radi bez ikakvih problema .
Nemoraš se brinut izdržljiv je on .
dns sam vidio da je izaso novi update za xbox live a i cito sam da je na njemu novi ban wave pa dal neko zna nes o tome bilo sa
dns sam vidio da je izaso novi update za xbox live a i cito sam da je na njemu novi ban wave pa dal neko zna nes o tome bilo sa
Da izlati novi update za sve nove igre če biti potreba počevši od black ops-a
Bolji mi je bio stari dashboard. Ovaj je nekako... meh.
http://www.goblin.si/xbox-360/xbox-360-slim-4gb-ixtreme-lt-1.1
Ako malo procackate pise i da ce se 250 gb model+iXtreme 1.71 moci kupiti ovog mjeseca