kak jeftino?gledo sam arcade razlika 100kn!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jel moguce koristiti natal s modanim xbox-om?
sta je to
ajme koji fail
mislio sam na kinect
EDIT:i jeli moguce?
Naravno da jest
Nije razlika 100 kuna.
Jer u Sophoslabu Arcade(bez HD)uz modifikaciju i garanciju košta 2400 kn.
a u infomarku Arcade(bez HD) uz modifikaciju i garanciju košta 2000 kn.
Ali dobro ja mislim u Infomarku uzeti ovaj model http://www.infomark.hr/prods.php?categ=Xbox%20360&id=27&imepro=Xbox%20360%20Arcade,%20Hard%20disk%20250%20Gb,%20Modificiran,%206%20mjeseci%20garancije#naslov
Znači ima ima 250 gb memorije,modificiran i 6 mjeseci garancije...za 2300 kn + poštarina.(2400 kn max.)
a modifikacijom zasto jednostavno sam ne modas,ionako imas malo sanse da krepa taj jasper unutar 6mjeseci
dobro,fala na savijetu.Ovo za poštarinu sam već pogledaj i sve štima,samo mi je malo čudno kak je to ''jeftino'' u odnosnu npr.Sophoslab.
I da za koliko si dobil konzolu?(isti dan ili drugi)
Slijedeći dan ujutro. Ako želiš plaćat pouzećem javljaš se njima na email.
dobro dobil si ju ujutro...sve ok...a kad si onda poslao narudžbu mislim bitno mi je jer to namjeravamo kupiti(obitelj) kao poklon...tak da.. :)))
http://www.play-asia.com/paOS-00-3-xbox360_compatibility_guide-49-en.html
Dečki, ovdje možete pogledati koje su igre region free, odnosno u kojim se regijama koja verzija može igrati.
Za čudo, velika je većina igara region free. Tak da više nemate frke straha oko naručivanja jeftinije NTSC verzije.
evo imam ja još jedno pitanje.Mogu li spojiti vanjski disk od 320gb za komp na xbox360 i ak se može kako instalirati?

poz,svima.moze mi netko reci kako da snimim igru na hdd od xboxa 360?
hvala,ali kad ubacim igru on mi ju odmah pokrene onda moram resetirat konzolu
i onda mogu tek instalirat.sta nema neki drugi nacin da ju instaliram bez da ju svaki put moram
resetirat?
Isključi automatsko pokretanje igara u settingsima konzole.
jesam hvala puno.
danas upalim konzolu .. igram fifu jedno 20min i odjednom tri crvena svijetla i ugasi se koznola ... WTF?
nakon toga sam upalio konzolu ponovno i sve normalno radi ...
:S
Rekao sam ti već prije, ne brineš se oko ničega i neće se niš desit.
Al dobro, vjerojatno neki kratki bloš.
danas upalim konzolu .. igram fifu jedno 20min i odjednom tri crvena svijetla i ugasi se koznola ... WTF?
nakon toga sam upalio konzolu ponovno i sve normalno radi ...
to te bog kaznio jer igras fifu
hvala ti boze dragi
nadam se da nije nista ozbiljno ....
brine me to sad ...
Briga ti ionak neće pomoć.
Il će radit ili ne. Uzrujavanjem nećeš ništa postići.
a kad dodje pravi rrod .. onda se konzola vise ne moze upaliti ni nista?
Onda kad ju upališ ti gore 4 crvena svijetla
Onda kad ju upališ ti gore 4 crvena svijetla
Ne, 4 crvene lampice su samo ako ne valja VGA priključak, one se ne pale na HDMI konzolama.
RROD su 3 lampice.
Pravi RROD ne postoji, svi su pravi. Ti si eto imao sreće pa ti radi nakon toga.
Finalni RROD prepoznati ćeš po tome što će ti se pojaviti već nakon 2 minute rada ili nećeš uopće moći upaliti konzolu do dashboarda.
ili ju neces nikako moc upalit ko ja
Kod mene rrod dođe kad power adaper ne uključim do kraja u konzolu .
de ja se jedino i bojim kupovt xbox zbog rroda previse me strah jel mi mozete rec jel moguce to kako sprijecit ??
de ja se jedino i bojim kupovt xbox zbog rroda previse me strah jel mi mozete rec jel moguce to kako sprijecit ??
Zbog pregrijavanja ja jasperu teško je dobiti rrod to možeš spriječiti da kupiš dodatne hladnjake.
Previše ste paranoični.
a arcade ima jasper jelda ?
Uzmi slim kao i ja i nema rrod-a