Xbox 360 modifikacija i igranje pirata online

poruka: 5
|
čitano: 3.357
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan

Pozdrav svima, želim kupit xbox 360 konzolu i stavio bi na nju 2 modifikacije (RGH i LT 3.0) ako je moguće stavit obe dvije ( koliko sam našao na internetu mislim da se može ) , i zanima me dali bi ja sa te dve modifikacije mogao igrati piratske igre online ( xbox live)

Hvala

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Xbox 360 modifikacija i igranje pirata online

Sa RGH modifikacijom ne mozes na Xbox Live, sa iXtreme LT+/LTU mozes pod uvjetom da konzola nekad prije nije dobila ban. Mozes obje modifikacije imati istovremeno na konzoli, jer je RGH modifikacija operativnog sustava a iXtreme modifikacija DVD firmware-a, ali opet neces moci na Xbox Live dok god imas RGH. Medjutim, postoji rjesenje. Ono je u obliku dodavanja jos jednog NAND modula na maticnu plocu kako bi mogao imati dvije verzije operativnog sustava - jedan cisti i netaknuti, a drugi modificiran za koristenje s RGH. Ovo se moze postici ugradnjom Xecuter Demon cipa koji onda omogucuje da pritiskom na dugme prebacujes izmedju RGH i "normalne" konzole. iXtreme modifikaciju ovo ne dira tako da onda nju mozes koristiti za igranje kopija na Live-u u "normalnom" nacinu rada. Ipak, racunaj da onda defacto trebas uciniti 3 modifikacije na konzoli i da to nikako nece biti jeftino. Sami materijal kosta otprilike 400-600 kn (ovisno o modelu konzole). Nikako ne preporucujem samostalnu ugradnju jer je potencijal za zajeb golem. Ovako nesto ipak treba odraditi netko s debelim iskustvom modifikacija na Xbox 360.

10 godina
neaktivan

Hvala puno, i ako napravim to sve dali ću morati opet plaćati xbox live ili? 

Hvala

0 0 hvala 0
13 godina

Naravno

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

U redu, hvala puno za sve

0 0 hvala 0