- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Ako je suditi po dosadašnjoj politici, rekao bi da ne.

Ako to slučajno prodaje PS5( disk verzija ), sa dva kontorolera i nešto igara, neka mi se javi.

Ima ih, samo se meni ne vozika 200km + jer bi samo primopredaju....
Na kraju ću uzet novi ako ne nađem nekog tko je spreman poslati....

Trenutno stanje za nabavit PS5 je katastrofalno 6 tjedana nije bio posteni drop u Njemackoj. Amazon i Mediamarkt 0 bodova htio za kolegu sa posla uzet znaci idu do 800 eura i vise opet...

https://store.playstation.com/en-hr/product/IP9102-NPIA90006_01-PSPLUSSUBS12MDIS
Sad je probao, 9.24 min sa 10 smrti
Samo sam prvi level odigrao ali vec mi se svidja igra.
Trenutno stanje za nabavit PS5 je katastrofalno 6 tjedana nije bio posteni drop u Njemackoj. Amazon i Mediamarkt 0 bodova htio za kolegu sa posla uzet znaci idu do 800 eura i vise opet...
Bas bacio pogled na ebay.de zona Berlina i odmah oglas 600eu novi zapakirani Ps5 disk verzija,nije nista pretjerano za onoga tko ne zeli cekat.
Nego...GT7? Vjerujem da se igra na veliko, pa moze kakav dojam...Ja nikako, ali nikako da ulovim vremena upaliti konzolu makar na pola sata..
Nego...GT7? Vjerujem da se igra na veliko, pa moze kakav dojam...Ja nikako, ali nikako da ulovim vremena upaliti konzolu makar na pola sata..
https://forum.bug.hr/forum/topic/igre-opcenito/gran-turismo-7/285871.aspx?page=9&jumpto=6482428&sort=asc&view=flat
Bas bacio pogled na ebay.de zona Berlina i odmah oglas 600eu novi zapakirani Ps5 disk verzija,nije nista pretjerano za onoga tko ne zeli cekat.
Znaci najjeftiniji na ebay.de sa dostavom iz de je 825 eura. Na Ebay kleinanzeigen ima jeftnije ali ne u mojoj blizini a tamo nezelim kupovati sa dostavom jel je pun prevaranata.

Kupljeno.... 5700kn , disk verzija, 2 kontrolera, 7 igara.
Nema smisla očekivat da budu jefitnije tipa 4k kako neki ocekuju, tko to misli se grdno vara, bit će još skuplje nego trenutno...
I vani ekstra skupe, čak cijene počele biti i veće nego kod nas....Jer sam mislio uzet iz D, ali nema smisla....
https://forum.bug.hr/forum/topic/igre-opcenito/gran-turismo-7/285871.aspx?page=9&jumpto=6482428&sort=asc&view=flat
Thanks, jbga ja cijelo vrijeme gledao u podforumu Igre za konzole
Kupljeno.... 5700kn , disk verzija, 2 kontrolera, 7 igara.
Nema smisla očekivat da budu jefitnije tipa 4k kako neki ocekuju, tko to misli se grdno vara, bit će još skuplje nego trenutno...
I vani ekstra skupe, čak cijene počele biti i veće nego kod nas....Jer sam mislio uzet iz D, ali nema smisla....
ja ću ipak čekat, ovo su mi sulude cifre (moje mišljenje), a igre koje daju u paketima me generalno ni ne zanimaju...
Pošto mi je gt7 izašao i na ps4 u punoj verziji (-grafika i loading times) ne žuri mi se nabavit ps5 iako bi volio
Sretno!
Sretno!
Nije mi priša, hvala!
Ja sam spreman platiti 4500 s dodatnim joyem

ja nisam napravio rezervaciju kad sam mogao a moglo se narucit 100 konzola, ova situacija je jednostavno bila nemoguca.....
a sada vec traje dvije godine za razne proizvode
Na aute se sad ceka po 4+ godine za isporuku radi cipova,ne nece bit bolje samo gore.
Na aute se sad ceka po 4+ godine za isporuku radi cipova,ne nece bit bolje samo gore.
Jednog dana će bit bolje, vidiš da će ako treba pričekati i do PS6 :-)
To si sad nedavno narucio ili?
Square Enix se bas i nije proslavio s Babylon's Fall pa ne cudi ova odgoda.
Odlično. Prema trailerima, igra izgleda dosta dobro grafički ali, svijet izgleda mrtvo, framerate je u banani, facijalne animacije su gotovo nespostojeće i glavni lik mi je neopisivo iritantan - "I'm seeing FREAKIN' dragons???".... "I just moved things with my FREAKIN' mind!!!!".
Mislim da bi bila 5/10 igra da je sada izašla. Vjerojatno i nakon odgode će biti uvrh glave 7/10.
SE je u banani u zadnje vrijeme.