Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.148
|
čitano: 6.510.991
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
Re: Sony PlayStation 5
A realno, ni nemaju sta davati..

Neke aaa igre se jos prodaju, srednje klase je previse, i to se proda..... India ima kao suge, ali rijetko koji vrijedi nesto.....

Tako da, prakticki placas samo multiplayer mod... Radije onda nek to tako nazovu i nek sjase s tim "dam samo da nesto dam" igrama....

Vec godinu dana nisu nista stavili u ps collection,a rekli su da ce i to nadopunjavati.....
Children Shouldnt Play with Dead Things
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
Ja ni nemam ps plus od ove godine, niti igram Multiplayer niti me zanimaju te igre. Zasto jednostavno ne stave svoje indie console exkluzive, Sifu, Kena i Fist bi bili super day one.
Trebaju smisliti neku suradnju, kao sad sto dolazi Shadow Warrior 3 na ps now. Na Gamepass dolazi FAR Changing Tides, i ja se vise veselim toj jednoj maloj indie igri nego njihovom ps plus lineupu.
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
Toliko je igara s kojima bi nalozili ljude da placaju plus.... Koje su odlicne,a nisu vise bestselleri, niti vrijede neke novce velike... Ali ne, idemo dilati smece
Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
Nije ni bitno. Ocigledno je da se ovako kvalitetna igra nije dobila malo reci godinama. Ogromni sam fan FromSoftware, znao sam da ce biti vrh, ali ovako nesto nisam ocekivao.
PeTak
4 godine
neaktivan
Damir22 kaže...
A realno, ni nemaju sta davati..

Neke aaa igre se jos prodaju, srednje klase je previse, i to se proda..... India ima kao suge, ali rijetko koji vrijedi nesto.....

Tako da, prakticki placas samo multiplayer mod... Radije onda nek to tako nazovu i nek sjase s tim "dam samo da nesto dam" igrama....

Vec godinu dana nisu nista stavili u ps collection,a rekli su da ce i to nadopunjavati.....

Nikada nisu rekli da ce dodavati igre u ps plus kolekciju. To je raja nagadjala, ali nisam nista zvanicno vidio.

9 godina
Sjecam se, bilo je pisano, cim je ps5 izasao i pojavila se ta kolekcija, u stilu "20 naslova i nadopunjavat ce se vremenom"....

No nije ni bitno, jer cak niti to nisu dali, tesko da ce velikom broju ljudi bas sve te igre biti napete, a ove koje stvarno jesu poput gow, days gone, uncharted..... Ionako kupis za manje nego sto das za pretplatu, i opet ih frknes za par kuna dalje kad odigras.....

Ponovo se vracam na to, ima igara koje vise nisu neki selleri, to sto im sony bezobrazno drzi cijenu je druga prica, a bile bi daleko bolji adut... Nitko ne ocekuje da ce davati nove ekskluzive, ali ima toliko starih dobrih stvari......
Moj PC  
1 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Sony PlayStation 5

Elden Ring performanse:

TLDW:

Uncapped FPS on all versions.

Xbox One S runs at around 25-30FPS

Xbox One X runs at around 30-35FPS

PS4 runs at nearly 30FPS

PS4 PRO runs at around 28-33FPS

XSS's quality mode runs at 32-37FPS

XSS's perfomance mode runs around 45-50FPS

XSX's quality mode runs at 35-40FPS

XSX's perfomance mode runs at around 45-50FPS

PS5's quality mode runs at around 40-45FPS

PS5's Perfomance mode runs at around 55-60FPS

No stable 60FPS on all three next gen consoles but PS5 always performs better than the XSX in similar areas.

Without day one patch

7 0 hvala 3
11 godina
Gran Turismo 7
Moj PC  
11 0 hvala 0
14 godina

?? kako? šta ne izlazi 04.03

13 godina
Sony PlayStation 5

Ako je netko ranije radio preordere kod Zelde, kada bi mogao ocekivat da ce poslat podatke za uplatu? Release date se blizi (GT7 je u pitanju), a jos nikakvih informacija s njihove strane

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Gogy7 kaže...
Gran Turismo 7

Ok, definitivno idem po novi SSD....

4 godine
neaktivan
Gogy7 kaže...
Gran Turismo 7

Vjerovatno si i ti dobio kopiju kao youtuber? 

Nego ima li poseban razlog zasto skidas obe verzije, PS4 i PS5?

Normalno se moze odmah odabrati jedna verzija i skinuti samo odgovarajuca.

P.S. Sta je ovo izgleda da cemo rijetko koju AAA igru vidjeti da je ispod 100GB, a ako ovako nastave do kraja generacije ni 200GB nece biti cudno.....

15 godina
Purger155 kaže...
Gogy7 kaže...
Gran Turismo 7

Ok, definitivno idem po novi SSD....

Možda sam trebao kupiti veći? 

11 godina
Sutra krece public preload pa da znate koliko mjesta zauzima.
14 godina
Nabavio ride 2 i ride 4.

Ride 2, slabija grafika, ali igra je zabavna i baš uživam. Igra za početnike. Ne znam kako je na hard, ali brzo napredujem u karijeri.
Probao sam i na manual postavke i tako mi je još i zanimljivije.
Žanr, avantura!

Ride 4, pravi sado mazo. Odlična grafika i vožnja, ali je tako teška da mi dođe muka od toga.
Odustao od natjecanja i samo vozim time trail da se poboljšam što više.
Easy mod je borba sa svjetskim prvacima. Na hard je vjerojatno borba sa vanzemaljcima 🤣
Ride 4 preporuka za sve koje vole bol i patnju.
Najgore mi je kad se iza mene AI zabijaju jedni u druge pa mene razbiju, a taman vozim dobru utrku. Žanr horor.

Nego, je li tko probao Tour De France 2021?
Moj PC  
5 0 hvala 0
11 godina
Evo kako ce izgledati novi ps plus.
3 razine:
Premium 16$: Demo, Early Access Trials, Streaming (kao EA play)
Extra $13: Kolekcija igara kao ps Plus Collection i ps Now
Essential 10$: PS plus kao i do sada i Multiplayer

https://www.pushsquare.com/news/2022/02/ps5-ps4s-revamped-ps-plus-sub-allegedly-outlined-in-report
Moj PC  
3 0 hvala 4
4 godine
neaktivan
Glupost.Nemaju apsolutno nikakvog odgovora na Gamepass.
14 godina
Gogy7 kaže...
Evo kako ce izgledati novi ps plus.
3 razine:
Premium 16$: Demo, Early Access Trials, Streaming (kao EA play)
Extra $13: Kolekcija igara kao ps Plus Collection i ps Now
Essential 10$: PS plus kao i do sada i Multiplayer

https://www.pushsquare.com/news/2022/02/ps5-ps4s-revamped-ps-plus-sub-allegedly-outlined-in-report

Samo ću citirati svoj post od prije par dana:

greysaint0 kaže...

Definitivno ima istine. Nema veze, tu je Microsoft sa $130 milijardi keša koji mogu trošiti pa neka kupe još kojeg developera - nek se Sony još malo use*e. Samo čekam debakl od najave njihove verzije Game Pass-a koji će vjerojatno odmah imati negativnu reakciju i odmah će na doradu - ipak je to Sony, bilo bi čudno da pogode iz prve.

Čovjek ne mora biti Nostradamus da prorekne takvo što. Bilo je sasvim očekivano bez da sam imao ikakve informacije o tome prije ovog Gogyevog posta.

Smiješno.

9 godina
I znaci sad ako uzmes ovaj osnovni, uzet ce ti i ps collection?

Dno dna...
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Mislim da ne. Svi koji vec imaju te igre ostaju im. Ali bit ce neka nova kolekcija igara kao ps now i Collection zajedno.
15 godina
Uzeo sam si dodatni kontroler.
Midnight black.
I odmah mi nesto nije valjalo sa njim ali nisam mogao skužiti šta.
Mislio sam da je materijal drugačiji.
Sad sam skužio da lijevo dolje na spoju nije skroz ravno sklopljen i zbog toga ima lagani oštri rub koji iritira ruku.

Da li se još netko susreo sa ovim?
Neznam da li ga mogu reklamirati ili da se pomirim sa tim?
Gale
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Legasus kaže...
Midnight black.
Sad sam skužio da lijevo dolje na spoju nije skroz ravno sklopljen i zbog toga ima lagani oštri rub koji iritira ruku.

Ma naravno reklamiraj.

10 godina
Legasus kaže...
Midnight black.

Turpiju u ruke i opleti xd, salu na stranu posalji im mail pa vidi sta ce ti reci

14 godina
Nikakav mail odmah na zamjenu.
4 godine
neaktivan
Sony PlayStation 5

HDTVTest - Horizon Forbidden West HDR Settings - 4 Things Guerrilla Games Didn't Tell YOU

Igram na LCD TV-u i slika na resolution mode u HDR sa defaultnim postavkama izgleda odlicno. Nemam ovih problema sto on navodi u videima.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.2.2022 14:53 (gamex1423).

1 0 hvala 1
15 godina
Marcek555 kaže...
Legasus kaže...
Midnight black.

Turpiju u ruke i opleti xd, salu na stranu posalji im mail pa vidi sta ce ti reci

Poslao sam im mail jucer navecer i evo vec cekam dostavu da pokupe paket.
Trazio sam zamjenu, vidjet cu sta ce reci.

Gale
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.2.2022 15:49 (Legasus).
10 godina
Sony PlayStation 5

Ak je tako kao sto si opisao, to je ocito nedostatak i trebali bi ti zamijeniti bez problema

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Damir22 kaže...
Toliko je igara s kojima bi nalozili ljude da placaju plus.... Koje su odlicne,a nisu vise bestselleri, niti vrijede neke novce velike... Ali ne, idemo dilati smece

Bas...Witcher 3 i RDR mora bit u PS Plus Collection...

15 godina
Nikad nisam igrao souls igre i evo jučer uzeo Demons Souls na popustu jer mi to dođe kao nekakvo zagrijavanje za Elden Ring. Odnosno ako mi se svidi, kupujem i Elden Ring, a ako mi se ne svidi Demons Souls onda neće niti jedna druga souls igra.

I mogu reći da sam se baš navukao. Ne znam još puno toga o tim igrama, polako učim i riješio sam prvog bossa u igri. Combat je zarazan, tjera te da se usavršiš. Koliko samo puta sam izgubio život i kažem sam sebi "ovo mi je zadnji pokušaj, gasim igru poslije sljedećeg". I onda kad poginem kažem sam sebi jbt kakvu sam glupu grešku napravio, moram probat još jednom. Uglavnom prezarazna igra.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
5 1 hvala 0
10 godina
antimadridista kaže...
Nikad nisam igrao souls igre i evo jučer uzeo Demons Souls na popustu jer mi to dođe kao nekakvo zagrijavanje za Elden Ring. Odnosno ako mi se svidi, kupujem i Elden Ring, a ako mi se ne svidi Demons Souls onda neće niti jedna druga souls igra.

I mogu reći da sam se baš navukao. Ne znam još puno toga o tim igrama, polako učim i riješio sam prvog bossa u igri. Combat je zarazan, tjera te da se usavršiš. Koliko samo puta sam izgubio život i kažem sam sebi "ovo mi je zadnji pokušaj, gasim igru poslije sljedećeg". I onda kad poginem kažem sam sebi jbt kakvu sam glupu grešku napravio, moram probat još jednom. Uglavnom prezarazna igra.

A kaj mislis kak je meni bilo 2009. godine kad sam to igrao na PS3 pa nakon svake smrti cekas duze od minute i igras na manje od 30fps-a :D
Al znas da igras nesto posebno :) 

5x sam je valjda onda presao.

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.2.2022 19:58 (Santana).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice