Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.148
|
čitano: 6.511.215
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: Sony PlayStation 5
GTA 5 PS5 CIJENE
GTA5 10$ (Samo Story) prva 3 mj - $40 poslije
GTA Online besplatan prva 3 mj - poslije 10$

Sudeci po Australijskom PSNu. Sutra krece preload pa cemo vidjeti
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.3.2022 18:33 (Gogy7).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Gta5 10 dolara za upgrade na ps5/Xbox series? To je za one koji već imaju igru?
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Story mod samo.To vrijedi za sve.
14 godina
10 dolara, oko 65 kn. Super cijena, barem meni koji još nisam odigrao GTA 5. Onda bi na HR store moglo isto biti povoljno, oko 149 kn🤣
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Marcek555 kaže...
Gajotres kaže...
Ja sam platio digitalnu 3300kn u svijetu media. Naručii bez problema.

To si sad nedavno narucio ili?

17.10.2020 bila dobra cijena taj dan. 

17 godina
Gajotres kaže...
Marcek555 kaže...
Gajotres kaže...

To si sad nedavno narucio ili?

17.10.2020 bila dobra cijena taj dan. 

Godinu i pol kasnije još uvijek nije lako nabaviti PS5 :-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
15 godina
neaktivan
Gajotres kaže...

U HR se vise ps5 konzola prodalo preko T-coma radi odgode placanja, svima je jasno kakva je platezna mocu HR a kakva u recimo DE, da DE dobije 1 mil konzola sve bi se rasprodale u mjesec ako ne i prije... u HR se ta zaliha nebi nikad prodala ni da je konzola 2000kn jer jednostavno nema toliku publiku.

jako puno hrvata u DE je kupilo konzolu u Zagrebu il negdje drugdje u HR jer je masa malih trgovina dobila po 2-3 konzole.... a i ekupi je prodavala konzole preko veze poznanicima il radnicima... to znam iz prve ruke

Ne slušaj nikoga, ostani svoj
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.3.2022 0:23 (Robert_84).
3 godine
protjeran
A kome uopce treba precjenjena konzola poput ps5 gdje su joj sve ekskluzive na isti kalup.
Puno bolja opcija je xbox i game pass.

2 21 hvala 0
15 godina

Ako imas PC Xbox je suvisan inace imao sam i series x i series S i dobre su konzole ali meni je osobno PS5 draza konzola

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
Sony PlayStation 5

Konzola je bilo i to često na Ekupi  i Sancta Domenici  no večina nije htjela bundle sa lihvarskim cijenama , konzola, joy, dvije igre za cca 4.5 do 5k , nego samo konzolu očekujući normalizaciju tržišta. Tko je htio kupiti po toj cijeni mogao je.

3 0 hvala 0
11 godina
GTA 5 PS5 je 75kn u Hrvatskoj
Online je besplatan.
Moj PC  
2 0 hvala 3
17 godina
Sony PlayStation 5

Primamljivo zvuči, ali već imam u libraryju igru, dakle plaćam ono što već imam...čisto sumnjam da ću kupiti, osim ako grafika ne bude baš bolja da mi vilica otpadne, ali sudeći po leakanoj fotki nekako sumnjam u taj scenarij. Uglavnom onaj tko nema GTA 5 i nije ga igrao, te voli takve igre, jednosavno no brainer za kupovinu, a za nas veterane, otom, potom. Iskreno ne bi im kruna s glave pala da su nama dali free upgrade, pogotovo ako se uzme u obzir cijena od 10 za one koji nemaju uopće igru.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.3.2022 12:13 (lobotomac90).
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
Sony PlayStation 5

S obzirom kako su usrali gta trilogy i to naplatili 60$ barem su mogli dati besplatno onima koji vec imaju igru, ako ne i svima. Ali to su rockstar, ea, activision i slicni dragulji nase gaming industrije.

0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
Istina. Sancta domenica slabo dobiva sada, ali na ekupi svako malo jos uvijek iskoci. Ko stvarno hoce moze.
PeTak
17 godina
Dare_0212 kaže...
A kome uopce treba precjenjena konzola poput ps5 gdje su joj sve ekskluzive na isti kalup.

Otkako ga ima odigrao s njega jedino The Ascent (ne radi s kontrolerom pa odustao) i već duže vrijeme planiram MW5:Mercenaries radi nostalgije i Modul 8 kad su pustili uvodnu animaciju iz igre. Nisam baš oduševljen uslugom. 

10 godina
Dare_0212 kaže...

Ima jos tema vezanih uz playstation pa se obavezno i tamo javi. 
Fino napredujes :)

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
4 godine
neaktivan
Sony PlayStation 5

Dostupan je GTA V PS5 preko konzole na store, online se moze besplatno dodati i pre-load, a puna verzija je 9,99$ kako je Gogy i pisao :)

3 0 hvala 2
15 godina
Dare_0212 kaže...

Dare_0212

Dečko glavu treba promućkati prije upotrebe. 

11 godina
Moj PC  
2 0 hvala 3
13 godina
Dare_0212 kaže...

Imam nekoliko mjeseci Gamepass i odigrao sam konkretnije jednu jedinu igru, Forza Horizon 5, dok mi nije dosadio. Par komada sam isprobao sat-dva i obrisao, sve ostalo što me zanima sam već odavno odigrao. 

Toliko se priča o tom Gamepassu, ali iskreno ne mogu reći da mjesečno dolazi nekakav posebno kvalitetan sadržaj. Godišnje košta dvostruko više od PS+, a dođe bezbroj indie igara koje me uopće ne zanimaju i kakve Epic dijeli besplatno svaki tjedan. Tu i tamo dođe nešto novo, ali meni to ni izbliza nije vrijedno hypea kakav se stvorio.

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
14 godina
Kod nas se hype digao jer za godišnju cijenu ps+ dobiješ dvije godine gamepass ultimate. Po "pravoj" cijeni je diskutabilna isplativost. Ja sigurno neću plaćati ako će blokirati kupovanje preko vpn-a. A što se igara tiče, sve zavisi. Uopće sam prestao kupovati indie igre jer kad tad dođu na gamepass. Hrpu stvari koje su me zanimale sam odigrao zahvaljujući gamepassu. Tih 90 eura mi se odavno isplatilo, a još mi traje godinu dana pretplata.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Sony PlayStation 5

Kupih Series X uz PS5 i dobio Game Pass Ultimate prvi mj za $1, nakon toga $15. Osim Flight Sim trenutno ne znam sta bi igrao.

A na PS5 imam Elden Ring i GT7. Tako da ono...iz moje perspektive PS5 ima win.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.3.2022 23:02 (Mitch).

2 0 hvala 0
7 godina
greysaint0 kaže...
Gogy7 kaže...
Odgoden Forspoken do listopada.
Square Enix se bas i nije proslavio s Babylon's Fall pa ne cudi ova odgoda.

Odlično. Prema trailerima, igra izgleda dosta dobro grafički ali, svijet izgleda mrtvo, framerate je u banani, facijalne animacije su gotovo nespostojeće i glavni lik mi je neopisivo iritantan - "I'm seeing FREAKIN' dragons???".... "I just moved things with my FREAKIN' mind!!!!".

Mislim da bi bila 5/10 igra da je sada izašla. Vjerojatno i nakon odgode će biti uvrh glave 7/10.

SE je u banani u zadnje vrijeme.

SE su stvarno čudni što se toga tiče, nekad imaju vrhunske igre poput FF14 i FF7R, a onda između dobiješ sranje poput Babylona npr. Ali s druge strane, kod te igre su samo izdavači, nisu je oni napravili - imaju nesreću oko toga najviše, bude loših igara kad su samo izdavači.

Eto, ne znam što da mislim o Stranger Of Paradise, gameplay mi para zabavan, a priča izgleda kao da je parodija, kao da ne bi trebali shvaćati sve preozbiljno.

S obzirom na odgodu Forspoken, nekako mislim da neće FF16 izaći ove godine ali tko zna. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.3.2022 12:56 (zeze88).
11 godina
Sony PlayStation 5

Novi Popusti na PS Store

PlayStation Indies Sale

Deal Of The Week - Back 4 Blood

Izdvojio sam neke od naslova (preko 1500 na popustu)

Save Up To 30%: OlliOlli World, Chernobylite, Heavenly Bodies, Subnautica Below Zero, Omno

Save Up To 35%: Kena, Jurassic World 2, The Medium, Praey for the Gods, Deep Rock Galactic, Carrion

Save Up To 40%: Streets of Rage 4, Dead Cells, Tribes Of Midgard, Haven, Baldo, Hoa, Blue Fire, Touryst, Pedestrian

Save Up To 50%: Mortal Shell, Clid the Snail, Hollow Knight, Astroneer, Supraland,

Save Up To 60%: Amnesia Rebirth, Arise a simple story, John Wick Hex

Save Up To 70%: FAR: Lone Sails, Blair Witch, Darksiders Genesis, Spirit of the north

Moj PC  
5 0 hvala 5
11 godina
Gotham Knights 25.10.2022
Moj PC  
5 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Sony PlayStation 5

Neko je nedavno pisao kako nove revizije dualsense imaju bolje stikove i trebali bi imati manje problema sa driftom.

Izgleda da je netacna i nepouzdana informacija, stikovi identicni kao na ranijim modelima, ali su ubacili jace/deblje oprugice na trigger tipke pa bar ima to. I to je dosta cest problem da puknu oprugice pa tipka gubi "napetost", ali to je problem koji svako moze sam popraviti u 10 minuta a zamjenske oprugice se naruce za dolar-dva, dok stik drift ne mozemo popravljati.

1 0 hvala 1
12 godina
Kako da ja kod kupovine znam koja je nova verzija kontrolera, a koja stara?
In Dreams: https://www.youtube.com/watch?v=Q5ntFAqhK5M

0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
m77 kaže...
Kako da ja kod kupovine znam koja je nova verzija kontrolera, a koja stara?

Pise u komentarima po kojoj oznaci se moze znati, a jos lakse kao sto se vidi i iz videa prema boji kontrolera znas koji ima te bolje opruge a koji ne.

12 godina
Ok , ali ako uzimam online?
Konkretno midnight black kontroler?
In Dreams: https://www.youtube.com/watch?v=Q5ntFAqhK5M

0 1 hvala 0
4 godine
neaktivan
m77 kaže...
Ok , ali ako uzimam online?
Konkretno midnight black kontroler?

Po boji kontrolera? Covjek je testirao razne boje i rekao na tacno kojim je ta opruga zamijenjena a na kojim ne.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice