PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.495.834
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
15 godina
PlayStation 4

nema na hr storeu. samo na us

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
PlayStation 4

zanima me samo jedna stvar oko onog djeljenja igrica frend ce mi danas uzet ps4 pa bih mu ja dao svoj acc tj da moze skinuti igrice koje ja imam e sad zanima me jel mozemo i ja i on istovremeno igrati te igrice online i slicno ili on ima neke zabrane..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
tomislavivic kaže...

zanima me samo jedna stvar oko onog djeljenja igrica frend ce mi danas uzet ps4 pa bih mu ja dao svoj acc tj da moze skinuti igrice koje ja imam e sad zanima me jel mozemo i ja i on istovremeno igrati te igrice online i slicno ili on ima neke zabrane..??

na ps4 ne možete u isto vrijeme imat 2 aktivne konzole sa istim podacima

imaš opciju da njemu daš svoje podatke, on se ulogira, sebi stavlja primary no ti se moraš preko konzole deaktivirati, nakon toga on ima samo tvoj acc i kad on završi sa igranjem može on deaktivirati i ti kod sebe ponovo aktivirati i tako u krug

ovako nešto

13 godina
PlayStation 4

zanima me jel mogu ja nekak kupovat sa karticom sa hrvatskog ps stora ako da kak ju dodam..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
tomislavivic kaže...

zanima me jel mogu ja nekak kupovat sa karticom sa hrvatskog ps stora ako da kak ju dodam..??

osobno sam stavio pbz, i to žiro račun

13 godina
PlayStation 4

uspio sam ma meni nes nije htijelo prek plejke al prek kompa sam uspio..:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Evo ovako.. do sad nije bilo problema sa gljivicama kod mene al eto zadnjih par dana mi bilo dosta frendova kod mene i pocelo se izlizavati vjerojatno od kombinacije sa masnim rukama -.-  no ok. Mene zanima dali koristite neke covere za gljivice ? nisam probao al ovako na prvi pogled mi se bas nesvidja nekako koda previse povecaju gljivice.. pa sam razmisljo mozda bas kupit gljivice cijele i zamjenit ih.. a opet neznam od kud kupit da su dobre a ne neki skart.. sta vi mislite? Inace najvise igram fifu.

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Encyanix kaže...

Evo ovako.. do sad nije bilo problema sa gljivicama kod mene al eto zadnjih par dana mi bilo dosta frendova kod mene i pocelo se izlizavati vjerojatno od kombinacije sa masnim rukama -.-  no ok. Mene zanima dali koristite neke covere za gljivice ? nisam probao al ovako na prvi pogled mi se bas nesvidja nekako koda previse povecaju gljivice.. pa sam razmisljo mozda bas kupit gljivice cijele i zamjenit ih.. a opet neznam od kud kupit da su dobre a ne neki skart.. sta vi mislite? Inace najvise igram fifu.

Kupi ih obavezno!

U početku bude ti malkice čudno (stvar navike), ali kasnije je puno bolje!

Pogotovo za pucačine! {#}

A za Fifu stavi one dvije "bradavičaste" kapice na oba analoga radi boljeg gripa!

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Yovitssa-2302/hero/17304910
15 godina
Yovitssa kaže...
Encyanix kaže...

Kupi ih obavezno!

A za Fifu stavi one dvije "bradavičaste" kapice na oba analoga radi boljeg gripa!

Mozes linkat te neke za fifu? :)

15 godina
PlayStation 4

Sony Gamescom konferenca 12 augusta u 19:00

Bloodborne gameplay demo ( igriva na sony boothu) http://a.pomf.se/vtlcbj.gif

Until Dawn Rereveal 

I dosta stvari o kojima ne znamo nista.

http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=123770933&postcount=460 http://www.gamepur.com/news/15312-sony-japan-showed-unannounced-ps4-game-business-meeting-actual-gameplay.html

Moguci jRPG od SonyJapan studia

http://pastebin.com/DXwqCPC6 | You are a Faraday cage dreaming of being a man. Break your path to ground and learn to float.
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.8.2014 21:51 (hari85).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Encyanix kaže...
Yovitssa kaže...
Encyanix kaže...

Kupi ih obavezno!

Imašovdje.

14 godina
DeniZg kaže...
Encyanix kaže...
Yovitssa kaže...
Encyanix kaže...

Kupi ih obavezno!

Imašovdje.

E, da, to su ti!

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Yovitssa-2302/hero/17304910
15 godina
PlayStation 4

Ovakve  sam narucio nadam se da ce bit dobro :) 

Edit: Ubiti to su ti hehe :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.8.2014 21:17 (Encyanix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozdrav ljudi..Jel ima mozda netko problem s ps4 kada stoji u vertikalnom polozaju nekakav drugaciji zvuk tj izgleda mi kao da ventilator malo klepece...kada ga opet vratim u horizontalni polozaj sve je ok i taj zvuk nestane...Dali da reklamiram ps4??

0 0 hvala 0
17 godina
pavky kaže...

Pozdrav ljudi..Jel ima mozda netko problem s ps4 kada stoji u vertikalnom polozaju nekakav drugaciji zvuk tj izgleda mi kao da ventilator malo klepece...kada ga opet vratim u horizontalni polozaj sve je ok i taj zvuk nestane...Dali da reklamiram ps4??

Moj PS4 je non-stop u okomitom položaju i ne primjećujem taj zvuk.

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
17 godina
PlayStation 4

vi koji ga držite okomito da li ste kupili stalak ili?

psn id: mNik987
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Ja da, original od Sonya (ima masu kopija).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

konzola se manje grije ako je okomito?

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Navodno čak i više, jer time se efektivnost usisa na jednoj od dvije strane drastično smanji.

13 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

Od kud si ih narucio

Moze link ?

17 godina
Branimir82 kaže...
Kill Frenzy kaže...

Navodno čak i više, jer time se efektivnost usisa na jednoj od dvije strane drastično smanji.

To je dvojbeno, čak je i Sony reklamira u okomitom položaju.

Ekipa su radila testiranja i nema tu neke razlike.

Ako se koriste razna kineska rješenja glede okomitog stalka ili bez stalka, grijanje je ipak veče.

Uz original Sony i par ostalih "dobro napravljenih" stalaka, svejedno....

15 godina
Red Devill kaže...
Encyanix kaže...

Od kud si ih narucio

Moze link ?

http://www.ebay.com/itm/111409843470?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

17 godina

Ista stvar, no bitno jeftinija i s uključenom poštarinom:

http://www.ebay.com/itm/171307156764?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

EDIT:

pardon, rasprodano.

No bacite pogled povremeno, vjerojatno će dobiti još.

Split your lungs with Blood and Thunder
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.8.2014 1:45 (fler).
15 godina
fler kaže...

Ista stvar, no bitno jeftinija i s uključenom poštarinom:

http://www.ebay.com/itm/171307156764?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

Sold.. 

12 godina
Virty kaže...
Branimir82 kaže...
Kill Frenzy kaže...

To je dvojbeno, čak je i Sony reklamira u okomitom položaju.

Ekipa su radila testiranja i nema tu neke razlike.

Ako se koriste razna kineska rješenja glede okomitog stalka ili bez stalka, grijanje je ipak veče.

Uz original Sony i par ostalih "dobro napravljenih" stalaka, svejedno....

Imaš neki link možda gdje su rađene usporedbe? 

Razmišljam o vertikalnom stalku, ali s obzirom da se PS4 grije ko lud ako ga stavim u policu otvorenog regala, nekako sam skeptičan.

13 godina
odjavljen
PlayStation 4

konzolama nije mjesto na policama

kakva takva cirkulacija zraka mora bit

http://www.snabbox.org/
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Orginal sony stalak ima u sredini rupe za zrak tako da vertikalno mize stajati bez peoblema...takorjed na to treba obrstit kod jedtinih kineza i konzola je uredu..ako rikne imate garanciju

0 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

Gledam i ne vjerujem da su gljivice tako loše napravili

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Jedva čekam gameplay Bloodborna sa gamescoma {#}

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
ph3nom_gamer kaže...

Jedva čekam gameplay Bloodborna sa gamescoma {#}

jos 150 min, HNNG

http://pastebin.com/DXwqCPC6 | You are a Faraday cage dreaming of being a man. Break your path to ground and learn to float.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice