Je li itko prednaručio The Last of US:Remastered od Santa Domenice ? Evo očekujem kurira da pozvoni pa ga nema još..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Je li itko prednaručio The Last of US:Remastered od Santa Domenice ? Evo očekujem kurira da pozvoni pa ga nema još..
pa nije lud sad po kiši dostavu vršiti.
meni je dostavljeno sinoć u ponoć. ali ne stignem igrati
http://www.goblin.si/playstation-4/igralna-konzola-sony-playstation-4-ps4
Pozdrav! Novi sam na forumu i imam par pitanja.
Naručio bi Playstation 4 iz Slovenije (gore u linku), tj. išao bih osobno po njega jer je razlika više od 500kn pa me zanima da li bi sve normalno radilo kod nas, poglavito što se tiče multiplayera .. Hvala na odgovorima i isprike na blesavom pitanju al eto.. ko pita ne skita :)
pa nije lud sad po kiši dostavu vršiti.
meni je dostavljeno sinoć u ponoć. ali ne stignem igrati
Kod mene je sunce upržilo.Osim toga ne dostavlja u kočiji otvorenog tipa.Ah ništa...izdržati ću do sutra, valjda.
evo i ja sam novi u ps svijetu u sub mi stiže, naručio iz santa domenice :) pa me zanima ako se prijavim na ovaj US store a frend mi ima hrvatski hoćemo mi moći zajedno igrati onilne i pronaći jedan drugog
i jel to taj US http://www.amazon.com/1-Year-PlayStation-Plus-Membership-Digital/dp/B004RMK5QG
Da, moći ćete.
Shema sa tim US store-om jest da ulogiraš svoj US store account, kupiš igru na US store-u i preuzmeš na svoj PS4 uređaj. Kad je igra na uređaju, možeš ju igrati bez obzira s kojim accountom si se ulogirao na taj isti uređaj.
tnx!
A daj mi reci gdje se može kod nas kupiti HR kartica vidim da ima u SD za 399 kn, dal ima gdje jeftinije?
i još pitanje za one koji su igrali the last of us dal se ovaj novi DLC pričom nastavlja na prvi dio tj. imal smisla kupovat ako nisam zaigrao prvi?
evo i ja sam novi u ps svijetu u sub mi stiže, naručio iz santa domenice :) pa me zanima ako se prijavim na ovaj US store a frend mi ima hrvatski hoćemo mi moći zajedno igrati onilne i pronaći jedan drugog
i jel to taj US http://www.amazon.com/1-Year-PlayStation-Plus-Membership-Digital/dp/B004RMK5QG
Da, moći ćete.
Shema sa tim US store-om jest da ulogiraš svoj US store account, kupiš igru na US store-u i preuzmeš na svoj PS4 uređaj. Kad je igra na uređaju, možeš ju igrati bez obzira s kojim accountom si se ulogirao na taj isti uređaj.
tnx!
A daj mi reci gdje se može kod nas kupiti HR kartica vidim da ima u SD za 399 kn, dal ima gdje jeftinije?
i još pitanje za one koji su igrali the last of us dal se ovaj novi DLC pričom nastavlja na prvi dio tj. imal smisla kupovat ako nisam zaigrao prvi?
Ja sam isto platio 399 HRK u Playstation dućanu u Avenue Mallu u ZG.
The Last of Us koji izlazi na PS4 je ista igra koja je izašla i na PS3, samo grafički unaprijeđena. Čini mi se da dolazi sa dodatnim DLC-om koji je pretpostavljam ugrađen kao dodatna misija u samoj igri (tako je obično sa svim DLC-ovima).
Da, moći ćete.
tnx!
sa hr karticom mozes kupovati samo na hr storeu
uuuu, developeri su se potrudili da ovaj fez trza kao da je na pravom komodorcu pokrenut. ludilo
Čini mi se da dolazi sa dodatnim DLC-om koji je pretpostavljam ugrađen kao dodatna misija u samoj igri (tako je obično sa svim DLC-ovima).
Dolazi sa Left Behind DLCom, koji se zasebno pokreće - preporučljivo nakon završetka osnovne igre, jer (iako se kronološki dobrim dijelom dešava prije) sadrži nešto spojlera i objašnjava neke stvari spomenute kroz igru.
Morate shvatit da se jos sve AAA igre na PS4 dobro prodaju i ne mogu ih dat besplatno
recimo Crysis 3 za PS3 . Pa to nitko ne kupuje i nije im problem ponudit besplatno
U 10. mjesecu cete dobit Driveclub (iako ne cijelu igru ) na psn+
Arnolde sve je to meni jasno, ali tržište je zahtjevnije nego prije...vremena se mjenjaju, moraju i oni ;)
neka nabace akcije po 10-20$ za neke igre na ps4, kao što su napravili prilikom dolaska PS4 da za sitne pare radiš upgrade, uostlaom te igre su mogli dati pod free ;)
pa s obzirom da im ide jako dobro nije im nista hitno :)
pa s obzirom da im ide jako dobro nije im nista hitno :)
naravno, kad ih briga za fanove :) samo se brinu oko para :D
Jedno dulje pitanjce?
Na glavnom sučelju kod odabira igrica, kad spustiš s ljevom gljivom dolje daje ti više informacija,
zašto mi piše kupi igru i iznos? kad je igra kupljena i originalan cd u plejki?
lp
Jedno dulje pitanjce?
Na glavnom sučelju kod odabira igrica, kad spustiš s ljevom gljivom dolje daje ti više informacija,
zašto mi piše kupi igru i iznos? kad je igra kupljena i originalan cd u plejki?
lp
Malo su to nezgodno izveli, al to zapravo samo znači da je igra dostupna i na PSN-u, a budući da ti imaš fizički primjerak ne prepoznaje ti je. Samo zanemari i šibaj.
Arnolde sve je to meni jasno, ali tržište je zahtjevnije nego prije...vremena se mjenjaju, moraju i oni ;)
neka nabace akcije po 10-20$ za neke igre na ps4, kao što su napravili prilikom dolaska PS4 da za sitne pare radiš upgrade, uostlaom te igre su mogli dati pod free ;)
imaš akcije svako malo.
npr ja sam piknuo injustice za 8 dolara.
Vidio sam to :)
Imas sad Summer Sale na kojem su PS4 naslovi spusteni BF4, NFS.
Inace je bolji www.svijet-igara.hr
Bio je pred neki tjedan pre-order po 350kn, salje cim dobije.
danas kupujem wireless slušalice za ps4 :) nadam se da su odlične
Sta nije bolje utaknuti obicne slusalice u DS4?
Ne trolam, nego me iskreno zanima.
tak sam i ja mislio.. prvo ako duže igram od plastike me bole uške :)
druga stvar je što je kod ps4 opće poznato da nastaje lag u igrama kada se uštekaju stereo sluške direktno u ds4 meni se to stalno dešava i pucketanje zvuka.
ima tonu tema o toj pojavi.
način da lag prestane je da makneš slušalice pa opet uštekaš ali lag se opet vrati.
http://www.sony.net/SonyInfo/IR/financial/fr/14q1_sony.pdf
3,5 Mil ps3+4 VS 1,1 mil XO+360. LOL M$ is getting hammered.
Naravno da nije, ove su bezične, nema žice - > više slobode :)
Hebo žice! :)
Info, slušalice su brutalne.. mic je odličan.. lagane udobne a zvuk vrhunski ... fakat sam oduševljen.
usro sam se od atmosfere u last of usu :) prokleti clickeri..
uzmi si bundle sa last of us igrom u svijetu igara