- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vi koji imate ps4, daj te mi recite, evo vidim ponjuškalu oglase tipa igra 200, 250 kn i on meni da neki account ja si ju skinem na svoj. Sada, jel igra vezana za moj account kao da sam ju kupio ili?
Vi koji imate ps4, daj te mi recite, evo vidim ponjuškalu oglase tipa igra 200, 250 kn i on meni da neki account ja si ju skinem na svoj. Sada, jel igra vezana za moj account kao da sam ju kupio ili?
Ne bih ti preporučio takav način kupnje igara na Njuški. Gameshare je super stvar, ali ako radiš sa pouzdanim članovima foruma kojeg si i ti član (imaš na reboot i HCL forumu dobre teme za gameshare).
Preko Njuškala kupuj samo fizičke kopije igara jer gameshare iziskuje međusobno povjerenje i koordinaciju članova koji dijele digitalnu verziju igre.
Također, prati ovu i ovu trgovinu na netu, radi se o fizičkim kopijama igara koje ti dođu na kućnu adresu za cca 2 tjedna max. Prvi link je Kanadska trgovina (cijene u CDN), na navedenu cijenu plaćaš još 7,5 CDN za dostavu, druga je pouzdani seller na ebayu. Za nijednu narudžbu ne plaćaš dodatne troškove (PDV i/ili carinu) - barem nisam ja niti itko od frendova, a naručivali smo dosta...
Eto, pitaj još ako te kaj zanima!
LP!
Zanima me još jedna stvar, kad uzmem ps4 i fino sve pospajam i napravim si račun, bez obzira na državu, koliko imam besplatnog psna, tj da mogu igrati online, nakon kolko me traži da uzmem ps+ pretplatu ?
ima neko kod nas na forumu zainteresiran za game share..??
inace mene zanima da li ste dobilo ovaj mail za beta testiranje navodno ps3 igrica(ako sam dobro vidio na brzinu sam preletio)..??
Zanima me još jedna stvar, kad uzmem ps4 i fino sve pospajam i napravim si račun, bez obzira na državu, koliko imam besplatnog psna, tj da mogu igrati online, nakon kolko me traži da uzmem ps+ pretplatu ?
Mislim da ti je 14 dana free psn+...
ma da! na kojem si storeu US ili EU ?
inace mene zanima da li ste dobilo ovaj mail za beta testiranje navodno ps3 igrica(ako sam dobro vidio na brzinu sam preletio)..??
95% nas nema dovoljno veliki brzinu da moze streamat igre..
imas tamo test connection speed...
ja imam 10 mbita i ne pusta me..
a gdje se može prijaviti?
kad udes u ps store
imas playstation now
odaber jednu igru i stisni na rent, zatim imas test connection itd.. kada kliknes na to vidjet ces da li mozes ili ne mozes
evo da se pohvalim :)
ja i kolega kupili danas, i evo do sad sam istrazivo PS napravio račun ipak na HRstoreu nije mi se dalo zajebavat sa amerikom :/ nadimak mi je zakyy23 pa ako tko hoce nek me doda, e i igrao igru i moram rec da je igra graficki prekrasna još nisam došao daleko s pričom a već me je zainteresirala...skidam sad demo UFC-a, a jedva čekam fifu i the crew bit ce to jedna jako zanimljiva godina
welcome 2 the club! e da chekiraj Blacklight: retribution f2p je igra sf pucacina stila halo-a i destinya moj nick je mr4mal
kad udes u ps store
imas playstation now
odaber jednu igru i stisni na rent, zatim imas test connection itd.. kada kliknes na to vidjet ces da li mozes ili ne mozes
Ne radi ni meni a imam 20 mbit
Prije nikad nisam igrao last of us, sada na ps4 mi je prvi puta.
Prošao sam igru i igra je savršenstvno ja sam jednostavno oduševljen. Mislio sam da će mi TOMB RIDER biti top do ali evo LAST OF US je bolji.
Sada idem igrat sporednu left behind.
Trebalo mi je cca 13 sati da prođem na normal... malčice mi je žao što je nisam igrao na najtežoj razini... Preciznost mi je na 80% da li je to ok?
Jel netko kuži kojom frekvencijom Sony stavlja te gratis igre na PS+ Store. Već je 04/08, a još uvijek mi stoje igre za 7. mjesec i nema ništa za 8. mjesec.
da mi je ping 100 onda ne bih mogao igrati ni multiplayer kak spada.
20 mbit je službeno, na kompu i tabletu imam cca 19 mbit. a na ps4 (spojeno kablom) samo 16.5 download, 1.1 upload.
btw, cijene su loše. 3-4 dolara za 4 sata igre? znam da ih košta infrastruktura ali ovo je kao da se vraćam u lunapark na žetone.
da mi je ping 100 onda ne bih mogao igrati ni multiplayer kak spada.
20 mbit je službeno, na kompu i tabletu imam cca 19 mbit. a na ps4 (spojeno kablom) samo 16.5 download, 1.1 upload.
btw, cijene su loše. 3-4 dolara za 4 sata igre? znam da ih košta infrastruktura ali ovo je kao da se vraćam u lunapark na žetone.
ping 100 sa serverom gdje se hosta PS Now ... cuo sam ako nisi iz USA da nit ne pokusavas
Ne moze ti bit isti ping sa Slovenijom i sa Japancima ili Amerikancima
ping 100 sa serverom gdje se hosta PS Now ... cuo sam ako nisi iz USA da nit ne pokusavas
to je točno. niš, dok ne pruže uslugu za europu, nema playstation nowa.
to je točno. niš, dok ne pruže uslugu za europu, nema playstation nowa.
da ionak su cijene bizarne :\
Za nas jesu, njima je to 4 kune..
Za nas jesu, njima je to 4 kune..
Na svim stranim forumima i gaming stranicama su ljudi nezadovoljni visokim cijenama, tako da nije to samo osjećaj tu kod nas u RH.
Ali, s obzirom da je Sony platio Gaikai firmu 380 mil.$ (od koje je preuzeo tehnologiju), nekako mora vratiti lovu.
Mislim da će od ove usluge najviše koristi (i najviše smisla) imati oni koji uopće ni nemaju PS3/PS4. Npr. netko tko ima samo Vita-u ili novi Sony TV će također moći igrati sve igre preko PS Now usluge, bez da je investirao u konzolu. Tada se ni te cijene ne čine toliko visoke.
Kako to funkcionira kroz tv?
znam da je ovo stream i da je najbitnije dobra veza... ali opet, misliš da tv bez problema prepozna gamepad?
znam da je ovo stream i da je najbitnije dobra veza... ali opet, misliš da tv bez problema prepozna gamepad?
Siguran sam da da, moja bravia uredno prepozna PS4 do te mjere da mogu daljinskim šetati po PS4 meniju, birati igre, selektirati opcije..
Siguran sam da da, moja bravia uredno prepozna PS4 do te mjere da mogu daljinskim šetati po PS4 meniju, birati igre, selektirati opcije..
to je stvar hdmi-cec standarda. sa daljinskim od tv-a mozes upravljat bilo kojim hdmi-cec uređajem ili kompjuterom (uz dodatni usb stick, ako komp nema ugrađen cec, a rijetko koji ima). za podrsku dualshocka treba nesto drugo. ali ako mogu mobiteli sa androidom prepoznati dualshock onda sigurno mogu i tv-i uz posebnu aplikaciju.
Ne sviđa mi se ideja o iznajmljivanju igara. Ajde da je neka smiješna cijena i dug rok za igranje....ovako....madafaka :)
Jel netko kuži kojom frekvencijom Sony stavlja te gratis igre na PS+ Store. Već je 04/08, a još uvijek mi stoje igre za 7. mjesec i nema ništa za 8. mjesec.
Naravno da kuzi
Mijenjaju se prvom srijedom u mjesecu.
Sto se tice PS Now, cijene su u beti bijesne. Sigurno ce biti velikih promjena na nize.
ma di se to nalazi kad udjem na pocetni ekran nemam tu stavku
daklem featured summer sale ps + libarry i reedem grrrrr
ma di se to nalazi kad udjem na pocetni ekran nemam tu stavku
misliš za psnow?
uđeš unutra izabereš neku random igru, stisneš na rent i zatim ti piše test connection..