Znači sad sam preko PC-a aktivirao free 14 dana PS Plus i onda sam samo otisao i "kupio" ove igre za 0 kuna, dobio sam i račun za njih na mail. Hoću li ih sada normalno imati za nekoliko dana kada kupim PS4? Ovo sam uradio jer danas valjda dolaze nove igre na PS plus....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znači sad sam preko PC-a aktivirao free 14 dana PS Plus i onda sam samo otisao i "kupio" ove igre za 0 kuna, dobio sam i račun za njih na mail. Hoću li ih sada normalno imati za nekoliko dana kada kupim PS4? Ovo sam uradio jer danas valjda dolaze nove igre na PS plus....
Imati ćeš ih normalno, ali moći ćeš ih igrati samo dok ti traje pretplata.
u zadnjih tjedan dana moji borili osigurače od struje i tako tri puta ps4 izgasili dva puta je bio u rest modeu i jednom upaljen oce li ista biti?moze li se pokvariti?jeli ostecen?
ja sam nezer samo taki,pa kad bi vam ja pricao nezerluke koje sam dozivio vi ne bi vjerovali,meni je pravo cudno da konzola radi nakon toga
ja sam nezer samo taki,pa kad bi vam ja pricao nezerluke koje sam dozivio vi ne bi vjerovali,meni je pravo cudno da konzola radi nakon toga
Meni su gromovi uništili 2x TV, 2x routera, 1x PC, 2x DVD recordera i 1x kućno kino :)
Meni su gromovi uništili 2x TV, 2x routera, 1x PC, 2x DVD recordera i 1x kućno kino :)
Kupi si pravi produžni sa zaštitom a ne one kineze
Sigurno ti je kuća na starom indijanskom groblju.
Sigurno ti je kuća na starom indijanskom groblju.
Možda sve uređaje drži na dvorištu pod hrastom.
Kuća mi je na najvišoj točki u gradu, munje često udaraju jako jako blizu, nisam koristio nikakve kineske produžne haha, ne pomaže ništa vjeruj mi osim ako sve ne poisključivam iz struje što sada svaki put radim.
jel vama radi psn
jel vama radi psn
Ne.
U zadnjih tjedan dana je pao 2 puta.
Zadnjih 2 tjedna sam ga igrao sat vremena a u posljednjih mjesec dana mozda 5 sati.
Jednostavno ne stignem a i bas i nemam kaj igrat osim project carsa jedina igra koja mi valja trenutno.
cak sam ga i puknuo na njuskalo sa svim igrama i opremom pa ak netko naleti cu ga i prodat ali sumnjam posto je cijna visoka.
u zadnjih tjedan dana moji borili osigurače od struje i tako tri puta ps4 izgasili dva puta je bio u rest modeu i jednom upaljen oce li ista biti?moze li se pokvariti?jeli ostecen?
Molim te, prevedi mi ove boldane.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
@DenyZg
Helldivers: Masters of the Galaxy Edition Bundle 20$
Available for limited time only
18.08.2015.
> Fizicko izdanje za PS4 s download kodovima za PS3 i Vitu.
> Turning Up the Heat i MotG ekspanzije
> 11 DLCa + bonus weapon pack + PS4 Dynamic Theme
Super-Earth Ultimate Edition will contain:
- Helldivers PS4 game on Blu-Ray
- Helldivers PS3 and PS Vita digital games
- Helldivers Turning Up The Heat and Masters Of The Galaxy expansions
- 11 DLC packs + bonus weapons pack + PS4 dynamic theme
HelldiversSuper-Earth Ultimate Edition will launch at select retail stores and PlayStation Store on August 26th...
ispravka oborili :) a kako cu ti objasniti ja sam iz mostara :D
Jel nezer = baksuz:))?

nezer ti je osoba koja bas nema srece kada su neke stvari u pitanju :)
Pitati ću i ovdje; Kako dodam prijatelje za GTA5? U igri nema nigdje opcija "add" ili slično.
nezer ti je osoba koja bas nema srece kada su neke stvari u pitanju :)
A borili osigurace?
Ne zafrkavam, nego me stvarno zanima sto ste radili s origuracima?
Popravljali licnom zicom, krpali?
Aha, oborili.
Spustili su osigurace, dok se radio neki popravak?
da spustili osigurace dok je bila konzola u rest modeu a sta je bilo ne znam jer nisam bio tu
Uređaji obično riknu u trenutku kad ponovno dođe struja jer ih sprži onaj inicijalni izboj.
Nisam stručnjak, ali tako su mi rekli kad mi je vrisnuo par godina star frižider, zbog istog razloga.
PS4 se za sada dobro drži, iako ga uvijek držim u rest mode-u, a kod mene u kvartu često nestane struje.
Edit: Ekonomija u No Man's Sky
Skinuo dns ovaj Styx : Master of Shadows.. bas mi se svida igra. Volim takve tipove igara. BTW jedva cekam God OF War da izade ovog mjeseca
Igrate Rocket League? Ja ju skinem čisto onako da probam odograti i na kraju nikako da prestanem igrati, totalno zarazna igra
Igrate Rocket League? Ja ju skinem čisto onako da probam odograti i na kraju nikako da prestanem igrati, totalno zarazna igra
igramo,ne znam jeste culi da govore kako se pregrijava konzola zbog rla?
igramo,ne znam jeste culi da govore kako se pregrijava konzola zbog rla?
Ventovi polude dok igram Rocket League, konzola postane nenormalno glasna. Neznam stvarno koji je razlog, igra nebi trebala biti toliko zahtjevna za hardver.
meni je pocela brutalno glasno raditi danas na project cars. nisam ju palio desetak dana ali ovo nije normalno. mislim da cu se primiti posla i raskopati ju jedan dan i zamjenit pastu. uzas kako se cuje nesto nevjerojatno.
a rocket sam skinuo jucer cura nesto malo igrala ja nisam ni to bio sam pod gasom :)
Ljudi sta mislite o GoW 3? Je li neko igrao na playstationu 3 tu igru? Jel valja sta? Isplati se ubost ovaj remastered? Izlazi uskoro a slabo sam vidio da se pise o njoj, dok su na internetu reviewi dosta dobri