PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.502.576
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
12 godina
Re: PlayStation 4

Ovo ljeto stiže demo za Uncharted kolekciju.

Gameplay snimka.

PSN - DeniZg80
16 godina
PlayStation 4

Koje su to gluposti da 500gb nije dovoljno.

Pa šta vi radite s tim diskovima da vam je to malo ?

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Baš to, imam par igri instaliranih, gta v , bf4 i fifa15, i još oko 250 giga slobodnog prostora. A inače brišem ono što odigram jer nema smisla to ostavljati.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Tommy_123 kaže...

Baš to, imam par igri instaliranih, gta v , bf4 i fifa15, i još oko 250 giga slobodnog prostora. A inače brišem ono što odigram jer nema smisla to ostavljati.

Pa da, također imam par instaliranih igara i nisam uopće imao razloga gledat koliko imam slobodnog prostora.

A uostalom, neču igrat 20 igara odjednom.

Ono što prijeđem, to brišem ako je potrebno.

17 godina
zabranjeniples kaže...
Tommy_123 kaže...

Pa da, također imam par instaliranih igara i nisam uopće imao razloga gledat koliko imam slobodnog prostora.

A uostalom, neču igrat 20 igara odjednom.

Ono što prijeđem, to brišem ako je potrebno.

A vidiš, neki neće brisati, pa žele više diska. Ne vidim što je loše u tome.

500GB je ništa u današnje vrijeme.

16 godina
Bitanga kaže...

A vidiš, neki neće brisati, pa žele više diska. Ne vidim što je loše u tome.

500GB je ništa u današnje vrijeme.

Opet kažem , ne znam šta radite pa vam je 500gb ništa.

Da nije izašao 1tb model ,pola vas ne bi ni zucnulo.

Btw, šta ti znači instalirana igra na disku, ako je više ne igraš ?

Ili igraš 20 igara odjednom ?

Ja se uhvatim par igara i to peglam.

Kad se završi/platinira i sl., to se može maknut u slučaju potrebnog prostora.

Ali dobro, kao što sam kažeš, nisu svi isti.

12 godina
PlayStation 4

Premalo je i tocka raspravljali smo o tome par puta ali ti si novi ovdje.

meni bf 4 zauzima 68-70gb sa dlcovima, gta V malo manje,battlefield hardline isto preko 50gb evo te tri igre zauzimaju 200gb. Imam jos the last of us isto 50gb,call of duty AW neznam tocno kolko ali sigurno 50gb,project cars oko 25gb i imam jos dvije igre mislim i evo ti 400gb puno. To su sve MP igre koje igram neke vise neke manje. Uzet cu god of war kad stignem i kad dodu black ops 3 i battlefront necu imati mjesta na konzoli.

500 gb je premalo jer danas svaka igra ima 50gb pa navise a to se sve povecavat.

2 5 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Imam slobodno 286gb, sasvim mi je dovoljno 500gb.

Pozdravljam veče diskove, dobro je imat zlu ne trebalo, ali s mojim načinom korištenja, teško da će mi biti potreban hdd sa više GB.

Šta pređem izbrišem, a max igram odjednom 2 igre ("jača" igra + psn manja).

PSN - Muskarcina77
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
omomomomoomm kaže...

A šerifa 

PSN - Muskarcina77
12 godina

Od 500GB, da nemaš ništa instalirano, imaš raspoloživo samo 400 GB.

Staviš gore par različitih multiplayer igara, koje ne možeš samo tako preći i izbrisati, kao npr. Battlefield, BF Hardline, Driveclub, FIFA, Diablo 3, GTA V i to je to. Hard disk je pun.

I da, nismo svi isti, iako imamo iste konzole.

PSN - DeniZg80
17 godina
PlayStation 4

Naravno da nismo svi isti, ja npr osim MMORPG ne igram/koristim MP komponentu.

Jednostavno me ne zanima. A i da igram MP igre, opet bi igrao jednu po jednu.

Nismo svi isti :)

PSN - Muskarcina77
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
zabranjeniples kaže...

Opet kažem , ne znam šta radite pa vam je 500gb ništa.

Da nije izašao 1tb model ,pola vas ne bi ni zucnulo.

Btw, šta ti znači instalirana igra na disku, ako je više ne igraš ?

Ili igraš 20 igara odjednom ?

Ja se uhvatim par igara i to peglam.

Kad se završi/platinira i sl., to se može maknut u slučaju potrebnog prostora.

Ali dobro, kao što sam kažeš, nisu svi isti.

Već smo pričali o tome, i većina od nas kojima je smetalo smo već odavno stavili veći disk unutra :-P

Imam gore dosta igara jer i klinci igraju, konzola je obiteljska, ne samo moja. Glupo mi je da obrišem igru jer sam ju ja odigrao, a netko drugi nije.

Ili da natjeram klince da odmah odigraju igru da ju možemo obrisati :-P

Osim toga, izlaze i DLCevi za igre, pa poslije možda odlučiš opet igrati. Zašto opet skidati ako možeš imati sve gore?

12 godina
Bitanga kaže...

Osim toga, izlaze i DLCevi za igre, pa poslije možda odlučiš opet igrati. Zašto opet skidati ako možeš imati sve gore?

Pa da.

Doduše, da imam Internet 100/100, onda bih brisao bez problema. 

Ovako, kad kupim digitalnu igru ili igru na disku pa još moram povrh svega skinuti 10GB patcheva, dvaput ću razmisliti prije nego nešto obrišem. 

PSN - DeniZg80
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Kako sam reko meni je 500 (tj. 400) gb malo, sigurno ću ubost veći disk.

Imam ono šta igram + par mp igara (driveclub,last of us,fifa15) + imam nekih igara koje ću opet  odigrati kad izađe dlc (batman ak) +neke igre koje sam skinio da samo probam i planiram ih uskoro odigrati (AC black flag).

I vrlo brzo se potroši prostor. A ne da mi se opet skidati 40gb, pogotovo sa čudljivom vezom na psn-u.

PSN ID : Eraserhead_981
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.7.2015 13:37 (EraserHead).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
EraserHead kaže...

I vrlo brzo se potroši prostor. A ne da mi se opet skidati 40gb, pogotovo sa čudljivom vezom na psn-u.

Da, i ovo je dobar argument. Dok sam skidao Witchera3 trebao mu je cijeli dan da skine to što bi mi PC skinuo s nekog normalnog servera za 2 sata na 30mbita.

12 godina
PlayStation 4

Ja sam GTA V skidao dva i pol dana ak se dobro sjecam 

0 1 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Nemam taj problem sa downloadom jer kupujem samo disc igre, osim onih koji su samo u digitalnom obliku.

Ako i ima neki patch, relativno se brzo skine.

Instalacija sa BR-a ide u "par sekundi" :)

PSN - Muskarcina77
Moj PC  
0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Meni nije uopće premalo, imam instalirano gta v, infamous ss, killzone sf, project cars, little big planet3, bloodborne, pes 15, lego marvel, rocket league... i ostalo mi je 200gb. Ubrzo planiram uzeti GoW3, mortal kombat x, dying light i opet će mi ostati više od 100gb... Uvijek mogu izbrisati one koje sam prešao, a nije mi ih problem ponovno instalirati jer mi je sve na disku. 

PSN - JurezZq

1 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Koji program koristite za media server ? Ja imam WMP ali on ne čita srt format a ps3 media server mi uopće neželi neke stvari otvorit

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozz,

planiram uzeti PS4 i imam par pitanja za veće postojeće korisnike. Ako kupim neku EA igru, moram li raditi novi Origin acc. ili mogu koristiti svoj PC Origin acc? Pretpostavljam da se sad ne islplati uzimati sa Amazona jer je dolar 7kn, ali zanima me ako napravim US acc na PSN ... triba li mi VPN? Dal ima razlike u kojoj je državi kuplja igra (fizički ne digitalno), konkretno mislim na igre kupljene u UK i mogu li se igrati na HR PSN acc?

I ono najvažnije ... koju konzolu uzeti:

PlayStation 4 1TB Black B Chassis za 3300kn ili neki bundle sa 1 ili 2 igre po istoj cijeni ... samo je stariji model konzole?

Koliko se PS4 grije, jer navodno B Chassis ima poboljšano hlađenje.

Hasta La Victoria Siempre
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Ako te zanimaju igre u bundleu, radije uzmi taj. Ako će ti kasnije trebati veći disk,lako ga kupiš i ugradis, a ostane ti i stari.

Potpis!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
omomomomoomm kaže...

Zanimljivo, ti koji si 2 godine ovdje, meni koji sam 5 godina tu kažeš da sam novi .

To što ne komentiram svaku rečenicu, ne znači da ne pratim forum u cjelini.

Ako misliš da sam novi u PS svijetu i tu se varaš.

Imao sam 1xPSone , 2x PS2, 4x PS3 i ovo mi je drugi put da imam PS4.

Prema tome, daljni komentari su suvišni.

Btw, opet kažem, meni je 500gb sasvim dovoljno.
Kad se uhvatim neke igre, peglam nju.

Ne igram 20 igara istovremeno, nego prašim njih par.

A za te potrebe je ovo i više nego dosta.

I kažete da je bila rasprava?

Nalazim se na par gaming foruma i nigdje nema velike halabuke oko ovoga, nego se eto vas nekolicina (ako vas uopće ima toli broj) nađe govorit da 500gb nije dosta.

To što za vaše potrebe nije dosta, ne znaći da ostalim gamerima nije dovoljno.

Al kako god, ne trebamo se sad raspravljat u nedogled, jer ja nisam rekao da veći disk nije bolja opcija.
Samo kažem, govorite u svoje ime.

Jer govorit da je 500gb premalo, po meni i po mnogima je apsurd.

P.S. ja osobno kupujem samo disk igre, čisto da se zna.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.7.2015 12:10 (zabranjeniples).
12 godina
iggy81f kaže...

Pozz,

planiram uzeti PS4 i imam par pitanja za veće postojeće korisnike. Ako kupim neku EA igru, moram li raditi novi Origin acc. ili mogu koristiti svoj PC Origin acc? Pretpostavljam da se sad ne islplati uzimati sa Amazona jer je dolar 7kn, ali zanima me ako napravim US acc na PSN ... triba li mi VPN? Dal ima razlike u kojoj je državi kuplja igra (fizički ne digitalno), konkretno mislim na igre kupljene u UK i mogu li se igrati na HR PSN acc?

I ono najvažnije ... koju konzolu uzeti:

PlayStation 4 1TB Black B Chassis za 3300kn ili neki bundle sa 1 ili 2 igre po istoj cijeni ... samo je stariji model konzole?

Koliko se PS4 grije, jer navodno B Chassis ima poboljšano hlađenje.

PS4 igre nisu vezane uz Origin, Uplay, Steam, GoG niti bilo koji drugi servis. Ne trebaš imati niti jedan od tih accounta i jedini relevantan account je tvoj PSN account. Koliko ja znam, ne treba ti VPN za kupnju sa US store-a, ali ti trebaju US PSN account krediti.

Koji bundle uzeti, ovisi isključivo o tebi sviđaju li ti se igre u bundle-u ili ne, te možeš li ih eventualno nabaviti jeftinije negdje drugdje.

B chassis ima nekoliko oku nevidljivih i po meni nebitnih razlika u odnosu na prijašnju verziju. Više detalja možeš vidjeti ovdje.

zabranjeniples kaže...

Zanimljivo, ti koji si 2 godine ovdje, meni koji sam 5 godina tu kažeš da sam novi .

To što ne komentiram svaku rečenicu, ne znači da ne pratim forum u cjelini.

Ako misliš da sam novi u PS svijetu i tu se varaš.

Imao sam 1xPSone , 2x PS2, 4x PS3 i ovo mi je drugi put da imam PS4.

Prema tome, daljni komentari su suvišni.

Btw, opet kažem, meni je 500gb sasvim dovoljno.
Kad se uhvatim neke igre, peglam nju.

Ne igram 20 igara istovremeno, nego prašim njih par.

A za te potrebe je ovo i više nego dosta.

I kažete da je bila rasprava?

Nalazim se na par gaming foruma i nigdje nema velike halabuke oko ovoga, nego se eto vas nekolicina (ako vas uopće ima toli broj) nađe govorit da 500gb nije dosta.

To što za vaše potrebe nije dosta, ne znaći da ostalim gamerima nije dovoljno.

Al kako god, ne trebamo se sad raspravljat u nedogled, jer ja nisam rekao da veći disk nije bolja opcija.
Samo kažem, govorite u svoje ime.

Ako pratiš ovaj PS4 podforum, onda znaš da smo ovdje dosta konstruktivni, ne prepucavamo se i ne spamamo, kao što se to radi na drugim podforumima.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.7.2015 12:29 (DeniZg).
15 godina
zabranjeniples kaže...
omomomomoomm kaže...

Kad imaš disk igru nije ti problem ponovno ju instalirati i za pol sata igrati. Nama koji smo skroz na digitalnom, veći disk nije apsurd

Potpis!
16 godina
DeniZg kaže...

Ako pratiš ovaj PS4 podforum, onda znaš da smo ovdje dosta konstruktivni, ne prepucavamo se i ne spamamo, kao što se to radi na drugim podforumima.

Ezio kaže...

Kad imaš disk igru nije ti problem ponovno ju instalirati i za pol sata igrati. Nama koji smo skroz na digitalnom, veći disk nije apsurd

Ok, respect!

Ali onda isti odgovor za oba!

Ne može se onda iz vedra neba opalit, 500gb je malo i točka / ti si novi bla bla.

Pa nismo mala djeca!

Ok, da završimo!

1tb disk je uvijek dobrodošao, ali nekome je 500gb dovoljno i neće imat potrebe za tim.

Naravno, nismo svi isti i to je to.

Eto, ukratko o diskovima, a sad nastavimo sa ostalim komentiranjem/raspravama i sl. vezano uz PS4.

17 godina
DeniZg kaže...

Da, pogotovo kolega šerif "omomomomoomm" koji u WindowsPhone - Općenito temi trola li ga trola 

Nego, već 10-ti dan od kupnje preko TGC i nikako da mi poštar donese The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited, a godišnji odmor se troši pomalo, grrr 

PSN - Muskarcina77
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.7.2015 13:28 (Virty).
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

No siki, nema pravila kod njih nekad bude 5 nekada 15 dana 

PSN ID : Eraserhead_981
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Virty kaže...

Nego, već 10-ti dan od kupnje preko TGC i nikako da mi poštar donese The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited, a godišnji odmor se troši pomalo, grrr 

Meni isto varira od 5-15 dana, kako kad.

Inače, ne bih ti htio kvariti zabavu, ali meni igra baš nije sjela, pa sam svoj primjerak prodao.

Kontrole i sučelje su dobri, a niti questovi nisu loši. Al' brate ima milijardu ljudi oko mene dok igram, a instanciranja ni za kruh. Koji god quest da igram, bar petorica oko mene šamaraju istog moba. Za poludit.

Igrao sam puno MMORPG-ova i volim ih, ali te neke stvari ubijaju imerziju totalno.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.7.2015 13:50 (DeniZg).
12 godina
Virty kaže...
DeniZg kaže...

Da, pogotovo kolega šerif "omomomomoomm" koji u WindowsPhone - Općenito temi trola li ga trola 

ne trolam nego govorim istinu.

17 godina
zabranjeniples kaže...

Ok, respect!

Ali onda isti odgovor za oba!

Ne može se onda iz vedra neba opalit, 500gb je malo i točka / ti si novi bla bla.

Pa nismo mala djeca!

Ok, da završimo!

1tb disk je uvijek dobrodošao, ali nekome je 500gb dovoljno i neće imat potrebe za tim.

Naravno, nismo svi isti i to je to.

Eto, ukratko o diskovima, a sad nastavimo sa ostalim komentiranjem/raspravama i sl. vezano uz PS4.

Pa već smo rekli da nisu svi isti i nemaju svi iste zahtjeve.

Tim više, konzola koja pretendira da bude centar dnevnog boravka bi trebala imati veći disk, ili bar mogućnost spajanja externog diska kao neke druge konzole.

Pogotovo u današnje vrijeme kad najjadniji laptopi za 1700kn imaju 500GB disk. Velika je razlika imati 400GB free disk spacea za igre ili 900GB.

Također, vođen logikom, ispravnije je tvrditi da 500GB generalno nije dovoljno iako je tebi možda to dovoljno. Tebi je i 200GB disk dovoljan ako igraš samo jednu igru.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice