Nintendo Wii - oprema za više igrača

poruka: 9
|
čitano: 8.351
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
moderator

Zanimaju me komentari samo onih koji već imaju i koriste Wii za istovremeno igranje više igrača: što je sve potrebno dokupiti uz standardni paket?

Koje kontrolore za više igrača?

Treba li uzimati i dodatne kablove?

Što je s punjačem (za baterije kontrolera)?

Koju veličinu memorijske kartice preporučate?

Da li praksa pokaže da je potrebno uzimati i klasični gamepad?

Ima li smisla (praktične koristi) dokupljivati i one smiješne dodatke koji oponašaju reket i sl.?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Nintendo Wii - oprema za više igrača

Uz Wii dolaze jedan Wiimote i nunchuk e sad trebao bi kupiti barem još jedan Wiimote , drugi nunchuk nije baš previše potreban jel se večina multiplayer igara odvija samo sa wiimoteima, al nije za vraga uzet i njega :).

Ako  misliš  igrati  igre  sa  Virtual  Console  i  Gamecube  onda  ti  treba  i  jedan  ili  dva  gamecube  kontrolera koji danas više nisu toliko skupi ko prije.

Kablove  nije  potrebno  uzimati  ...  jedino  ako  hočeš  malo  bolju  kvalitetu  slike  (RGB  ili  komponentni).

Punjač  kupuješ  sam  a  bogami  i  baterije...  pomogučnosti  ne  neki  najjeftiniji.  U  Wiimote  idu  obične  AA  baterije.

Memorijska  kartica  ti  kao  takva  ne  treba  za  snimanje  pozicija  igara  jel  wii  ima  svju  memoriju,  jedino  se  može  kupit  SD  kartica  kad  ponestane  mjesta  u  Wii-u.Gamecube memorijska kartica je potrebna za snimanje pozicija kod Gamecube igara.

Klasični  gamepad  nije  potreban  kad  uzmeš  Gamecube  kontroler.

Dodatci  su  zgodni  i  od  nekih  ima  više  a  od  nekih  gotovo  nikakve  koristi... 

17 godina
moderator

Zahvaljujem...

Ovo s dodatnim nunchukom mi je najmisteriozniji dio (do sada sam imao informacije da je u svim situacijam dovoljan jedan).

Inače, vidio sam (u inozemstvu) punjač za četiri Wiimota!

A najviše mi se, kao dodatak, svidjela gitara za Guitar Hero (49 funti + 10 funti za dekorativnu prednju ploču) :)

17 godina
neaktivan
Miro kaže...

Ovo s dodatnim nunchukom mi je najmisteriozniji dio (do sada sam imao informacije da je u svim situacijam dovoljan jedan).

Ako se želiš boksati (WiiSport) ili igrati tenkiće (WiiPlay) s neki u paru, tada ti trebaju dva wiimota i divije nunchuke.
17 godina
neaktivan

Koje kontrolore za više igrača?
dobro bi bilo kupiti jos jedan kontroler i nunchuk, ali dosta igrica mogu igrati vise igraca sa jednim kontrolerom naizmjenice npr. golf, kuglanje itd...
Maro i Sonic olympic games se komplentna moze igrati sa jednim kontrolerom, i nije nista manje zabavno nego kad se igra sa vise kontrolera.

Treba li uzimati i dodatne kablove?
ne

Što je s punjačem (za baterije kontrolera)?
kontroler koristi AA baterije i bilo bi dobro kupiti punjive AA baterije i punjac. (oko 150 kuna - punjac+4baterije)
nunchuk ne koristi baterije jer se spaja na originalni kontroler

Koju veličinu memorijske kartice preporučate?
ne treba kartica

Da li praksa pokaže da je potrebno uzimati i klasični gamepad?
ne - ustvari mozda za stare igrce

Ima li smisla (praktične koristi) dokupljivati i one smiješne dodatke koji oponašaju reket i sl.?
probao sam igrati sa dodacima i mogu reci da cak i smetaju

jesti i spavati
17 godina
neaktivan
Miro kaže...

Zahvaljujem...

Ako se boks hoce igrati u dvoje potrebna su 2 nunchake

jesti i spavati
17 godina
neaktivan

Potrebna su dva i za Mario & Sonic @ Olympic Games!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jesu ako se igra u split screen, ali moze se igrati i jedan iza drugog.

jesti i spavati
17 godina
neaktivan

Ako ćeš igrati Wii u društvu to sigurno neće biti u društvu ljudi koji ga igraju svaki dan - dakle samo dokupi još jedan ili dva Wiimotea jer se njime svatko lako nauči koristiti za minutu do dvije, dok je nunchuck ipak više hard-core stvar. To znaju i proizvođači igara pa većina multiplayer igara koje su zabavne za mass market ne traži dodatne nunchucke. 

Baterije - punjive (što kvalitetnije) i standardni punjač (vjerojatno ga već i imaš). 

Memorijska kartica - također nepotrebna ako te ne zanimaju retro igre.

Dodatni kablovi - da - komponentni - radi spajanja na HD televizor da dobiješ bolju rezoluciju što dosta znači za kvalitetu slike. 

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice