napišem neko pitanje ili odgovor i nakon sat dva ili ne daj bože dan dva to ne mogu naći ! ako znam u kojoj grupi je,onda još nekako ali inače-nikako . gdje da kliknem da vidim bar svoje odgovore za danas ili jučer ili mi pojasnite na bilo koji način da nađem temu ??????? hvala
Kako da nađem svoju temu ili odgovor ?
- poruka: 11
- |
- čitano: 2.396
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
moj profil pa pogledaj teme
Samo s desne strane, ispod svojeg avatara, klikneš na "Teme u kojima sudjelujem", i pojavit če se sve teme u kojima si napisao post na ovom forumu. Vrlo korisna opcija koju nisam dosada viđao na forumima.
napišem neko pitanje ili odgovor i nakon sat dva ili ne daj bože dan dva to ne mogu naći ! ako znam u kojoj grupi je,onda još nekako ali inače-nikako . gdje da kliknem da vidim bar svoje odgovore za danas ili jučer ili mi pojasnite na bilo koji način da nađem temu ??????? hvala
Imaš u desnom stupcu, ispod svog avatara "teme u kojima sudjelujem", a u svom profilu možeš kliknuti na "pogledaj poruke", što ti je draže.
Imam nekih meni sada nevažnih tema u kojima sam sudjelovao a ne želim da mi se više pojavljuju u popisu tema,
postoji li mogućnost da se negdje "odjavim" s tih tema? To su teme u stilu "što se igra", "koji mobitel imate" i slično
a sada mi stalno iskaču na vrh popisa a ne pratim ih više.
Imam nekih meni sada nevažnih tema u kojima sam sudjelovao a ne želim da mi se više pojavljuju u popisu tema,
postoji li mogućnost da se negdje "odjavim" s tih tema? To su teme u stilu "što se igra", "koji mobitel imate" i slično
a sada mi stalno iskaču na vrh popisa a ne pratim ih više.
drugo je sudjelovati u nekoj temi, a drugo je pratiti neku temu
1. ako si sudjelovao, sudjelovao si. makar i samo jedan post. i te teme ćeš uvijek vidjeti u temama u kojima sudjeluješ
2. teme koje pratiš možeš ne pratiti. samo klikni na srce kraj naziva teme i više ju nećeš pratiti
Dobro sam ja post sročio, pitanje je za teme u kojima sam sudjelovao a ne želim više u njima sudjelovati niti me zanimaju kao one gore navedene,
nije neki problem ignorirati ih, mislio sam da možda ima kakva opcija koju sam predvidio. Ova za teme koje pratim znam, hvala svejedno.
Ne postoji način da ih izbaciš. Ako se ne varam to je potvrdio i Domagoj u nekoj od tema.
Ne postoji način da ih izbaciš. Ako se ne varam to je potvrdio i Domagoj u nekoj od tema.
da. ovdje
ali pala mi je na pamet ideja. da se napravi nešto što bi funkcioniralo na sličan način kao i ignoriranje autora, ali da se ignoriraju teme, posebno teme u kojima sudjelujem. tj. da te teme koje ignoriramo ne vidimo na toj listi, ali da ih vidimo kada pregledavamo podforum