Mislim ja ću bit kritičan i krajnje odvratan ali takav sam i prema sebi samome. A poanta ovog posta je želja za što boljim portalom i forumom kojeg sam prije smatrao svojim drugim domom.
Prvo dizajn bug.hr portala je "so 2008" što bi bio lijepi način za reć da je dizajn srednja žalost. Ali glavno je da ste dodali male strelice za navigaciju na nekim modulima. Dotjeravate do savršenstva proizvod koji je daleko od odličnog. Nećemo ni spominjat da site nema responsive design i da nije retina ready. Nadam se samo da niste završili u sljepoj ulici sa nekakvim custom cms sustavom (jer ste jednom rekli da volite sve custom) umisto da kao normalan svijet radite na Wordpressu, što WP nije dovoljno dobar % ? rofl..
Vijesti - svaka vijest je dosadna i nezanimljiva, sročena za priglupe ljude. Nadalje, ja od srama nebi stavio vijest staru 2-3 dana, potpuno najnormalnije. Što je to? Ruganje nekakvo? To se jednostavno kaže staffu da imaju 2 tjedna da budu sa vijestim up-to-date i da budu napisane stručno i razumno.
Nadalje, otkad se ne vidi tko je dao TD/TU je ubilo društveni aspekt foruma za 80%. Meni 100%. Druženje = 0. Osjećam se kao stranac na nekoć "mom" forumu.
Na kraju svega moram reć da su administratori na forumu zakon i da zaslužuju svaku kunu. Divota ljudi. Općenito forum je pun prekrasna svita i tako da je sve ovo velika šteta. Nekoć oaza na hr web prostoru - danas dosada živa.