- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Inace me dizajn necega previse i ne dira, ali ovo bode u oci.
Je li moguce da se fingerprint scanner "usporio" nakon updejta sa 6.0.0 (bilo na mobu kad mi je stigao) na najzadnji 7.0.0? Osjetim mali lag, zapravo mi i pomalo smeta, ispada mi isto kao da pattern ili pin unosim, dok je prije bio nesto brži.
Meni jednako brzo i fluidno radi, 7.0 mi stvarno nema ni jednu manu za sada :)
Je li moguce da se fingerprint scanner "usporio" nakon updejta sa 6.0.0 (bilo na mobu kad mi je stigao) na najzadnji 7.0.0? Osjetim mali lag, zapravo mi i pomalo smeta, ispada mi isto kao da pattern ili pin unosim, dok je prije bio nesto brži.
Da, i meni se usporio bar za pola sekunde.
Odnosno nakon vibracije ekrqnu treba sekunda da se upali

Hmm moram priznati da nisam to primjetio, ali ne mogu tvrditi da se nije usporilo. Sad sam upravo testirao i radi ok, ne mislim da je presporo, ali tesko mi je sjetiti se kako je radio prije posto nisam obracao paznju jer je ocito i tada radilo dovoljno brzo :)
Kazu da je bug.
BTW dosao je PureNexus beta rom na Nougatu.
Buildati mogu linuxasi koji znaju koristit github...Stable se ocekuje uskoro.
Uglavnom ima sve sto vam ikad treba od customizacije.

Stavio PureNexus 7.
Nema šanse da mi prorade led obavijesti.
Tko koristi PN, jel sve ok?
Pa beta je ;)
Stavio PureNexus 7.
Nema šanse da mi prorade led obavijesti.
Tko koristi PN, jel sve ok?
Pa piše u changelog da još nije podržano to..
Probaj u settings pod apps pa odeš na neku, možda ti pod Notifications ponudi
@Torent
ROM OS Version: 7.x Nougat
Status: Stable
Stable Release Date: 2016-10-10
@Mitch
To nisam nigdje vidio u opisu. Da jesam, nebih stavljao. Pošto je pisalo stable verzija, nije mi ni palo na pemet da takvo nešto nebi radilo.
P.S.
Radi, pronašao opciju negdje u izborniku, bila po defaultu isključena.
http://forum.xda-developers.com/nexus-6p/development/mod-google-assistant-stock-nbd90x-t3477868
Get Pixel's Google Assistant on Nexus 6P
Da, kazu da budu ga devovi ubacili u neke 7.1 romove.
Sve vise mi se cini da je Pixel propao u startu :D

@Torent
ROM OS Version: 7.x Nougat
Status: Stable
Stable Release Date: 2016-10-10
@Mitch
To nisam nigdje vidio u opisu. Da jesam, nebih stavljao. Pošto je pisalo stable verzija, nije mi ni palo na pemet da takvo nešto nebi radilo.
P.S.
Radi, pronašao opciju negdje u izborniku, bila po defaultu isključena.
Kako radi? Ima li bugova? Prije kad god sam stavljao romove vracao se na stock. Uvijek nesto fali ili ne radi....
Koristim ga nekih sat vremena. Nisam primjetio da nešto globalno nebi radilo što se tiče samo roma, ali mi svakako nedostaju mi neke customizacije na koje sam se naučio na RESURRECTION REMIX romu. Zbog toga sam i svojevremeno kod MM prešao na RR rom.
Koristim ga nekih sat vremena. Nisam primjetio da nešto globalno nebi radilo što se tiče samo roma, ali mi svakako nedostaju mi neke customizacije na koje sam se naučio na RESURRECTION REMIX romu. Zbog toga sam i svojevremeno kod MM prešao na RR rom.
Koje konkretno?
Na PN 6.0 ja sam našao debelo najviše funkcija, pa čak i u odnosu na RR
Ne mogu pronaći opciju dodijeljivanja dodatnih funkcija navigacijskim tipkama, npr. kill aplication za back tipku; ne nalazim opciju quick unlock (kada utipkam pin da automatski otključa zaslon, a ne da moram potvrdit), ne vidim opciju za mjenjanje ikona, konkretno krug s postokom unutra (postoji običan oblik) kao i promjenu boje tih ikona (bluetooth, sat, datum), mogućnost da kod punjenja i dalje prikazuje postotak (prikazuje samo na lockscreenu), ne nalazim tzv app ops....
Znam da za sve postoji dodatna rješenja, xposed i sl., ali volim da je sve upakirano u jednom.
Sjećam se da je u jednoj verziji kod MM, autor napravio rom kao "from scratch" i od onda su nestale neke meni dobre opcije, zato sam svojevremeno odustao od tog roma.
Ne mogu pronaći opciju dodijeljivanja dodatnih funkcija navigacijskim tipkama, npr. kill aplication za back tipku; ne nalazim opciju quick unlock (kada utipkam pin da automatski otključa zaslon, a ne da moram potvrdit), ne vidim opciju za mjenjanje ikona, konkretno krug s postokom unutra (postoji običan oblik) kao i promjenu boje tih ikona (bluetooth, sat, datum), mogućnost da kod punjenja i dalje prikazuje postotak (prikazuje samo na lockscreenu), ne nalazim tzv app ops....
Znam da za sve postoji dodatna rješenja, xposed i sl., ali volim da je sve upakirano u jednom.
Sjećam se da je u jednoj verziji kod MM, autor napravio rom kao "from scratch" i od onda su nestale neke meni dobre opcije, zato sam svojevremeno odustao od tog roma.
Sve što si napisao ima PN...ne znam jel to do Nougat nove verzije pa nisu sve ubacili, ali na MM sam baš sve imao.
To je obično u PureNexus u App drawer ili u psotavkama pod PureNexus pa u sidebar meniju imaš to
Da, u MM je bilo dosta toga od nabrojenih, sada u N nema.
Dobro, prva je verzija tek, biti će valjda..
RR restore..

Kod mene stock do daljnjega,ceka se 7.1. http://imgur.com/a/2MJVS

Uzivaj... ;)
Maloprije mi stigao update za ovaj mjesec, na Nougat-u sam, nadam se da će sljedeći bit na 7.1
Koji update? na NBD90X? Pa to je izaslo prije 10 dana ili tako nesto...
Malo ti kasni? meni je prije nekih tjedan dana izasao patch
meni bi trebao stići krajem idućeg tjedna :) jel potrebno raditi factory reset nakon instalacije nove verzije os-a?