Krajem listopada dobivamo Android 7.1, izlaskom Pixel uređaja.

Krajem listopada dobivamo Android 7.1, izlaskom Pixel uređaja.
uu super, samo cekam official release pixel launchera, bas mi pase sa swipeom za otvoriti
http://www.androidauthority.com/nexus-launcher-pixel-716094/
Ovaj ovdje cisto ok radi..nisam siguran da ce na store ic odma, kao sto ni Google Now nije
Koristim taj da, medjutim nema swipe left, posto google neda da se to radi.
Skuzio sam da su folderi drugaciji, okrugli su ali ikone unutar njega nisu jedna iza druge poredane...
Ako netko možda zna odgovor,
Recimo da kupim N6P sa Amazona ili computerunivers-a, gdje ostvarujem jamstvo (u EU jamstvo vrijedi najmanje 2g) u slucaju kvara? U Hrvatskoj kod ovlaštenih Huawei servisa ili negdje vani?
Ako netko možda zna odgovor,
Recimo da kupim N6P sa Amazona ili computerunivers-a, gdje ostvarujem jamstvo (u EU jamstvo vrijedi najmanje 2g) u slucaju kvara? U Hrvatskoj kod ovlaštenih Huawei servisa ili negdje vani?
Meni je ovlašten servis za Huawei u HR rekao da mobiteli kupljeni unutar EU imaju važeće jamstvo i kod njih u servisu.
Prodajem Nexus 6P 32 GB, nov, kontakt PM...
Nakon nekoliko dana i punjenja mogu reć samo pozitivno o Nougatu. Sve radi super i glatko. Notifikacije su puno bolje rješene, multi window je ludnica, ostale novosti nisam isprobavao. Baterija mi drži duže, pogotovo u standby-u. Ukratko, odličan os je postao još malo bolji
Zanima me kad će doć Nexus launcher? Vidim da se da neslužbeno skinut. Možda sa novim Pixel aparatima i 7.1 verzijom dolazi integriran?
Kolko slobodnog prostora ima verzija od 32GB? Jel vam to dosta ili fali? Trenutno na N5 imam slobodno nekih 15GB tako da pretpostavljam da ce 64GB biti nepotrebno..
Skoro 10 gb slobodno.
Kolko slobodnog prostora ima verzija od 32GB? Jel vam to dosta ili fali? Trenutno na N5 imam slobodno nekih 15GB tako da pretpostavljam da ce 64GB biti nepotrebno..
Oko 27GB je free...meni je 32 na Nexus 5 bilo premalo zbog slika, ovdje su jos vece slike.
ljudi ne znam di da pitam nexus 6p nov zapakiran 3200 ili mate 8 star 3 miseca 2700 ,,, kakv je nexus u igricama jel zapinju dead triger i tako te igre hvala pomagajte jel se griej i apd performansi
Real racing 3 ne zapinje. Asfalt 8 ne zapinje pa ne vjerume ni da ta zapinje. Sve je fluidno nista ne brini a i mozes ga malkice clocknuti ;) Ja jesam ;) Nekih 10% ;) Nexus 6p bez razmisljanja, manje ekran veca reza, nov, nexus....
hvala puno .. i da pitam di mogu uzet kaljeno staklo i maskicu
Novim Pixelima nije stiglo ništa novo.
6Povci i 5Xeri dobivaju unlimited storage za Photos (ili već jesu ako ste pratili moje postove), dobivaju Assistant i novi Launcher zajedno sa 7.1 negdje u studenom/prosincu.
Stvarno moraš bit lud dati duplo za ružniji, 10% brži telefon.
Upravo tako. NE vidim nista vrijedno upgrade-a barem jos godinu dok ne padnu na 400 EUR ;)
Razbio mi se moj G2, tako da uskoro uzimam mob, Nexus 6P me najvise privlaci.
Jel mislite da ima bolju kameru od O+3/ LG G5?
Razbio mi se moj G2, tako da uskoro uzimam mob, Nexus 6P me najvise privlaci.
Jel mislite da ima bolju kameru od O+3/ LG G5?
Ima/nema.
Flashaj si onaj lib za 1080@60 fpsa ak ti je bitan video.
Inače sa HDR+ je vjerojatno i dalje najbolja kamera uz S7/Note 7. Bez HDR+ je prosječna flagship kamera.
Hvala, ma video mi nije nista previse bitan, vise fotke. :)
Nije valjda previse "shakey" bez OIS-a :D
Hvala, ma video mi nije nista previse bitan, vise fotke. :)
Nije valjda previse "shakey" bez OIS-a :D
Ima EIS, elektroničku stabilizaciju koja je koma i ima užasan jello da trga video. Međutim malo su je ispeglali ili čak izgasili jer je meni sad zbilja odličan video u 4k...stvarno jako zadovoljan, mogu postat ako želiš. Fotke sam postao prije u punoj rezi. Evo par još iz 1. mj. http://imgur.com/a/rlbq2
Da, sve updatee u idućih 12 mj. ćemo dobit, dakle 7.1 i 8.0 na ljeto. I onda je to vjerojatno sve.
Da li bi ovaj google pixel mogao doci u t-com, vip, tele 2 ponudu?