Huawei Nexus 6P

poruka: 1.135
|
čitano: 196.168
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Huawei Nexus 6P
Cekajmo sluzbeno otkrivanje oba modela, jedan bi trebao imati SD821 :), samo me strah rendera da nisu izbacili dual front facing speakers
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Edit: preko mobitela na bugu pisem pobrisite oe duple
17 godina
Huawei Nexus 6P

To bi trebalo biti danas?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Ja sam imao g5 i duboko me razočarao, kvaliteta kamere jer jako loša čak i u dnevnom svijetlu... No eto uzeo sam sada 6P 64gb sa brdo dodatne opreme ( maskica, staklo, kablovi, vr...etc ) za 4000kn, i pre sretan sam sa 6p, no najviše ne raduje to kaj se ponovo mogu baciti na tom developing ;).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Huawei Nexus 6P

koji su ovo renderi HTC nexusa?

http://wccftech.com/htc-nexus-3d-renderings/

čini mi se da ti renderi nisu prikazani nigdje na vijestima o novim nexusima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

A pogle kolko je vijest stara..

17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Generecki da generickiji ne moze biti ;)

12 godina
Huawei Nexus 6P

Gdje je najbolje naruciti 6P??

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mi moze netko objasniti sta je ovaj reddit, imao sam prije aplikaciju ali jede 300mb ramaa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Edit:kriva slika
16 godina
Huawei Nexus 6P

Tocno sam prepostavio, Nexus program se gasi, prelazi se potpuno u Pixel.

Izlazi model XL, dakle proizvodac je po prvi puta Google, 4.10.

Imat ce posebne UI tweakove od Googlea.

Bivsi "nexus" postaje play exp...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Citao sam o tome bas jucer na AA, iskreno ne smeta mi taj potez dok god nastave podrsku kakvu su do sada imali, jedva cekam da vidim te pixel "nexuse" sta imaju za ponudit. Ali se drzim 6P jos 2god sigurno
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Rodić kaže...
Citao sam o tome bas jucer na AA, iskreno ne smeta mi taj potez dok god nastave podrsku kakvu su do sada imali, jedva cekam da vidim te pixel "nexuse" sta imaju za ponudit. Ali se drzim 6P jos 2god sigurno

Pa Nexus ce dobiti Android 8 i vjerojatno 8.1 ako bude podverzija, tu ce stati podrska za 810.

Nakon toga se definitivno najvise isplati uzet Pixel jer je proizveden direktno od Googlea, oni izdaju drivere za cipset itd. bit ce zanimljivo promatrat prvi Pixel kako napreduje.

15 godina
Huawei Nexus 6P

https://developers.google.com/android/nexus/images#angler

Napokon stigao factory image za Nougat!

Sad ne znam jel da pričekam da mi ponudi OTA ili da flasham ovo. Navodno dosta ljudi ima problema na sedmici, uglavnom beta testeri. Ne znam jel situacija drukčija da flasham preko adb-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Ja bio na beti i dobio ota isti dan kad je postalo zvanicno i nikakvih problema...
16 godina
Tonchek kaže...

https://developers.google.com/android/nexus/images#angler

Napokon stigao factory image za Nougat!

Sad ne znam jel da pričekam da mi ponudi OTA ili da flasham ovo. Navodno dosta ljudi ima problema na sedmici, uglavnom beta testeri. Ne znam jel situacija drukčija da flasham preko adb-a.

Kao što sam pisao, flashaj ovo, ali prvo moraš backupat sve sa "sdcarda" na komp.

Factory image je bolji za flashat jer se flashaju neke stvari koje se ne mogu preko OTA (novi radio i BL).

Ja mislim da je Radio ključan za bolji battery life. Sada ću flashat image i zapravo neću instaliravat više ništa od aplikacija...malo da se odmorim od svih mjesec dana bez Fb, Ig, Wapp, Snap itd. :)

17 godina
Upravo sam dobio novi Nexus 6p. Ako je netko zainteresiran za kupnju, neka se javi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Huawei Nexus 6P

flashao preko fastboota sve, od radia do vendora. naravno, otključao bootloader prvo, nakon svega zaključao, radio ko beba. wipe svega i radi mob ko beba, fingerprint nema lag-a kak se je pisalo po forumima, dalje ću vidjet za battery life. javim se s dojmovima kroz koji dan 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hrco kaže...
Upravo sam dobio novi Nexus 6p. Ako je netko zainteresiran za kupnju, neka se javi.

Prodano!

16 godina
Huawei Nexus 6P

kakva su iskustva s N-om? ja sam sideloado OTA update jucer tak da za sad nemam bas kaj previse za reci, vi koji ste duze na N-u, kak je baterija? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Ja licno nemam nikakvu primjedbu....Jedina mozda primjedba jeste sto en radi otkljucavanje otiskom prsta na punjacu pa moras wake na tipku pa onda radi...Glupost al et...

16 godina
Blade18 kaže...

kakva su iskustva s N-om? ja sam sideloado OTA update jucer tak da za sad nemam bas kaj previse za reci, vi koji ste duze na N-u, kak je baterija? 

Presao sa zadnjeg PureNexus ROMa.

Stock radi super, jako fluidno, bolje nego MM.

Sve ostalo nikakav lag...vrtim ElementalX i systemless root.

Flashao sam factory image i formatirao citav mob pa vratio slike gore.

14 godina
neaktivan
Ja zadovoljan, sve fluidnije, iako je i MM bio, baterija mi otprilike 4, 4.5 SOTa ovaj bundled sustav za poruke mi je super samo sto mi smeta sto npr kod wappa ako mi netko posalje dvije poruke odvojeno samo zadnju primljenu vidis
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Rodić kaže...
Ja zadovoljan, sve fluidnije, iako je i MM bio, baterija mi otprilike 4, 4.5 SOTa ovaj bundled sustav za poruke mi je super samo sto mi smeta sto npr kod wappa ako mi netko posalje dvije poruke odvojeno samo zadnju primljenu vidis

Da, nije se Wapp prilagodio..na Messengeru to ok funkcionira preko scrolla

14 godina
neaktivan
Ahaa, nisam znao, znaci treba njih cekat da se prilagode Nougatu :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ahaa, nisam znao, znaci treba njih cekat da se prilagode Nougatu :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Rodić kaže...

taj 4.5h SOT mi nikako nije jasan jer ja ne mogu dobit vise od 2.5h... naravno imam FB i te gluposti, ali kako ti koristis mobitel da imas tolko SOT?

14 godina
neaktivan
Huawei Nexus 6P

Gluposti poput FB aplikacije ili messanger njegov ne koristim, za facebook odem preko browsera, ako me netko treba ima me na wappu.

Mobitel koristim, wapp, skype, tapatalk, snapchat, i stalno nesto googlam, saljem mailove slusam YT, ili sa play musica.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Blade18 kaže...
Rodić kaže...

taj 4.5h SOT mi nikako nije jasan jer ja ne mogu dobit vise od 2.5h... naravno imam FB i te gluposti, ali kako ti koristis mobitel da imas tolko SOT?

Mislim da previse punis mob na quickchargeu...meni je uvijek bolji battery life kad mob napunim preko kompa.

Ja sam imao prije 2.5h sot uvrh glave. No dosao sam na ideju da na mjesec dana ne koristim nijednu drustvenu mrezu, niti whatsapp pa sam flashao factory Nougat.

Sada sam evo na 84%, 36 minuta SOT...sto daje nekih 4h SOTa. Ali meni najvise trosi NBA Live, Soundcloud i Spotify.

Uglavnom problem ti je u softveru....dosta aplikacija krivo pristupa hardveru - na stari nacin.

Sada je Android kodiran da imas bundle "drivera" iz kojeg izvlacis sto ti treba..wifi, radio, gps itd. Ovako aplikacije neke poput Snapchata i Facebooka pristupaju radiu i kameri direktno (mm-camera-daemon) ali ne znaju taj modul ugasit. Kada se pristupa preko bundlea, njihovo gasenje kontrolira Doze.

Uglavnom daleko najveci potrosac je Chrome pa Facebook pa Snapchat. Probaj koristit mob u safemodu jedan dan pa vidi batku.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2016 12:37 (Mitch).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice