- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To bi trebalo biti danas?
koji su ovo renderi HTC nexusa?
http://wccftech.com/htc-nexus-3d-renderings/
čini mi se da ti renderi nisu prikazani nigdje na vijestima o novim nexusima.
A pogle kolko je vijest stara..
Evo novi render od Nexus Sailfisha
http://www.phonearena.com/news/Check-out-the-latest-HTC-Nexus-Sailfish-renders-and-specs_id84605
Generecki da generickiji ne moze biti ;)
Gdje je najbolje naruciti 6P??
Tocno sam prepostavio, Nexus program se gasi, prelazi se potpuno u Pixel.
Izlazi model XL, dakle proizvodac je po prvi puta Google, 4.10.
Imat ce posebne UI tweakove od Googlea.
Bivsi "nexus" postaje play exp...

Pa Nexus ce dobiti Android 8 i vjerojatno 8.1 ako bude podverzija, tu ce stati podrska za 810.
Nakon toga se definitivno najvise isplati uzet Pixel jer je proizveden direktno od Googlea, oni izdaju drivere za cipset itd. bit ce zanimljivo promatrat prvi Pixel kako napreduje.
https://developers.google.com/android/nexus/images#angler
Napokon stigao factory image za Nougat!
Sad ne znam jel da pričekam da mi ponudi OTA ili da flasham ovo. Navodno dosta ljudi ima problema na sedmici, uglavnom beta testeri. Ne znam jel situacija drukčija da flasham preko adb-a.
https://developers.google.com/android/nexus/images#angler
Napokon stigao factory image za Nougat!
Sad ne znam jel da pričekam da mi ponudi OTA ili da flasham ovo. Navodno dosta ljudi ima problema na sedmici, uglavnom beta testeri. Ne znam jel situacija drukčija da flasham preko adb-a.
Kao što sam pisao, flashaj ovo, ali prvo moraš backupat sve sa "sdcarda" na komp.
Factory image je bolji za flashat jer se flashaju neke stvari koje se ne mogu preko OTA (novi radio i BL).
Ja mislim da je Radio ključan za bolji battery life. Sada ću flashat image i zapravo neću instaliravat više ništa od aplikacija...malo da se odmorim od svih mjesec dana bez Fb, Ig, Wapp, Snap itd. :)
flashao preko fastboota sve, od radia do vendora. naravno, otključao bootloader prvo, nakon svega zaključao, radio ko beba. wipe svega i radi mob ko beba, fingerprint nema lag-a kak se je pisalo po forumima, dalje ću vidjet za battery life. javim se s dojmovima kroz koji dan
Prodano!
kakva su iskustva s N-om? ja sam sideloado OTA update jucer tak da za sad nemam bas kaj previse za reci, vi koji ste duze na N-u, kak je baterija?
Ja licno nemam nikakvu primjedbu....Jedina mozda primjedba jeste sto en radi otkljucavanje otiskom prsta na punjacu pa moras wake na tipku pa onda radi...Glupost al et...
kakva su iskustva s N-om? ja sam sideloado OTA update jucer tak da za sad nemam bas kaj previse za reci, vi koji ste duze na N-u, kak je baterija?
Presao sa zadnjeg PureNexus ROMa.
Stock radi super, jako fluidno, bolje nego MM.
Sve ostalo nikakav lag...vrtim ElementalX i systemless root.
Flashao sam factory image i formatirao citav mob pa vratio slike gore.
Da, nije se Wapp prilagodio..na Messengeru to ok funkcionira preko scrolla
taj 4.5h SOT mi nikako nije jasan jer ja ne mogu dobit vise od 2.5h... naravno imam FB i te gluposti, ali kako ti koristis mobitel da imas tolko SOT?
Gluposti poput FB aplikacije ili messanger njegov ne koristim, za facebook odem preko browsera, ako me netko treba ima me na wappu.
Mobitel koristim, wapp, skype, tapatalk, snapchat, i stalno nesto googlam, saljem mailove slusam YT, ili sa play musica.
taj 4.5h SOT mi nikako nije jasan jer ja ne mogu dobit vise od 2.5h... naravno imam FB i te gluposti, ali kako ti koristis mobitel da imas tolko SOT?
Mislim da previse punis mob na quickchargeu...meni je uvijek bolji battery life kad mob napunim preko kompa.
Ja sam imao prije 2.5h sot uvrh glave. No dosao sam na ideju da na mjesec dana ne koristim nijednu drustvenu mrezu, niti whatsapp pa sam flashao factory Nougat.
Sada sam evo na 84%, 36 minuta SOT...sto daje nekih 4h SOTa. Ali meni najvise trosi NBA Live, Soundcloud i Spotify.
Uglavnom problem ti je u softveru....dosta aplikacija krivo pristupa hardveru - na stari nacin.
Sada je Android kodiran da imas bundle "drivera" iz kojeg izvlacis sto ti treba..wifi, radio, gps itd. Ovako aplikacije neke poput Snapchata i Facebooka pristupaju radiu i kameri direktno (mm-camera-daemon) ali ne znaju taj modul ugasit. Kada se pristupa preko bundlea, njihovo gasenje kontrolira Doze.
Uglavnom daleko najveci potrosac je Chrome pa Facebook pa Snapchat. Probaj koristit mob u safemodu jedan dan pa vidi batku.