Ocu uzimat ovu graficku mozeli vase misljenje o njoj
I oceli je moci pokrenuti moje napajanje
Platinum ms-400atx p4
Ostatak konfiguracije
Intel Pentium processor e6500
80 GB HDD
3GB DDR2
DVD RW
Ocu uzimat ovu graficku mozeli vase misljenje o njoj
I oceli je moci pokrenuti moje napajanje
Platinum ms-400atx p4
Ostatak konfiguracije
Intel Pentium processor e6500
80 GB HDD
3GB DDR2
DVD RW
Napajanje će držati, e sad, zavisi kolko bi para platio navedenu grafu.
Koji ti je budžet i može li polovno?
320 kuna , polovna
320 kuna , polovna
Previše, za te pare ja bih potražio malo po oglasnicima polovnu HD4850 512. Mnogo bolji izbor. Što se napajanja tiče, držalo bi, al je pitanje kolko dugo.
HD 5670 (DDR5) polovna bi super sjela na tu konfu.
Previše, za te pare ja bih potražio malo po oglasnicima polovnu HD4850 512. Mnogo bolji izbor. Što se napajanja tiče, držalo bi, al je pitanje kolko dugo.
Napajanje bi držalo par minuta i onda bi se rasplinulo u dim! 9800GT baš i nije poznat po štedljivosti, a ako ga se spoji na MS Industriala, jedino što se može očekivati je vatromet.
Apsolutno se slažem... Ukoliko kolega (autor teme) nema novca i za novo napajanje, HD5670 s GDDR5 memorijom zaista bi bila najbolji izbor.
Napajanje bi držalo par minuta i onda bi se rasplinulo u dim! 9800GT baš i nije poznat po štedljivosti, a ako ga se spoji na MS Industriala, jedino što se može očekivati je vatromet.
Apsolutno se slažem... Ukoliko kolega (autor teme) nema novca i za novo napajanje, HD5670 s GDDR5 memorijom zaista bi bila najbolji izbor.
Do prije par dana je na njuškalu bila Sapphire 5670 1GB DDR5 sa standardnim Accelerom za 250Kn, s jamstvom.
Znam da mi je taj model (Platinum 2.03 400 ATX P4) bez problema držao HD5770, hladan i tih.
Bizovom frendu je neki MS 400 (ne znam model) bez problema držao HD3870.
Drže MSovi drže, ali je to upitno, lutrija na duge staze.
Za razliku od MSa, npr. Linkworld 400 (ne znam model) mi je riknuo na X3 i HD3650 + za vrijeme kartanja bele. Davno je to bilo, ali se još uvijek sjetim mirisa ''zgoreline''.
Inače, na tog Platinuma slobodno neka stavi HD5750/6750. Držat će bez pol beda i na duge staze, budući da grafa troši osamdesetak W.
Može i 5770/6770, no na duge staze je to lutrija, dok ovako, s HD5750/6750 može mirno spavati.