da kupim dvije Ati Radeon Sapphire HD 5830 1GB pa stavim u CrossFire
ili jednu Ati Radeon Sapphire HD 5870 Vapor-X 2GB
hvala 
da kupim dvije Ati Radeon Sapphire HD 5830 1GB pa stavim u CrossFire
ili jednu Ati Radeon Sapphire HD 5870 Vapor-X 2GB
hvala 
Pa ako su ti bitne perfomanse, 5830 Crossfire svakako. Ali onda je velika vjerovatnost problema sa driverima u igrama koje izadu; Loše skaliranje, artifakti i sl.
5870 2GB je s druge strane dosta sporija, ali jako kvalitetna investicija.
pogledai u moj pc i umjesto HD4870 Vapor-X 2GB Crossfire zamisli HD5830 Crossfire ili jednu HD5870 2GB
sto bi mi se vise isplatilo?
grafe trebam za gaming da swe igre garafa (grafe) vrte na ultra high
pogledai u moj pc i umjesto HD4870 Vapor-X 2GB Crossfire zamisli HD5830 Crossfire ili jednu HD5870 2GB
sto bi mi se vise isplatilo?
grafe trebam za gaming da swe igre garafa (grafe) vrte na ultra high
HD 5830 Crossfire.
Ako smijem pitati zašto mijenjaš 4870 crossfire?
I zašto koristiš 2GB modele na 22" monitoru?
zelim ih prodat dok jos mogu nest dobit za njih kojih 1500kn za svaku sad kad dode HD 6XXX jos ce im bolje pasti cijena a i HD5830 Crossfire bolje su imal bum vise fps-a para imam pa zasto ne?
a zasto nebi?
podrzava ova grafa Crossfire?
Gigabyte ATI RADEON HD5830
Da,podržava.
zelim ih prodat dok jos mogu nest dobit za njih kojih 1500kn za svaku sad kad dode HD 6XXX jos ce im bolje pasti cijena a i HD5830 Crossfire bolje su imal bum vise fps-a para imam pa zasto ne?
Aha, tom logikom ideš. Ja svoj hardver tjeram dok ide, kad "oslabi" stavljam novi.
1500 Kuna je solidna cijena za jedan komad. Mada mislim da si ih precijenio bez obzira sto imaju po 2 gigabajta, ali ako možeš prodati što da ne.
zamisli da si na mojem mjestu i prodajes te dvije grafe koliko bi stavil cijenu ako smijem znati 
zamisli da si na mojem mjestu i prodajes te dvije grafe koliko bi stavil cijenu ako smijem znati 
Nebih da spamam, ali da prodajem naravno da bi podigao cijenu da šo više izvučem.
Prethodni post sam napisao više iz pogleda nekog kupca. Nova 4870 je nešto više od 1000 Kn ali sa 1GB i bez Vapor-x, sa Vapor-X 1GB je 1432 Kune
Bez obzira, kada uspiješ srediti 5830 u Crossfire nabaci koju sliku da vidimo kako izgleda mašina.
Malo si puno skup, i nove su jeftinije, ja za njih ne bi dao više od 1100 KN po komadu, pa ni da mi čistiš snjege na prilazu cjelu zimu!?
Grafa 4870 1GB nevrijedi više od 1000kn nikako dok se modeli sa 512MB cijene cca 800kn što su i realne cijene s obzirom na novije modele i nadolazeće serije.
ja neam 1GB i xfx cipove u njoj i nije stock cooler
imam 2GB Vapor-X i Sapphire cipove i prodajem po 1500kn
grafe su stare 6-7 mjeseca imaju garanciju swe radi 100%
Novi Vapor X sa 1GB košta 1500 kuna. Tih 2GB je totalno nepotrebno i neznam tko je lud da daje za polovnu grafičku iste novce kao i za novu.
BTW polovna znači rabljena pa mislim da je neko krivo razumio riječ "polovna"....

grafa prodana liku u lici za 1450 kn aaaaaaaaaaahahahahahahahahaha i ne vrijedi onda toliko pa FOF!!!!