Pozz svima.. Imam jedan problem, naime kupio sam od frenda grafičku karticu radeon hd 2600 xt 256 mb rama..... Jako sam zadovoljan grafičkom (naspram stare) no u nekim igrama raspuca se teksura maximalno a u nekim je sve normalno?? npr. Just Cause, Gta IV i League Of Legends rade normalno, dok Mafia 2, Live For Speed, Ages Of Rome, Call of Duty 2 i Rigs of Rods puca tekstura... zagrijavanje kartice je oko 55 -60 stupnjeva, nisam ju klokao.... imate slika pa pogledajte!! i ako znadete rijesiti kvar, molio bih vas da mi odgovorite!! Nadam se da ima dovoljno slika... vise mi se nije dalo slikat.. i uploadat :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prodo ti je ocito potrganu grafu...
Pa zar nije logicno da onda u svim igrama pucaju teksture?
Prodo ti je ocito potrganu grafu...
Pa zar onda nije logicno da u svim igrama puca teksura??
Probaj s drugim driverima !
El je moguce da mi nije instaliran OpenGL ili tako nesto tih softwera za graficku??? Directx je 100% instaliran... podrzava 10.0
Sjecam se da sam s Borderlandsom imao takve texture i instalacija drugih drivere je rijesila problem !
A da nije jednostavno do same kartice, tj. 'godine proizvodnje'?
Ma nije sigurno kartica je stara jedno 2 godine!!
Ma nije sigurno kartica je stara jedno 2 godine!!
Release date 27.06.2007 . Tako da nije stara 2 godine nego joj je jučer bilo 5 godina...
radeon hd 2600 xt 256 mb rama..i
Ja imam radeon hd 2600 pro 512 mb i meni je nedavno pocela pucati tekstura u prakticki svim igrama pa i onima u kojima nije prije. To mi je prvo bilo na win 8, pa sam radi toga prebacio na win 7 i isti se problem pojavio.
Moramo li mijenjati graficku?
Provjeri temp. grafe kod igranja !
Heheheh Ja rijesio svoj problem... HAF HVALA TI.. sto sam ucionio to je da sam skinuo nove drivere sa AMD-ove stranice neke beta fix... nesto... i tamo kad ti se otvori ono catalyst.... imas install ili remove... ja kliknuo na remove.. onda ti iskoci upozorenje da ce ti se sve obrisat, potvrdis i onda ti obrise sve drivere.. i jos svasta nisam stigao sve procitat jer je odma prebacilo i pocelo brisat..., znaci obrisao tako i instalirao nove te beta fix nesto.. i sad sve radi nema niti jedne piknute teksture... SAVRSENO :DDDD HVALA TI JOS JEDNOM :DD
Sam ti rekel ! BTW za zahvalit imas gumb HVALA !
Tog se nisam sjetio ali eto netko je imao takvih problema pa zna rijesenje...:D Ugl.neka si ti problem rijesio i da je grafa ispravna ostalo je manje bitno...Isto tako sam ja imao problema samo sto sam ja morao u igrici i to jednoj namjestit sa direct x11 mislim na x10 i poslije toga je sve radilo kao po loju,ugl. ima i toga da se nesto mora iskljucit,ukljucit ili promijenit u postavkama igara...:D
Da.... Nadam se da ce i ova tema nekome pomoci.. ako ce netko imati isti ovakav problem :D
Da.... Nadam se da ce i ova tema nekome pomoci.. ako ce netko imati isti ovakav problem :D
I ja sam imao problema sa tim i imao sam drivere 12.4. Kada sam unistalirao drivere vidio sam da je izašla verzije 12.4b koja ispravila određene bugove tj. artefakte u određenim igarama. Sada sa tom novom verzijom uopće nemam problema.
I ja sam imao problema sa tim i imao sam drivere 12.4. Kada sam unistalirao drivere vidio sam da je izašla verzije 12.4b koja ispravila određene bugove tj. artefakte u određenim igarama. Sada sa tom novom verzijom uopće nemam problema.
Sad je sve u redu??
Sad je sve u redu??
Jest.
Ova metoda definitivno radi...... upravo uradio isto :-D...
A do pucanja tekstura je doslo automatskim upgradeom Catalysta.... micanje svega i stavljanje posljednje verzije i sve fino radi..
Pozdrav