Problemi sa novom Sapphire HD 6950 1Gb Dual fan!

poruka: 30
|
čitano: 4.070
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Kupio sam ju 27.9 i odma ju stavio i instaliro drivere. Problemi se javljaju kad igram Mass Effact 2 na taj način da nevidim pucanj iz puške a niti vidim lica ljudi u dialogu (tj kad se kamera jako približi prema toj osobi ona postane crna),javljaju se isto tako u BF Play 4 free kad naciljam pojavi mi se neki strašno mutni blur , onda u SAMP-u(San Adnreas MP) mi je chat jako loše rezolucije... A najčudnije mi je da su mi u skypeu one komande " end call ,add people ,my video" itd veoma mutne tj. jedva ih čitam! Jel to možda zbog pre slabog procesora koji imam ili zbog same grafičke ili zbog drivera?

Konfiguracije su pod moj PC

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.10.2011 11:01 (Srki444).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Problemi sa novom Sapphire HD 6950 1Gb Dual fa

Jel ti dobro napajaš tu grafu ? Nevidim ti pod Moj PC ništa.

14 godina
neaktivan

Imam napajanje SeasonicSS-520GB,ATX 2,520W. Neznam zakaj ništ nevidiš pod Moj pc....

14 godina

Kako ce vidit kad ga nisi ispunia?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pa ispunio sam ga...

onda ču napisat:

Processor:     Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8500 @ 3.16GHz (2 CPUs), ~3.2GHz
Memory:    
4096MB RAM
Hard Drive:    
500 GB
Video Card:    
Sapphire HD 6950 1Gb GDDR5
Monitor:    
LG Flatron W2242T 22"
Sound Card:    
Realtek HD Audio output
Speakers/Headphones:    
Trust Soundwave 240 3D 100W
Keyboard:    
Logitech
Mouse:    
Roccat Kone
Mouse Surface:    
Roccat Taito
Operating System:    
Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1
Motherboard:    
BIOSTAR P43-A7
Power supply:  Seasonic SS-520GB, ATX 2, 520W

14 godina

Deinstaliraj drivere od stare grafe i ove drivere.Pocisti registry sa Ccleanerom i onda instaliraj 11.9 drivere opet.Btw cpu ti botlenecka grafu,ocni ga.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

1 0 hvala 0
14 godina

CPU ti je daleko preslab za takvu grafu, ali to nemože praviti probleme kakve ti opisuješ! Napajanje također ti je dobro. Probaj počistiti komplet drivere sa driver sweeperom i ako nebude normalno, idi reklamirati.

14 godina
neaktivan

Evo prvo sam uninstaliral sadašnje drivere(nisam mogo stare tj. od prošle grafe zato kaj sam ih več prije uninstaliro.onda restart.onda sam očistio registry i instaliro nove 11,9 drivere i pokrenul Mass efact 2 i čim se pokrenu crash-al se. ali sam primjetio da dok sam instaliro 11,9 on inije mog instalirat C++ redistrutable... mislim da imam C++ 2008 ili nekaj tak ali sad dok hoču sve ponovno uninstalirat ne vidim C++... I neznam kak da uninstaliram drivere sa driver sweeperom.

14 godina
neaktivan

Evo pokušo sam sve ali jednostavno neče uninstalirati stari C++ iz 2008 nego uvjek faila a nemo gu ga niti update-at.A ovi problemi sa grafikom su još uvjek prisutni. Šta da radim?

15 godina

Probaj kod nekog prijatelja piknut grafu da vidis kak ce se ponasat . Koju si grafu imao prije HD6950?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Prije sam imo Sapphire HD 4870 512Mb. I inače sad od kad sam iskoristio driver sweeper i insatilro 11,9 drivera(iako mi je opet failao C++) nevidim više Catalys control center u desnom kiliku na desktopu...

14 godina

probaj staviti nove windowse

14 godina
neaktivan
Srki444 kaže...

Prije sam imo Sapphire HD 4870 512Mb. I inače sad od kad sam iskoristio driver sweeper i insatilro 11,9 drivera(iako mi je opet failao C++) nevidim više Catalys control center u desnom kiliku na desktopu...

da stavi nove windowse obavezno

Join Teamspeak 3 === 217.114.63.57
15 godina

Ili prvo probaj ručno instalirat taj C ++ .

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

To ti je do drivera sigurno i nekih opcija. Pošto nisam za svojim kompom, ne mogu ti točno reći koja bi to opcija mogla biti. Ako ima negdje opcija vrati defaultne postavke, vjerujem da ćeš tako riješiti svoj problem.

Volim seks i rado ga se sjećam...
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
protjeran

Mislim da ćeš morati ponovno instalirati catalyst, prije toga odinstaliraj ovaj i pobriši ati folder (ili je sad AMD folder, ako imaš ati i amd folder obadva briši). S driver sweeperom označi da ti nađe sve vezano uz ati i nek očisti. Restart i ponovna instalacija drivera. Reinstal windowsa bi bila zadnja opcija, osobno mislim da se može riješiti i bez toga. Ako se ne snalaziš u svemu tome pozovi nekoga tko zna što radi i vjerovatno će sve štimati u roku 5 minuta. 

''Mulder, toads just fell from the sky!'' ''I guess their parachutes didn't open.''
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
Nije to bas slab proc i nikako ne mize biti preveliki bottleneck, ne znam zasto uopce spominjete procesor jer to sto se njemu dogada nema nikakve veze s procesorom..... to je do grafe, monitora ili drivera/softvera
Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
15 godina
neaktivan

obavezno reinstalirati windowse, staviti nove drivere i onda bi trebalo raditi...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka

1 1 hvala 1
17 godina
protjeran
rebelsy kaže...

obavezno reinstalirati windowse, staviti nove drivere i onda bi trebalo raditi...

Šanse su da će raditi nakon toga, no stvar je u tome da se problem vjerojatno može riješiti i bez reinstalacije windowsa.

''Mulder, toads just fell from the sky!'' ''I guess their parachutes didn't open.''
16 godina
neaktivan

ja imam istu takvu grafu... i ponasa se uredu na bilo kojoj igri... nisan je provao na ME2 al sada budem.... 

OBAVEZNO napisi kako si rjesija problem da znam ako mi se isto dogodi...

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

Meni izgleda kao da ti je MLAA uključen u driver-u. Isključi ga.

To je Morphological Fitlering an slici; no novi CCC valjda drugačije izgleda.

http://ad-infinitum.com.hr/ Hrvatska Star Trek Online Flota
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Evo upravo sam uninstalirao driver onda restart onda sam zbrisl sve datoteka sa ati ili amd ,onda sam sa driver sweeperom pokušo ali on je našo samo AMD display a kad sam pogledo gdje se to nalazi ispalo je Sistem 32 pa to nisam htel dirat... potom sam restaro opet.onda sam instaliro nove drivere ali me muči to što kad sada hoču instalirat to on prepoznaje da ja imam C++ iz 2008 i onda kaže    "Select to upgrade from "microsoft Visual C++ 2008 SP1 reditribtable" version 9.0.30729.4148 to Microsoft Visual C++ 2010 redistributable (x64)"....  nakon toga instaliram i kaže mi "Application Install:instal package failure" nakon toga nastavim sa instalacijom i na mi piše "Failures occurred during installation" pritisnem View Log i shvatim da mi se nije uspio updateat J***** C++...... Nije valjda da moram Windowse mjenjat!!??

17 godina
protjeran

Trebao si pobrisati i taj amd display - rekao sam ti, ako se ne razumiješ nađi nekoga ko se razumije. Druga stvar, ako ti ne bude valjalo opet nakon ove instalacije pobriši sve kako sam ti napisao gore, skini si catalyst 11.8 i kada ga ideš instalirati odaberi express, nemoj dirati u custom instalaciji ništa.

14 godina
neaktivan

Jedva!!  Evo radi sve !!  Bila je fora u tome da moro maknut sve sa driver sweeperom(hvala Psychotic Baklava) (AMD Display) i onda reinstalirat C++2010 ali samosatalno! TomoR je imao pravo ,bio mi je uključen MLAA.

Problem rješen NAPOKON!(ali sad pak moram naučit kako clocati procesor zato kaj ga hoču dič na 4.0Ghz)ufff...

Jedno pitanje još: Jel če mi trebat novi cooler ako ga clocnem na 4.0?

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.10.2011 10:37 (Srki444).
16 godina
da...preporuka mugen2 ili 3
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
14 godina
protjeran

edit

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.10.2011 10:43 (Volume).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Volume kaže...

edit

Ne kužim... Edit??

14 godina
Srki444 kaže...
Volume kaže...

edit

Ne kužim... Edit??

Falia je pa je izbrisa i napisa EDIT.

15 godina
neaktivan
PsychoticBaklava kaže...
rebelsy kaže...

Šanse su da će raditi nakon toga, no stvar je u tome da se problem vjerojatno može riješiti i bez reinstalacije windowsa.

da je napravio ovo odmah, ne bi imao nikakvih problema... novi windows, novi driveri, sve frisko instalirano ...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
15 godina
neaktivan

Ovdje svi odmah preporuciji reinstalaciju windowsa, od recimo 50 'casual' ljudi koje znam da koriste PC, 1% bi uopće to palo na pamet, a ne da još znaju reinstalirati.

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
2 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice