Problem s GTX 295

poruka: 13
|
čitano: 2.366
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problem s GTX 295

Imam jedan problem s svojom grafickom...naime radi se o tome da su temperature u idelu i u full loadu abnormalno velike....prije nekih 4 mjeseca kad sam se vratio s mora(komp nije radio 2 mjeseca) temperature su postale velike. Prije toga graficka je idelu imala oko 42-50 C a sad ima od 70 C do 80 C a u full loadu prije je bilo 93C (u FureMarku) , a sad je oko 100 u full loadu. Po meni jedino logicno rjesenje je da se termalna pasta na cipovima otopila ili stvrdnula....

Slusam sve prijedloge i komentare....

HVALA 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
RE: Problem s GTX 295
xrobix kaže...

Imam jedan problem s svojom grafickom...naime radi se o tome da su temperature u idelu i u full loadu abnormalno velike....prije nekih 4 mjeseca kad sam se vratio s mora(komp nije radio 2 mjeseca) temperature su postale velike. Prije toga graficka je idelu imala oko 42-50 C a sad ima od 70 C do 80 C a u full loadu prije je bilo 93C (u FureMarku) , a sad je oko 100 u full loadu. Po meni jedino logicno rjesenje je da se termalna pasta na cipovima otopila ili stvrdnula....

HVALA 

pa vjerovatno i je... nekom logikom, ako komp nije radio 2. mjeseca najvjerovatnije se stvrdla tj. osusila. tesko da se to moze otopit. 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
neaktivan
skank666 kaže...
xrobix kaže...

HVALA 

pa vjerovatno i je... nekom logikom, ako komp nije radio 2. mjeseca najvjerovatnije se stvrdla tj. osusila. tesko da se to moze otopit. 

pa to je jedino razumno rjesenje...nista onda cu je jedan dan rastavit stavit novu tremalnu pastu i to je to.

17 godina
neaktivan

Otvori, propuši, zamijeni pastu i bit će sve OK. To se često događa kod 295-ica.

BTW, misliš ju možda prodavati uskoro?

17 godina
neaktivan
štojedosadnaovaregistracija kaže...

Otvori, propuši, zamijeni pastu i bit će sve OK. To se često događa kod 295-ica.

BTW, misliš ju možda prodavati uskoro?

cisto sumljam...mozda ako nesto uleti..ali ne vjerujem 

17 godina
neaktivan
Problem s GTX 295

evo sad sam rastavio graficku...i sad bi trebao jedan brzi odgovor...dali termalnu pastu nanosim samo na gpu chipove ili na one chipove okolo....na te chipove ide kao neka "zvaka". Sad dali i na to nanosim pastu ili da ostavim kako je bilo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Samo na GPU, žvake bolje ne diraj.

16 godina
Problem s GTX 295

Imao bih samo jedno pitanje,nadam se da autor ove teme neće zamjerit ali neda mi se otvarati temu za 2 posta.

Moja Hd 5770 se grije u zadnjo vrijeme oko 10C više nego što se inače zagrijava,bili to nova termalna pasta riješila?

Stara je oko 9mj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Najvjerovatnije i uzto ocistis i propuses ventove!

My Life Is A Very Serious Game...
16 godina
CroVandal kaže...

Najvjerovatnije i uzto ocistis i propuses ventove!

Vent sam počistio ali stanje se nije baš popravilo probat ću preko vikenda zamjenit pastu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.10.2010 21:59 (Anti-fa).
17 godina
neaktivan
Problem s GTX 295

ja sam stavio novu tremalnu pastu na oba gpu i temeperatura se nije promjenila :@

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

a da nisi stavio previse termalne paste mozda?

My Life Is A Very Serious Game...
17 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

a da nisi stavio previse termalne paste mozda?

prije bi bilo da sam premalo stavio. Imo sam samo ono neko coolermasterovo za 20 kn

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice