Mene zanima kako će se ponašat komp ako na matićnu koja podržava nvidine grafićke kartice stavimo atievu ??? valjda san stavia post na pravo misto
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mislim da ti to nema veze, maticna bi ti trebala podrzavat i jednu i drugu, sad sve ovisi kakve su performanse te grafe, pozdrav
Pazi da staviš agp karticu u agp utor, a pci express u pci express, a ostalo se ne moraš brinuti:)
Mene zanima kako će se ponašat komp ako na matićnu koja podržava nvidine grafićke kartice stavimo atievu ??? valjda san stavia post na pravo misto
Takve restrikcije ne postoje.
mene zanima dali ja mogu stavit graficku peak radeon x1950GT, 256MB DDR3 256bit (piše da joj je sučelje PCI-E 16X / 8X)na maticnu plocu ASRock P4S55FX2? di da pogledam jel prima maticna PCI IL AGP kartice? ( nisam neki znalac, pa mi nemojte zamjerit na pitanju)
HVALA
mene zanima dali ja mogu stavit graficku peak radeon x1950GT, 256MB DDR3 256bit (piše da joj je sučelje PCI-E 16X / 8X)na maticnu plocu ASRock P4S55FX2? di da pogledam jel prima maticna PCI IL AGP kartice? ( nisam neki znalac, pa mi nemojte zamjerit na pitanju)
HVALA
primjer AGP i PCI-E grafike(slike sučelja)
AGP gornja
PCI-E donja
Muči me jedan problem. Imam matičnu ploču BIOSTAR TA780G M2+ koja ima integriranu grafiku. Kupio sam posebnu grafičku ATI Radeon SAPPHIRE HD4850. problem koji me muči je sljedeći. Da bi instalirao drivere za novu grafičku moram najprije deinstalirati drivere za integriranu grafiku. Problem je u tome što su ti driveri u istom instalacijskom paketu kao i driveri za chipset pa zbog toga kad deinstaliram drivere za grafiku izbrišu se i driveri za chipset. Kako da instaliram novu grafičku? Mogu li instalirati nove drivere bez da deinstaliram stare hoće li to stvoriti probleme u radu nove grafičke? Ako da, što mogu učiniti?
ovisi o tome koja je maticna..ak je nforce2 (staro) i ak stavis ATI-evu malo ce se potuc zbog drivera...nekad nisu bili nekaj kompatibilni...
radit ce ti al ce malo nize performanse bit... (ja zamijenio mx4000 sa 9600 pro)....ako je u pitanju novo onda nemas brige
Molim pomoć,imam grafičku ati saphire hd 4850 ddr3,512ram,4.1sharder, pa me zanima kako očitati temperaturu.(zna li netko neki program)please!
Molim pomoć,imam grafičku ati saphire hd 4850 ddr3,512ram,4.1sharder, pa me zanima kako očitati temperaturu.(zna li netko neki program)please!
Hvala!!
Imam jedno pitanje, kako da očistim gornji dio grafe, naime kako je počeo ljeto i veće temperature često mi je stranica kućišta bila otvorena (većinom preko dana) i nakupila se nekakava bijela prljavština (vidi na slikama) koju ne mogu skinuti samo vatiranim štapićem pa me zanima s čim bi to mogao/smio čistiti?
Uzmi neki mali kist i lagano ocisti !
Uzmi neki mali kist i lagano ocisti !
probat ću ali sumnjam da ce uplaiti, kažem probao sam vatiranim stapićem, čak sam i jače stisnuo i ne skida se, baš je skoreno... Nije mi jasno od čega je to uopće ...
Ako nejde , pusti kak je , da nebi jos ostetio grafu !