NVIDIA Turing - RTX 2070 / 2080 / 2080 Ti

poruka: 3.190
|
čitano: 650.904
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
protjeran
Re: GTX (Volta)/Turing/Ampere
dabar_solta_V2 kaže...

jos jedan odlican video od adoredtv, vridi pogledat.

Na 09:00 videa, 78' godina, wow, da padnes na guzicu, jest da ga je rendalo 2 tjedna, ali opet.

Evil Destroyer of Universe Killer of Doom
14 godina
GTX (Volta)/Turing/Ampere

Pozdrav ekipa, ne bi li trebalo promijeniti naslov teme sukladno stvarnoj situaciji? 

Batllelog: sudy_freak | Steam: sudy_freak
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Moja stigla danas

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo slike

Moj PC  
12 0 hvala 2
13 godina
protjeran

Citam malo kako se govori da 2080ti nije 4k kartica jer u par igara ne drzi stabilnih 60 FPS-a na max postavkama... Onaj tko nafrlji sve na ultra bez ikakvog ustimavanja il je totalna neznalica il opasni kompleksas...

Evo savrsen primjer kako to izgleda u jednoj graficki impresivnoj igri

.

Na 4:00 min se moze vidjeti da se spustanjem sa highest preseta na high dobije 25% boosta, a razlika je gotovo neprimjetna... Naravno postavkama se jos moze dodatno poigrati pa se neke mogu spustiti, a neke podici kako covjek i objasnjava u ostatku videa. 

P.S. Ne opravdavam cijenu novih Nvidia nego cisto komentiram performanse.

Moj PC  
3 2 hvala 2
10 godina
odjavljen

@augi80

Kad će u prodaju   

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2018 14:38 (Glavas_ZG).

8 0 hvala 0
7 godina
protjeran
augi80 kaže...

Moja stigla danas

Za koliko ? Čisto da zatvorimo priču sa :

https://tinyurl.com/y7adrrtq

14 godina
Seronja nezauzet kaže...
augi80 kaže...

Moja stigla danas

Za koliko ? Čisto da zatvorimo priču sa :

https://tinyurl.com/y7adrrtq

Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari
17 godina
odjavljen
war3_tft kaže...

to ne ide jedno bez drugoga

13 godina
protjeran
XXX kaže...
war3_tft kaže...

to ne ide jedno bez drugoga

Sve je meni to jasno, ali kao sto sam i rekao pricam samo o performansama, a to se uvijek moze, tj nadovezao sam se na proljeve da rtx 2080ti nije 4k kartica. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2018 15:23 (war3_tft).
17 godina
odjavljen

Nije sigurno ako upališ RT detalje

Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

Tad nije ni full hd.

Battlelog: D3lBoy-00
13 godina
protjeran

Cemu uopce spominjati RT koji uopce nije bio tema ovih 4k benchmarka, a sudeci po onim demoima nikad niti nece biti tema. 

17 godina
odjavljen
war3_tft kaže...

Cemu uopce spominjati RT koji uopce nije bio tema ovih 4k benchmarka, a sudeci po onim demoima nikad niti nece biti tema. 

Možda zato jer je ovo sad RTX serija i RT joj je glavni marketinški slogan

Kaj se 4K testova tiče jasno sam napisao da prije tog povratka da nije problem dobiti 60 fpsa ako se smanje detalje, samo neznam zašto bi to netko radio na katici od 11 000 kn Ovak max vide se rezultati

13 godina
protjeran
Tema o kojoj se prica su igre testirane na 4k bez rt-a, na kraju krajeva kolko god los bio trenutno ga se niti ne moze pokrenuti u igrama sto ga automatski ne cini temom za raspravu, tako da slobodno prestanes koristiti rt kao argument jer ti ne pomaze, dapace...

Sto se tice ekipe koja sve stavi na max "da se vidi" sam ti napisao o kakvom kalibru "ljudi" se radi.
13 godina

Ček, jbte kartica od 11000 kn bi trebala biti full 4k 60 fpsa kartica, bez kompromisa.

Slažeš se ?

Moj PC  
9 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Zbog ovakvih komentara sam se i ogradio da ne ulazim u cijenu.

Isto tako za mene nije kompromis smanjit detalj koji je gotovo nemoguce primjetiti za 10 fps-a vise u domeni oko 60 fps-a gdje tih 10 fps-a puno znaci.

Osim toga netko moze lose slozit igru pa ona ne izgleda, a vrti se na slabom fps-u i ona bi takva trebala bit mjerilo... Ne da mi se uopce ulaziti u te nebuloze o max postavkama...
13 godina
DarthMarkus kaže...

Ček, jbte kartica od 11000 kn bi trebala biti full 4k 60 fpsa kartica, bez kompromisa.

Slažeš se ?

Ekipa ne moramo sad uopce spominjat ludu cifru. 

Ja ne bio zadovoljan da za istu cijenu kao 1080ti ne vrti sve max na 4K kao i doticna za koju je isto bilo obecavano.

Nikako da taj standard dosegnemo.

Meni ova smijesno velika cijena samo kvari rast perfomansi. RTX mi je MEH usput da kazem...

coffe,coffe,coffe.....
13 godina
war3_tft kaže...
Zbog ovakvih komentara sam se i ogradio da ne ulazim u cijenu.

Isto tako za mene nije kompromis smanjit detalj koji je gotovo nemoguce primjetiti za 10 fps-a vise u domeni oko 60 fps-a gdje tih 10 fps-a puno znaci.

Osim toga netko moze lose slozit igru pa ona ne izgleda, a vrti se na slabom fps-u i ona bi takva trebala bit mjerilo... Ne da mi se uopce ulaziti u te nebuloze o max postavkama...

Onda je 1080ti isto 4k kartica.

Case closed.

12 godina
DarthMarkus kaže...

Slažeš se ?

ne, kartica od 11.000 kuna trebala bi biti 8k 60fps bez kompromisa

strpi se 5-6 godina i bit će

17 godina
odjavljen
war3_tft kaže...
Tema o kojoj se prica su igre testirane na 4k bez rt-a, na kraju krajeva kolko god los bio trenutno ga se niti ne moze pokrenuti u igrama sto ga automatski ne cini temom za raspravu, tako da slobodno prestanes koristiti rt kao argument jer ti ne pomaze, dapace...

Sto se tice ekipe koja sve stavi na max "da se vidi" sam ti napisao o kakvom kalibru "ljudi" se radi.

Nisam ga ja spomenuo, reklamirao niti dizao u nebesa. To je radila Nvidia. S obzirom da je ispao fijasko koji košta 11 000 kn ovo mi je kao naručeno za pljuvanje sve do nove serije ili do pojeftinjeja.

45-50 fpsa na 4K pri max detaljima sigurno ne pomaže cijeloj situaciji

10 godina
odjavljen

Da taj RTX stvarno valja ne bi ga morali stavit u ime kartice ...

1 0 hvala 0
15 godina

Jebote šta ste se uvatili tih pizdarija i max detalja, i nabijanja ultri, ubera, superultri, tracinga... Ko da je to bitno?

Ako ćete guštat u slici, ima raznih videa gameplayeva i ostalih, gledaš i uživaš. Al nisu igrivost i FPS bitniji od grafike??

17 godina
odjavljen
LogicusMPS kaže...

Jebote šta ste se uvatili tih pizdarija i max detalja, i nabijanja ultri, ubera, superultri, tracinga... Ko da je to bitno?

Ako ćete guštat u slici, ima raznih videa gameplayeva i ostalih, gledaš i uživaš. Al nisu igrivost i FPS bitniji od grafike??

Normalno da jesu, ali nemožeš 30% više fpsa naplatiti 70% večom cijenom ako ne ponudiš i nešto drugo, nešto novo i divlje. RT

I onda dođemo do cijene od 11 000 kn za 4K karticu za platformu na kojoj izlaze naslovi u kojima moraš rezati detalje kako bi dobio igrivih 60 fpsa za koje će mnogi napisati kako su p_ikin dim u bilo kojoj drugoj situaciji, jer master race je 120+ fpsa...

Znači 4K gamig sa rezanjem detalja danas košta 11 000 kn samo za grafu Apsurd.

15 godina
XXX kaže...
LogicusMPS kaže...

Normalno da jesu, ali nemožeš 30% više fpsa naplatiti 70% večom cijenom ako ne ponudiš i nešto drugo, nešto novo i divlje. RT

I onda dođemo do cijene od 11 000 kn za 4K karticu za platformu na kojoj izlaze naslovi u kojima moraš rezati detalje kako bi dobio igrivih 60 fpsa za koje će mnogi napisati kako su p_ikin dim u bilo kojoj drugoj situaciji, jer master race je 120+ fpsa...

Znači 4K gamig sa rezanjem detalja danas košta 11 000 kn samo za grafu Apsurd.

Pa jebo cijene. Nemoraš kupovat to. Kad se ne bude kupovalo past će i cijene. Nema smisla plakat radi cijena. I jebo 4K, usput :)

Dok god se kupuje, cijene će bit takve. Tržište određuje cijene. Nek ne kupi nitko prvih par tjedana, ić će to doli.

A i to rezanje detalja. Pa šta da se režu? Al to onda nije 4K? Znači ako režeš detalje, tipa AA, i s ultra na high, to nije 4K, to je 720p? :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2018 17:28 (LogicusMPS).
17 godina
odjavljen

Niti plaćem niti sam mislio kupovati, ovo mi je baš zabavno

kaj se rezanja tiče kupiš gtx 1080 ti za 4000 kn ili manje, sržeš koji detalj više a u novčaniku ostane hrpa para...ali onda je e penis jako kratak.

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2018 17:51 (XXX).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

E mene baš zanima kako ide prodaja. Nek Amazon, NewEgg izbace malo brojke, CaseKing i ostali za Europu. Baš me zanima kakvo je tu stanje, da vidimo di je taj inat, ne kupovanje o kojem se puno bruji.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
XXX kaže...

non stop tih 70% skuplje iskače iz paštete, a to uopće nije istina

nemere se uspoređivat cijena sadašnjih 1080ti i 2080ti koje su još u dolasku

treba uspoređivati cijene po izlasku obaju kartica, evo ti dolje fotka koju je netko objavio u temi 1xxx u vrijeme kad su 1080ti stizale i nasljednica te iste inno3d u novoj seriji - razlika u cijeni je niti 6%

link na temu gtx 1xxx u to vrijeme, ne mogu vidjeti kolika je cijena bila u linksu prve najavljene 1080ti, no po komentarima očito poprilično veća od ove u švapskoj trgovini 

1080ti 1080ti
2080ti 2080ti
17 godina
odjavljen

Kaj nije gtx 1080 ti bila 700$ a rtx 2080 ti 1200 $ nvidijine referentne? To kaj je links nabio cijene je drugi par rukava.

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina

Ja sam novu 1080ti pri izlasku platio oko 6,500 plus - minus.

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.10.2018 19:40 (DarthMarkus).
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice