Koju GTX 570 kupit?

poruka: 173
|
čitano: 25.802
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Koju GTX 570 kupit?

Moze mi netko pomoc koji GTX 570 kupit a da je dobra za kloknut,Asus,Msi tf3,Gainward....pomozite

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Koju GTX 570 kupit?

Asus i Gainward golden sample mi se cine najbolje,a i msi,ma neznam

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koju GTX 570 kupit?

Ja bi razmišljao između Asus i MSI..Obadvoje imaju fenomenalan hladnjak..Uzeo bih onu sa više garancije,jeftiniju i sa više bundlea..:)

Ako sam ti ikad pomogao stisni HVALA :)))
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koju GTX 570 kupit?

Bilo bi ti još bolje protegnuti se za oko 200kn i kupiti GTX580 referentnu.Jača je od GTX570..A hladnjak lako naknadno promjeniš...

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
protjeran
Re: Koju GTX 570 kupit?
nijednu kupi ati 6850 il 6950
14 godina
neaktivan
Koju GTX 570 kupit?

asus mi je prva a imsi ali tf3

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Koju GTX 570 kupit?

Kupio bi ja i 580 ali koju a da nije referentna a opet da ne kosta pun klinac a da je ok.Koja gtx570 ima ono lise napajenje,mislim 4 vrm referentna ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koju GTX 570 kupit?

Ovo uzmi.

Moj PC  
10 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Koju GTX 570 kupit?

Jabulani mislim da ce bit ta ili asusova,sta ti mislis od te dvije

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koju GTX 570 kupit?

Ja mislim da je ova MSI bolja za overclocking.

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
ati ne dolazi u obzir ali hvala
14 godina
neaktivan

A citam da je i asusova dobra ali i ova msi isto,svaka ima svoje prednosti i mane,ma ili jednu ili drugu bar sam sveo na dvije,hvala

15 godina
neaktivan
Koju GTX 570 kupit?

Moj glas ide za Asus DCII...Ima 6+2 phase...Odličan hladnjak...Isto takve i overclockerske sposobnosti..:)

Evo anketa da ti bude lakše..(ubacio sam i gtx580 pošto je skoro nezamjetno skuplja od Asusa  a dosta jača...

9 Asus GTX570 DCII
12 MSI GTX570 Twinfrozr III
55 Referentna GTX580
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.8.2011 20:31 (RaZ0R9111).
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Koju GTX 570 kupit?

Naravno, ako nije neka razlika u cijeni između Asusove GTX 570 i GTX 580, onda definitivno GTX 580, isto je hladna grafa i tiha je.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koju GTX 570 kupit?

Asus FTW ali u ovom slučaju moj glas ide MSI GTX570 TF3. Zato što zauzima samo dva slota za razliku od Asusice koja zauzima tri slota pa je onda dosta teško gradit SLI.. Tako kad zatreba samo ubaciš još jednu pokraj ove :D

I da ja biram imeđu MSI GTX570 TF3 i referentne GTX580, odabrao bih MSI-ovu. Uvjek je bolje po meni imat bolje hlađenje i tišinu, ali to sam samo ja, na tebi je da izabereš, nećeš pogriješit s bilo kojom od tih triju..

R.I.P. EnlightenedPh oenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

e zbog tih faza i imam dilemu jer sam vidio da neke imaju samo 4,a sta je 580 ref dosta jaca od ove dvije?A moram si sklepat cijeli komp ali samo me grafa muci ostalo manje vise znam

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.8.2011 20:52 (Blade Runner31).
15 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...

e zbog tih faza i imam dilemu jer sam vidio da neke imaju samo 4,a sta je 580 ref dosta jaca od ove dvije?A moram si sklepat cijeli komp ali samo me grafa muci ostalo manje vise znam

Kaži ostale komponente da vidimo..

GTX 580 je dosta jača od GTX 570, u većini igara 10+ FPSa.

R.I.P. EnlightenedPh oenix 24.6.2011.
15 godina
Koju GTX 570 kupit?

Bacanje love!

srco
Moj PC  
0 6 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koju GTX 570 kupit?

Ako ćeš 570, onda MSI, uvjerljivo najjače hlađenje. A ako imaš malo više love, onda 580, već rečeno da je bolja.

Hvala ti Bože što sam RIJEČANIN!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Mislim da ako dajes pare sacekas dok ne izadje ova. Jos malo...

http://i.imgur.com/C4DoV.jpg

Zutaci amerikanac stize da vam otima musterije. Podesavaju ga da ne bude vrljavo kao vase.

ASUSe i MSI ako 100 amerikanaca prevedem da ne kupe vase high end nego EVGA ja cu biti srecniji nego ikada. 

Pa saljite opet samplove i krseve za Srbiju. Kostace vas mnogo.

Jedan je vec jako jako srecan sto vas kupiti nece NIKADAAAA.

Skupis pare i ko covek kupis sta valja. 

Jos narod kao sto EVGA kasnije izbaci ploce, grafike,

samo mali broj je svestan da to nije GIGABYTE da izbaci sta bilo, odmah, sto pre, prvi, sjajna plastika,

okviri od hladnjaka samo da se domogne Evropsko-Americko-Kanadskih novcanica.

Samo sa ASUS-om MOZE - 2 grafike fabricki neispravne za 3 meseca.(EAH6970+ENGTX580DC II)
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2011 3:27 (Vlada011).
15 godina
neaktivan
Koju GTX 570 kupit?

Uff kako je gadna ta grafa(meni se ne sviđa, nemojte sad odma 20 TD {#})

Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
protjeran
srco1978 kaže...

Bacanje love!

Zašto? Tko voli nek izvoli. (i tko ima para)

http://www.hercegbosna.org/
15 godina
protjeran
Jabulani kaže...

Nije to za svakoga. Vi imate vase sa besnim tinejdzerkama u borbi protiv azdaja i ostale kineske transformers bajke na nalepnicama.

Ovu su karte za ljude kada prerastu ASUS. 

Osecam da ih sada testiraju, isprobavaju. Pa nije to Matrix da pola funkcija ima dzabe i moze 6 pina manje komotno.

Verujem da kada su videli prvu najavu da ce EVGA imati 22 pina da su odleteli da dodaju 24 na ROG od kojih je 8 verovatno bez veze tamo.

Nepotrebno. 

Sta je bacanje para???

Idi u Varazdin i kupi lepo referentnu kartu neklokovanu i gotovo.

Mozda je 50e vise od drugih GTX580 ali sobzirom da ce ovo cudo verovatno kostati 1000e.

Vise od GTX590 sigurno a ko zna koliko ce ova i biti brza od toga.

E sada neko kupi 4 ove GTX580 Classifdied obezbedi tecno hladjenje posto su karte verovatno super optimizovane za to i stavi ih u stek za plocu LGA2011 sa dva procesorska mesta, AX 1200 daje zadnju snagu da to izgura.

Crysis 400 fps 3D Mark 11 oboren, 3D Mark Vantage oboren i onda ne prave nista 2 godine pustaju ove da se izivljavaju sa njihovim transformers, akvarijum komponentama i onda opet

Posle nove godine cu organizovati EVGA klub u Bgd za ljude koji zele vise od ASUS-ROG-a. Stranica na FB, sve sto treba, samo ljudi sa EVGA HW, makar nas bilo 50 ukupno. EVGA mora zauzeti mesto a klinci moraju znati da je ROG prevara a ne vrh. 

Napravili znacke, ofarbali u jedinu bojku koja odgovara ocima Evropljana, posto je sve ostalo za njihove oci pravljeno a za nas je kich poslednji i na to pecaju. To sto plocu koja bi trebalo da ima cenu 100e a vredi 80e prodaju za 300-400 nema veze. Kineski Marketing.

Tinejedzer u svemirskoj kabini, mocni rendzer na zadatku i u borbi protiv zla uz pomoc ROG Matrix crap kartice na crveno crnoj ploci.

Odlicno to ce biti moto "Za one koji zele vise od ASUS ROG-a, ASKE zazalices kada si posle Fermi za BGD obecavam, World Rating u down. 

Ja se slazem da svaki nivo treba da postoji ali ne treba vise biti mesta za prevarante koji kazu EVGA je precenjena pored ove gomile djubreta koja se stancuje bez ikakve kontrole a da je ono 20% jeftinije jos a nekada i vise. 

Da ne govorimo o primercima koji su napravljeni da zakopaju istocni HW i koji oslikavaju sta fabrika moze (kao ova GTX580 Classified) i koje nisu za svakoga i manje ljudi ima to nego neke ogranicene edicije.

Samo sa ASUS-om MOZE - 2 grafike fabricki neispravne za 3 meseca.(EAH6970+ENGTX580DC II)
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2011 9:32 (Vlada011).
15 godina
neaktivan
Vlada011 kaže...

Sve više i više uživam čitajući tvoje postove. Svaka čast ;)

15 godina
neaktivan
Vlada011 kaže...
Jabulani kaže...

Nije to za svakoga. Vi imate vase sa besnim tinejdzerkama u borbi protiv azdaja i ostale kineske transformers bajke na nalepnicama.

Osecam da ih sada testiraju, isprobavaju. Pa nije to Matrix da pola funkcija ima dzabe i moze 6 pina manje komotno.

Verujem da kada su videli prvu najavu da ce EVGA imati 22 pina da su odleteli da dodaju 24 na ROG od kojih je 8 verovatno bez veze tamo.

Nepotrebno. 

Sta je bacanje para???

Mozda je 50e vise od drugih GTX580 ali sobzirom da ce ovo cudo verovatno kostati 1000e.

E sada neko kupi 4 ove GTX580 Classifdied obezbedi tecno hladjenje posto su karte verovatno super optimizovane za to i stavi ih u stek za plocu LGA2011 sa dva procesorska mesta, AX 1200 daje zadnju snagu da to izgura.

Crysis 400 fps 3D Mark 11 oboren, 3D Mark Vantage oboren i onda ne prave nista 2 godine pustaju ove da se izivljavaju sa njihovim transformers, akvarijum komponentama i onda opet

Posle nove godine cu organizovati EVGA klub u Bgd za ljude koji zele vise od ASUS-ROG-a. Stranica na FB, sve sto treba, samo ljudi sa EVGA HW, makar nas bilo 50 ukupno. EVGA mora zauzeti mesto a klinci moraju znati da je ROG prevara a ne vrh. 

Napravili znacke, ofarbali u jedinu bojku koja odgovara ocima Evropljana, posto je sve ostalo za njihove oci pravljeno a za nas je kich poslednji i na to pecaju. To sto plocu koja bi trebalo da ima cenu 100e a vredi 80e prodaju za 300-400 nema veze. Kineski Marketing.

Tinejedzer u svemirskoj kabini, mocni rendzer na zadatku i u borbi protiv zla uz pomoc ROG Matrix crap kartice na crveno crnoj ploci.

Odlicno to ce biti moto "Za one koji zele vise od ASUS ROG-a, ASKE zazalices kada si posle Fermi za BGD obecavam, World Rating u down. 

Ja se slazem da svaki nivo treba da postoji ali ne treba vise biti mesta za prevarante koji kazu EVGA je precenjena pored ove gomile djubreta koja se stancuje bez ikakve kontrole a da je ono 20% jeftinije jos a nekada i vise. 

Da ne govorimo o primercima koji su napravljeni da zakopaju istocni HW i koji oslikavaju sta fabrika moze (kao ova GTX580 Classified) i koje nisu za svakoga i manje ljudi ima to nego neke ogranicene edicije.

I to sve zbog dvije "pokvarene" Asusice?,zar nije tu RMA?...Daj se spusti malo..Da i dođe kod nas taj famozni EVGA..Cjena bi sigurno bila skuplja od ostatka konkurencije....Pogotovo od MSI koji nudi više za manje love...I ja sam imao EVGA 8500GT...Pola godine,eventualno godinu i crkla je..Što imaš na to reči?..Kriva je NVIDIA?..Ili EVGA koji je poslao karticu bez termalne paste...Pametnom dosta {#}

I još jedna stvar..EVGA GTX580 Classified..Možda ima bolje komponente..Ali što če ti to?..Glasna turbina..Plastični oklop..Nisam siguran ima li opče backplate..Po mojem mišljenju biti če toplija i sigurno bučnija kartica od jedne Asus DCII ili MSI TF III...

15 godina
Vlada011 kaže...

1- Osecam da ih sada testiraju, isprobavaju. Pa nije to Matrix da pola funkcija ima dzabe i moze 6 pina manje komotno.

Nepotrebno. 

Sta je bacanje para???

2- E sada neko kupi 4 ove GTX580 Classifdied obezbedi tecno hladjenje posto su karte verovatno super optimizovane za to i stavi ih u stek za plocu LGA2011 sa dva procesorska mesta, AX 1200 daje zadnju snagu da to izgura.

3- Posle nove godine cu organizovati EVGA klub u Bgd za ljude koji zele vise od ASUS-ROG-a. Stranica na FB, sve sto treba, samo ljudi sa EVGA HW, makar nas bilo 50 ukupno. EVGA mora zauzeti mesto a klinci moraju znati da je ROG prevara a ne vrh. 

1- jesi li se uzbudio?{#}

da,samo iz fore (i zbog konkurencije) stavljaju dodatne pinove na kartice... EPIC glupost

2-? i poanta jest?

3- gle ,koga više briga ,ne moraš nas u svakom postu podsjećati ,osim toga ,kako si u stanju nabacati toliko gluposti u jedan post?

još malo pa ćeš sam sebi postati dosadan...

napokon dočekao DNF!
15 godina
neaktivan
Koju GTX 570 kupit?

O čemu on priča?

Cemetary gates
Moj PC  
11 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Koju GTX 570 kupit?

Ljudi nemojte se prepucavat,mislim da cu na msi tf3(koliko ona pinova ima 6+1 ili6+2?Ostatak koji mislim je i5 2500k,neka z ploca,mislim asrock ali nisam jos odlucio,mugen 3 cooler,hdd wd 1t black,4 gb nekih rama,neznam kojih jos ripjaws ili venegance ili hyper vidit cemo,SSD neki i neznam u koje kucuste to montirat,imate kakvu preporuku?Moze i za napajanje.Napisat cu vam tocno sta mislim uzet samo da dodjem doma jer tu mi je net spor e i GTX 570 msi tf3,

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...

Ljudi nemojte se prepucavat,mislim da cu na msi tf3(koliko ona pinova ima 6+1 ili6+2?Ostatak koji mislim je i5 2500k,neka z ploca,mislim asrock ali nisam jos odlucio,mugen 3 cooler,hdd wd 1t black,4 gb nekih rama,neznam kojih jos ripjaws ili venegance ili hyper vidit cemo,SSD neki i neznam u koje kucuste to montirat,imate kakvu preporuku?Moze i za napajanje.Napisat cu vam tocno sta mislim uzet samo da dodjem doma jer tu mi je net spor e i GTX 570 msi tf3,

Napiši ti za kolko para misliš dati sveukupno za konfu pa ti mi možda možemo bolje sastaviti..

15 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...

Uzmi rađe Samsunga, jeftiniji je, a tu su negdje, možda je čak i brži.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice