Koju grafu kupiti?

poruka: 6
|
čitano: 1.503
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Koju grafu kupiti?

Ciljam na 2 MSI gtx 460 za sli to bi me doslo oko 2000 kuna. Dali se to isplati ili ima neko bolju ideju? Tipa jedna koja bi popala obje za te novce. Hvala unaprijed :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Koju grafu kupiti?
Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod "moj PC". volim često mjenjati stvari pa imajte i to na umu xĐ
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Re: Koju grafu kupiti?
mislavgray kaže...

Ciljam na 2 MSI gtx 460 za sli to bi me doslo oko 2000 kuna. Dali se to isplati ili ima neko bolju ideju? Tipa jedna koja bi popala obje za te novce. Hvala unaprijed :D

Iako SLI ima manje problema kod drivera, profila, skaliranja, igara od CrossfireX- toplo ti preporucam da neides na SLI, odnosno na kombinaciju dviju grafickih kartica, vjeruj mi znam sto govorim, jer iako sam isprobao samo CrossX ( 4870x2, 6850 i 6950 cross ) pa nemogu sa tocnoscu govoriti za SLI, no citajuci vidim iste probleme kao kod crossa. Nemoj me krivo shvatiti, frame rate je tu ali uz puno, puno cupanja kose i vristanja: "nikad vise". Za benchanje odlicna stvar, za igranje ti preporucam jednu ali jaku grafu, tipa 6950, 6970, 570, 580

Frankly, thats a Roger.
15 godina
Koju grafu kupiti?

nemoj uzimati ni SLI,ni Crossfire,idi na jednu grafu,Gtx 560Ti,GTX 570 ili HD 6950.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Koju grafu kupiti?

kupi hd 6950 i otkljucaj u 6970 miran si dugo a grafa tira full hd sve...zdere doslovno sve...cca 2000kn

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Koju grafu kupiti?

ok hvala LOCK

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice