Kako saznati koja mi grafa pase na komp? pls help hocu kupit neku grafu a da podrzava cod2 na 125 fpsa
napiši komponente ovdje pa ćemo ti reć
Napiši koji ti je model matične ploče.
evo skinuo sam everest i pise mi :
Naziv matične ploče Hewlett-Packard HP d330 uT(DC579AV)
Recite ako jos nesto treba ako to nije to
skini cpuz i uslikaj ono od maticne. i posalji ovdje i to je to ili pogledaj po imenu maticne na netu koji pci-e imas i to je to
Kako saznati koja mi grafa pase na komp? pls help hocu kupit neku grafu a da podrzava cod2 na 125 fpsa
Evo skini si program speccy i tam ti sve piše o cijelom tvom kompu
http://www.google.hr/#hl=hr&source=hp&biw=1360&bih=571&q=speccy+free&aq=1s&aqi=g-s2&aql=&oq=speecy&fp=240a06285158f0dc
http://i51.tinypic.com/14tub68.jpg evo linka pa reci
Jel ti imas laptop ili pc koliko ja znam hp ne proizvodi matične!
Jel ti imas laptop ili pc koliko ja znam hp ne proizvodi matične!
PC imam
To je matična za PC,s478,agp i ddr1
napiši ostatak konfe..
To je matična za PC,s478,agp i ddr1
Jel znas koja grafa pase ili da kupim novu maticnu?
Ma jednostavno: ako nije laptop, i ako nije prije krista (tj ako nije AGP) onda svaka pase (uz dobro napajanje naravno).Ako sumnjaš, otvori i pogledaj, ako ima grafa 3 "dijela" u utoru onda je je*i, ako su 2 onda sve 5
EDIT: prije krista je, imas mozda za kupiti HD 4650 AGP, ali svakako preporucujem novi PC.
Neznam dali na matičnu ide agp 4x ili 8x grafe..ali msm da hd4650 ide i na 4x,koji proc imas i kolko rama? :)
Ma jednostavno: ako nije laptop, i ako nije prije krista (tj ako nije AGP) onda svaka pase (uz dobro napajanje naravno).Ako sumnjaš, otvori i pogledaj, ako ima grafa 3 "dijela" u utoru onda je*i, ako su 2 onda sve 5
Dva dijela ima ali na koji utor treba ic ovaj povuceniji i blize kraju kompa?
ide ti na ovaj prvi,tj tu je nekakve ljubičaste boje na linku...navedi ostatak konfe.i obavezno napajanje
Otvori kuciste, izvadi si grafu ako nije intergrirana....
Ovako ti izgledaju konektori:
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSHNXxKH-B5iYff_nqdc9pPYA00n5_eS3wNJgLf6ZaGyholV5qH&t=1
Koji imas?
Neznam dali na matičnu ide agp 4x ili 8x grafe..ali msm da hd4650 ide i na 4x,koji proc imas i kolko rama? :)
Procesor Intel Celeron, 2200 MHz (22 x 100)
Ukupno 2423 MB
EDIT:Ukupno memorije 2423 MB
Grafa ti gore ide agp 8x,znači gore ti može iči od novijih hd3650(nepreporučljiva) hd4650,hd3850..a od starijih,možda i najbolja sloucija pošto pretpostavljam da je to neki celeron ili pentium na 2ghz,i 512mb rama...neka grafa iz serije 9xxx
Ukupno 2423 MB
kao što sam i pretpostavljao,jel još možeš provjerit koje napajanje imaš,i kolko si para spreman izdvojit za grafu i što misliš radit na tom računalu,dali je za neki "gaming" mada sumnjam da je to moguče na ovom sigle core procu...
Ukupno 2423 MB
kao što sam i pretpostavljao,jel još možeš provjerit koje napajanje imaš,i kolko si para spreman izdvojit za grafu i što misliš radit na tom računalu,dali je za neki "gaming" mada sumnjam da je to moguče na ovom sigle core procu...
Codegen 400W je napajanje... ma da bar pokrene ovo pa...mislio sam dat oko 650-700 kn
Koji od ovih dva ?
ova prva slika
Za te pare..intel pentium 4HT,hd3850 ili hd4650 i napajanje novo pošto je codegen potencijalna opasnost(mene stresla struja preko njega i poslje toga uništilo mi potpuno novu konfu intel celeron 1.73ghz,256mb rama,nvidia ti 4200...ak se dobro siječam to je bilo 2002 godine,neki fortron ili lc power je preko dovoljan za ovu konfu..
ako vec mislis tolko izdvojit bolje ti onda uzet polovnu grafulju recimo tipa 7800gt i neki pentium 4 sa HT-om i onda bi cak nes od novijih igara mogo zavrtit ;)
Za te pare..intel pentium 4HT,hd3850 ili hd4650 i napajanje novo pošto je codegen potencijalna opasnost(mene stresla struja preko njega i poslje toga uništilo mi potpuno novu konfu intel celeron 1.73ghz,256mb rama,nvidia ti 4200...ak se dobro siječam to je bilo 2002 godine,neki fortron ili lc power je preko dovoljan za ovu konfu..
uze mi rijec iz usta xDD
Ja sa ovim drugim PC pod Moj PC igram Race Driver Grid / MW2 / Red Alert 3 / Crysis / Crysis Warhead itd.. Naravno da Crysis igram na LOW postavkama da ne bi bilo
Dobro je kolega rekao nekakav P4 s HT-om + HD 3850 AGP.
za 700 kn Procesor napajanje i grafa kolko sam ja skuzio ili ?
Ja sa ovim drugim PC pod Moj PC igram Race Driver Grid / MW2 / Red Alert 3 / Crysis / Crysis Warhead itd.. Naravno da Crysis igram na LOW postavkama da ne bi bilo
Dobro je kolega rekao nekakav P4 s HT-om + HD 3850 AGP.
tesko da ce hd3850 uspjet nac za agp... al ako nadje neka uzima ODMA!! khm a i tebi nebi skodio neki p4 sa ht-om i to ako uspijes nac extreme edition s 2mb cache memorije...
Hvala na savjetu ali nije mi potreban.Kupio prije par mjeseci ovaj novi i od onda i nisam bas puno pred starim PC-om.
Ali kad nisam imao novi ovaj stari je radio/radi odlicno.Sad uglavnom sluzi za LAN CS/CSS/Red Alert3/UT2003/04 itd.