Help s crklom grafičkom karticom

poruka: 2
|
čitano: 800
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Help s crklom grafičkom karticom

Jel moguće da kada mi se texture počnu lomiti da mi je otišla grafička ili nešto drugo (matična). Igrao sam se neki dan i samo su mi se texture počele lomiti i komp je prestao raditi. Off/on i kada su se windowsi digli nisam imao wireles karticu a kada pokrenem igru opet su mi divljale texture. Premjestio sam karticu na drugi PCI pa je onda wireles proradio. U windowsima i dalje problem. Polome se texture kada pokrenem bilo koju. Kada napravim alt tab javi mi da su mi grafički prestali raditi ali kada alt tab vratim na igru već mi učita mog lika i igra radi.

Stavio sam vistu mjesto da vidim da nije do windowsa, ali ista stvar. CS mi ne želi učitati, smo se polome texture. Dok u  Eve  se polome texture ali se vidim logirati i kada mi uđe u igru radi normalno. Rastavio sam grafičku (ati 2900xt) i očistio ju ali nije problem s pregrijavanjem. Jel grafička kaput ili nešto drugo. Pošto mi se dogodilo ovo s wlan a ista stvar mi se dogodila jednom s lan-om.

Mislim nije frka nova grafička pošto meni ne treba nešto posebno za eve ali svejedno.

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Help s crklom grafičkom karticom

Vrlo je vjerojatno da ti je neispravna grafička kartica.Ako možeš,posudi od prijatelja njegovu karticu, a možeš i reinstalirati drivere i instaliraj najnovije.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice